icon

Mali ste skúsenosť s pani s nickom wiwienka?

pernikova_chalupka
23. jan 2013

Kto máte skúsenosť s touto osobou: @wiwienka ? A akú? Ja negatívnu. Je to obyčajná podvodníčka.

kleopatra0303
23. jan 2013

Ja tiež veľmi zlú ☹ Poslala som jej pred Vianocami hračku aby jej prišla do Vianoc ale chyba bola že som nepočkala na platbu. Ona mi však tvrdila že peniažky sú už na ceste tak som nečakala že to takto dopadne... ☹ ☹ ☹ A samozrejme viac sa neozvala a platba tiež neprišla...

pernikova_chalupka
autor
23. jan 2013

@kleopatra0303 Presne to isté. Písala, že má choré dieťa a súrne potrebuje darčekovú krabičku, že sa nedostane do mesta. Tak som jej poslala. Nič viac som si neúčtovala, len cenu krabičky, za ktorú som ju kúpila a poštovné. A odstála som si na pošte celú polhodinu. A to chodím o barliach... Ani len ďakujem nenapísala. ☹
Práve som ju nahlásila adminovi.

kleopatra0303
23. jan 2013

@pernikova_chalupka Ja som to spravila už dávno a nebola som jediná ale admin to má na háku...

pernikova_chalupka
autor
23. jan 2013

@kleopatra0303 Hej, čítala som u Teba. Uvidím.

karin1234
23. jan 2013

@kleopatra0303 ahoj, tak zverejnite ju na ciernu listinu aj s adresou aby uz nikoho tak nedostala

adrioska
23. jan 2013

Ale ved ma kopu negativnych hodnoteni,naco ste sa s nou davali vobec do reci?

kleopatra0303
23. jan 2013

@adrioska Lebo vtedy ich ešte nemala...

adrioska
23. jan 2013

@kleopatra0303 nie v zlom, bolo to skor pre @pernikova_chalupka, ona s nou teraz nedavno nieco riesila... 😉

kleopatra0303
23. jan 2013

Ja myslím že to tiež posielala pred Vianocami lebo fešanda písala že má chorú dcéru a potrebujem zabaliť darček či také niečo 🙂 Ale to je vlastne už jedno... Tu alebo aspoň mne išlo hlavne o to aby ju stopli a zmazali jej inzeráty aby nemohla klamať a okrádať ďalej...

pernikova_chalupka
autor
23. jan 2013

@kleopatra0303 Presne o to mi ide. Aby ju stopli, aby neokrádala ďalších.

pernikova_chalupka
autor
23. jan 2013

@adrioska Ja som na MS. Tam písala prosbu. Aj keby som sa išla pozrieť na MK, nič by som nenašla, bo v tej dobe tam boli len chvály. 😉

kleopatra0303
24. jan 2013

@karin1234 A kde je tá čierna listina?

morzsi
18. máj 2013

nie nemala som