Mám 153 cm a veľkosť nohy 38
Ahoj, som nízka 153 cm. Mám však 38 nohy. Je to podľa Vás veľmi veľká noha k mojej výške? Mám z toho komplexy. Vopred ďakujem za odpovede! 🙂
@luciaa73 a ked ti povieme, ze si take nohy mala mat, tak co? Odrezes si prsty? 🤦♀️ Ved sa tes, ze su zdrave...
@luciaa73 ahoj, ja mam tiež velké chodidlá, o to viac to vidieť, že mám ešte aj chudé nohy ako špajdle, ale zvykla som si na to. Už viem aké topánky si kupovať a aké oblečenie, aby to nebolo také viditeľné. V puberte som bola taká blbá, že som si kupovala topánky aj o číslo menšie a trpela. Naozaj sa to dá určitým štýlom obliekania zamaskovať, najmä nijaké legíny a k tomu tenisky a podobne. Skús na tom popracovať.
A teraz akože čo spravíš? Odrežeš si prsty alebo z paty?
Aké "mala by som mat"? To kdo povedal,zas nejaká tabulka idealu? Máš akú más,aj tak stym nič nespravíš... 🤦♀️
@luciaa73 ono je kazdemu jedno,ake mas nohy. cislo 38 pri tvojej vyske nie je nic hrozne.vela robi typ,tvar,material topanky.nohy v niektorych topankach vyzeraju opticky kratsie.jedny topanky mam take,ze snurky zacinaju o kusok viac vpredu ako na inych.moje nohy v nich vraj vyzeraju kratsie.
moja 14 rocna dcera ma 149 cm a nohy 37. zije si s tym uplne spokojne a komplexy nema.
Wtf? 38/39 veľkosť je normálne. Horšie to mám ja s 36/37...chvalabohu, že po deťoch mám väčšiu nohu. Niekedy som nosila 35tky. 🙈
ja mam 173 a nohu 39 tiez ked som bola mladsia - 17,18 som mala nervy ze mam labu - dokedy som nestretla po dlhej dobe kamosku co ma 42 odvtedy som spokojna :D :D
Vieš kto má ozaj obrovské nohy? ZUZANA PLACKOVA.. Ona ma ale jednu vyhodu, ze je aj kúsok vyššia, ale má 43ky nohy a to je na zenu teda des.. Jej papuckove cizmy nosí do auta aj jej manžel, ktorému sú este o cislo väčšie 😁😁😁 tak a bez komolexov chod spať

A aké veľké nohy by si chcela? 28?