icon

Mali ste stres počas autoškoly?

csipcsip000
15. mar 2025

Čaute pytam sa lebo to momentalne absolvujem spravili ste na 1 x krat? S čim ste mali problemy? Ako dlho vám trval cely kurz proste všetko ma zaujima ohladom toho 😃

Strana
z2
csipcsip000
autor
18. mar 2025

@sofinka107 nie praveze ziadne jazdy zatial este nebudu predpokladam az niekedy pred decembrom

sofinka107
18. mar 2025

@csipcsip000 no dosť neskoro budeš mať skúšky.Toto aj u nás robili brali nových žiakov a nestíhali jazdy a skúšky. No ja som jej povedala, že chcem jazdy a naplánovala som si každý deň jazdy a spravila som vodičak za 3 mesiace.

sofinka107
18. mar 2025

@sofinka107 vyber si inú autoškolu nech ti vráti peniaze do decembra už dávno môžeš jazdiť zo spraveným vodičakom

csipcsip000
autor
19. mar 2025

Uvidime lebo vcera sme mali uz inu verziu ze bude v lete 😂😂🤣

papi30
22. mar 2025

@csipcsip000 ja som síce robila pred 6rokmi, ale zážitky mám čerstvo v sebe, na to sa nedá zabudnúť. Ja som na teórií bola ok, však naučiť sa dá všetko, ale keď prišlo k prvej jazde na cvičisku, no smola, vtedy som zistila, aký je náš inštruktor arogantný debil. Mal má za potichu, že neviem zaradiť bez toho, aby som sa pozerala na rýchlostnú páku no a rozjazd...hovorím mu haloooo, ja prvý krát takto sedím za volantom a naštartovaným motorom. Ostatní tam boli čo jazdili s tatkami niekde na odľahlých cestách, s kamaratmi, ale bol aj jeden strašne "znalý" ktorý robil v DE a jazdil načierno, však prečo nie. A poviem ti, nie všetci z nich to dali. Stresy boli, kto by ich nemal, ja som deň pred tým ešte prešla všetky testy v Appke a dva dni pred tým ešte mala jazdu zaplatenú. Na jazdu sme mali ísť dve skupinky, ja v tej druhej...stresy nekonečné pri čakaní pred budovou, kedy sa už objaví auto...ja som si že rýchlo ešte odbehnem dnu na wc a skoro ma porazilo, keď sa vrátim a chalani z prvej skupinky už späť, druhá odišla teda bezo mňa, takze som ostala posledná na jazdu, sama s inštruktorom a policajtom. Najprv som si nadávala, no potom som zistila, že sa mi asi nič lepšie nemohlo stať.

domka222
22. mar 2025

@papi30 to akože ostatní žiaci by boli s tebou v aute na jazde? Lebo u nás vždy jeden žiak, inštruktor, policajt

papi30
22. mar 2025

@domka222 áno, v aute išli viacerí...a počas jednej jazdy sa vymenili za volantom. Napríklad policajt po 10min povedal že tu zastav a vymeňte sa. Čo mohol byť samozrejme aj chyták, len bolo na žiakovi aby si všimol že zrovna tam je zákaz zastavenia. No a buď si potom presadol dozadu šťastný že to spravil, alebo vyklepany a druhý pokračoval v jazde.

csipcsip000
autor
24. mar 2025

V piatok mam trenažer ako to prebieha ?

7komorova
24. mar 2025

@csipcsip000 spravila som na prvy raz, ale take stresy. Instruktorka nebola moc prijemna tak kazda jazda bola ze som cely den bola nervozna a bala sa. A pocas skusok - robenie cviciska sa mi triaslo cele telo. Ale dopadlo to dobre. Cvicisko je najhorsie

csipcsip000
autor
24. mar 2025

@7komorova ja sa bojim tiez cviciska najviac a najme ak to pocuvam pomaly uz od kazdeho

csipcsip000
autor
28. mar 2025

Robila som dnes trenazer isla som furt do protismeru pri odbacani a na obrubniky :(

Strana
z2