Maľovanie podľa čísel
Máte niekto skúsenosť s obrazmi zo stránky Malujsi.sk ? Majú kvalitné farby ktoré prekryjú číslo na prvý krát? Ak mate overenú inú stránku napíšte mi. Ďakujem
ze vraj je lepsie ak su tie farby redsie ako tuhsie. sestra mala tuhe a hovorila,ze sa jej s tym omnoho horsie malovalo...ale kazdemu nieco ine vyhovuje 🙂
no ja som mala z aliexpressu, a teda vzdy sa da farba zriedit, ja som tie huste riedila trochu vacsinou, lepsie sa mi s tym pracovalo. Svetle vzdy presvitali, natrela som to 2x tensie a bolo po probleme.
Ja som mala problem ten ze takmer vzdy som mala malo farby :D Ak som jedina, tak som divna :D preto ma to prestalo bavit a ostala som pri vysivani...
Dobrý deň. Viete mi prosím poradiť, je lepšie maľovať obraz, ktorý je na drevenom ráme alebo radšej len na plátne, rám osadiť až po vymaľovaní?
@gabik ja som skusala zatial len zuty.sk a za mna super... sice svetle farby aj tak budu presvitat, ale ak to viackrat pretriet,tak sa to da zamalovat 🙂 Inak, toto malovanie podla cisiel je riadna zavislost :D ale neskutocne ma to bavi 🙂
@bolarazjedna Ja som mala na stole 🙂 pripadne na stojane na laptop na kolenach, taka "naklonena rovina" 🙂
@bolarazjedna Ja som mala na stole 🙂 pripadne na stojane na laptop na kolenach, taka "naklonena rovina" 🙂
@sisa_s ďakujem veľmi pekne 🙂

Zuty.sk 🙂