icon

Mám 18 rokov a cez víkend budem mať prvý sex

som_anonym
28. máj 2020

Dobrý deň, mám taký menší problém mám 18 a som stále panna, mám priateľa s ktorým sme už dlhú dobu a dohodli sme sa že budeme cez víkend u neho a budeme sami, takže máme v pláne ten sex ale moc sa bojím že to bude bolieť pretože má podľa mňa veľké rozmery čo sa týka hrúbky cca 6 cm a obvodu 15 cm. Neviem čo mám robiť aby to bolo bez bolesti, snažila som sa do seba dať nejaký ten predmet podobnej ale menšej veľkosti ale moc to bolelo. Poraďte prosím.

Strana
z2
veronikaszabova
29. máj 2020

@som_anonym prosim ta, je to len sex, nie je to ziadna veda 👍👍

denisa0504
29. máj 2020

Nevšímaj si tu tie"inteligentné dosplelé" ženy. Ony požrali všetku múdrosť sveta a pre ne je každý druhý príspevok fake 🤦 neboj, ak by to veľmi bolelo, tak to skúsite na viac krát. Možno by pomohol kondóm ktorý má lubrikačný gél, alebo si samostatne kúp ten gél, aby to lepšie šlo...

ildiko36
29. máj 2020

@korunka1 prepáčte baby, ale mi je z toho smutno že mladá ,neskúsená baba sa Vám zdvôverila s takou otazkou a na miesto rady sa jej vysmievate🙁..mimochodom má 18 rokov a je panna, väčšina dievčat už v 14 žije sexualny život

korunka1
29. máj 2020

@som_anonym bez srandy....klobúk dolu, že si s tým prvým sexom počkala aspoň do 18 rokov.
Vážne...mňa by teda nikdy nenapadlo robiť takéto pokusy..sa nediv, že fantázia zaúradovala a ruka napísala. Na tvojom mieste by som to ešte odložila.Prečo? Lebo už teraz máš strach,podvedomie je sviňa. Budeš tak vystresovaná,stiahneš sa, že sa do teba nemusí vôbec dostať. Prestaň dumať nad technologickým procesom, sex má byť príjemný,spontánny.
A ako vraví klasik Jaro..nevyskúšaš-nevieš

jaskolka
29. máj 2020

@ildiko36 ale áno, to je pravda. Len myslím, že skôr tie opisy tu ženy pobavili,ako samotná otázka. Lebo prave to, že autorka to vôbec rieši, znamená, že na sex este nebude celkom psychicky pripravená. To by šlo spontánne, bez prípravy typu "idem si tam skúsiť dačo napchať". Alebo premýšľanim nad obvodom atď. Jednoducho to príde a bude... Zbytočne to netreba riešiť. Ako píše vyššie pani, len sa tak zablokuje a môže byť problém

barborizzy
13. apr 2021

Keď sa bojíš penisa tak to ani neskúšaj každu babu to boli musíme vydržať ked chceme ísť do sexuálneho života 🙂

Strana
z2