Mám 190 cm a problém kúpiť si oblečenie
Ahojte žienky,maminy,baby, dievčatá....potrebujem hromadnú radu, takú že ozaj....nejdem sa ani spovedať ani vyplakať iba jednu radu potrebujem lebo už som mimo....
Som žena, mám 190cm a nikde(naozaj nikde) v kamenných predajniach nedokážem zohnať legíny,rifle a podobne veci na svoju postavu....mám asi 3je rifle z Bonprixu,jeden druh a 3farby,mala som dvoje legíny ale tie sa potrhali,mám asi dvoje tepláky takže čo sú tak akurát a na leto je mi to v podstate jedno...ale potrebujem nejaké legíny,rifle a ešte nejaké oblečenie na moju postavu...prosím. Pomôžte mi ak viete kde zohnať nejaké také pre mň(nás) vyššie ženy...už som počula skúsiť aj Shein alebo factcool alebo lelosi ale nechcem ísť do niečoho keď v tom nemám istotu....však sa tu nájde aspoň pár žien ktoré mi poradia 💪💪💪💪💚😥
ASOS
Ahojte baby,idem vám dať trošku update vo štvrtok mi prišli legíny z lelosi....ešte budem objednávať aj z ďalších stránok,no dosť som sa fakt bála že čo to ale môžem povedať že aj napriek tej cene tie legíny sú úplne top,dĺžka mi sadla aj napriek tomu že jednu nohu mám žiaľ kratšiu o skoro 2cm....ale krásne sadli, nič nepresvitá a sú pohodlné....waaaaau,normálne som sa tešila ako malé dieťa keď som si ich obliekla
za pár dní idem objednávať z about tou dvoje čo sa mi tak najviac pozdávali a aj z ostatných stránok čo ste mi poradili....veľmi vám Ďakujem ❣️
keď som už pri tom,náhodou nejaký internetový obchod s obuvou dámskou veľkosť 43?....ale tak aby ma to finančne nezrujnovalo... Ďakujem ešte raz💚❤️💪💪
@romcix213 V BA v Dubravke je kamenný obchodík s nadmernou obuvou, majú aj eshop Nadmerka.
@romcix213 pripájam sa k diskusii,úplne ťa chápem, môj večný problém s oblečením pri výške 188cm, dlzka nôh 118 cm. Neznášam nakupovanie. Najradšej mám leto 🙂. Ale teda k oblečeniu, tepláky neviem zohnať práve surfujem a hľadám,legíny mám lelosi len tie sú teda drahšie. Rifle kupujem šírku 34 a dĺžka 36. Značky ktoré sa mi osvedčili je hlavne cross jeans, kukni na remixshop (čo je secondhand s oblečením ale pozor,sú tam aj nové veci s visačkou) nájdeš za výborné ceny, alebo v takej istej veľkosti st.oliver. Inak nosím aj kratšie rifle,ešte si ich trošku vyhrniem a tenisky a nevyzerá to zle. Topánky,ja mám 42 a k tomu široke nohy a kostnate prsty ako hrable 🙂 väčšie veľkosti má Deichmann,tenisky kupujem panske. Lodičky na menšom podpätku Gabor. Pevne nervy s nakupovaním ✊✊✊

@mamadievcatiek presne, Next Tall je topka 🙂 cez ich sortiment sob objavila este znacku Long Tall Sally, ti maju na ozajstne dlhane... ja mam 183cm a minule som musela vratit kabat znacky LTS, lebo som v nom bola utopena