Mám 25, ale vyzerám na 15
Zdravim 😊 ako by ste brali taku narazku, ze nevyzeram na svoj vek, ale ako decko? Brali by ste to ako kompliment? Ja s tym nie som v pohode, pretoze sa mi bezne stava, ze sa mi na ulici odzdravia “ahoj”, a mne to trosku lezie na nervy. Snazim sa aj upravovat, malovat a aj obliekat, aby som vyzerala na svoj vek, no meriam iba 160 cm a som utlejsia. A potom na mna pozeraju ako na zmalovanu 15 🤷♀️🙄 Riesi niekto nieco podobne?
V 30 ti to už bude lichotiť, neboj 🙂 Vždy lepšie pôsobiť mladšie ako naopak. Poznám baby, čo sa ,,prerobili,, tak, že v tvojom veku vyzeraju na 40 🤷🏽♀️
Haha, ja mám 24 a vyzerám na 14 🤣 všetci cudzí mi automaticky tykajú, ani sa nad tým nezamyslia a považujú ma všade za sestru mojich 2 detí. Som z toho zakaždým zľahka otrávená, ale vedu z toho nerobím. Po 30 mi to bude už lichotiť 🤭
Mna este v 30ke zdravili ahoj… mne to nevadi, aj teraz posobim mladsie, ma to svoje vyhody.
@diamond007 😂 😂 presne, mna skoro urvalom ked ma kolegynin syn 19r pozdravil dobry den
ja som mala roky s tymto problem do kina s obcianskym este v 30tich. mne to lichotilo a nevadi mi ked mi tykaju skor lichoti aka som mlada na svoj vek... v autobude mi bezne chcel dat detsky listok vobec ma to neurazalo
@thoughtfulweirdo kupuj si všade detské vstupenky, aspoň takto to využi 😉
Mam 39 a este ma oslovuju slecna 😆😆😆
Mám 36 rokov a 150 cm a 3 deti. Aj tak mi tykajú (keď idem bez detí) 😁
Ja mám 31 a tiež to zažívam. Dokonca si všímam že sa ku mne ľudia inak správajú, inak dívajú keď som s detmi a keď sama. A ešte s ruskom. 🙈 keď bolo plošne testovanie pani mi automaticky tykala, vravím si ok neriešim. Na očkovanie som išla mala som so sebou Šmudlo ruksak od kočíka a Dr vraví, že pozerám že rovno zo školy idete. No diki. A to som učiteľka. Neviem si predstaviť učiť na strednej kde by som výzorom zapadla medzi žiakov 😂
Ja som vždy vyzerala ako decko.. boli časy keď ma to aj naštvalo, napr keď mi niekto zazvonil a keď som otvorila, pýtali si mamu.. po posledných rokoch som výrazne ostarla.. mám viac vrások, pleť už nie je taká ako kedysi, menej sa usmievam, celkovo vyzerám staršie.. vyzerám asi konečne na svoj vek, čoskoro 40.. ešte sa nájde síce pár ľudí čo tvrdí, že vyzerám mladšie ako naozaj, ale ja už sama vidím na sebe tú zmenu.. a musím povedať, že ma to mrzí.. vždy som bola zvyknutá na to že vyzerám mlado, niekedy ma štvalo že mi ľudia tykajú.. ale už mi je za tým aj ľúto, mladšia uz nebudem.. čo už..
Ja mam 27, muz 29. Vyzerame obaja tak na 15, on teda mozno uz aj na 17 😂. Ked ideme s detmi, resp. kym som este bola tehotna, zasadne na nas vsetci pozeraju pohorsenym pohladom, ze ako ma mohol uz na strednej “nabuchat”.. nuz, zvykli sme si 😂. Je to jeden z dovodov, preco rada nosim obrucku, pripadne si davam pred meno titul z vs- ze snad mi tak uveria, ze do 15tich by som to nestihla 😀
@tini27 haha, tak toto je dobre 😊 moj manzel ma 31 a kazdy mu tipuje 24
Podľa mňa teraz XY bab vypadá na mladší vek aký majú vôbec by som si hlavu s toho nerobila ja tiež nevypadá na 32 ale možno tak na 25 a vôbec mi to neprekáža môžes byť rade že to není naopak
Co mne príde cez ze 13-15 ročne sa machlia ako kraslice len aby vypadali staršie a potom sa matky čudujú ze majú frajerou o 20 rokou starších
Tiež som toto isté v Tvojom veku zažívala. Nebrala som to, ako kompliment. "Vyzeráš mlado" je kompliment. "Vyzeráš, ako decko" nie. 🙃
Zažila som rôzne "vtipné" situácie, napríklad, keď prišiel chlapík do môjho prvého bytu odčítať stav plynomera a opýtal sa ma, či mám doma otecka, alebo mamičku. Alebo nás zastavili policajti, keď sme išli s mojím o pol roka mladším frajerom v noci domov a chceli občianske preukazy. Nechceli veriť a priznali sa, že nás zastavili preto, lebo im bolo podozrivé, kam tak neskoro ide to malé dievčatko s tým úchylákom. 😂
Jáj, skoro som zabudla: neboj, vekom to prejde. 😉
☹️
Aj ja som to tak mala. Ale prišli deti a som strhaná ako čučoriedkový krík v sezóne 😂
@ell_mala presne sa toto aj mne stava 😆 ze preco nie si v skole..dokonca mi jedna pani povedala (to som praxovala v nemocnici) ze vyzeram na 8 🙄 to uz trochu prehnala a to som skoro ani nevedela, ako som dopraxovala, tak ma to velmi zasiahlo..alebo, priber trochu, aby si vyzerala starsie..pritom ja nie som chuda 😆🙏
Mám to podobne... v júni budem mat 30, minuly týždeň som bola na orl a sestrička mi cely čas tykala😅🤦♀️Minule sa ma jedna pani pýtala na ihrisku či som mala alebo sestra (syn ma 9)😬😬😬
Tiež som to takto mala.
Ja mam 33 a vyzerám na 20? 😂😂😂 Raz keď som išla so starším synom mi sa ho niekto pýtal a to je tvoja sestra? 😂😂
Jemine s týmto mám aj ja problém 🤦♀️
Oslavovala som 24 a prišla k nám jedna známa rodinná čo ma dlho nevidela a ked som jej povedala že oslavujem tak ona že kolko 15?
V tabaku skoro stáls pýtaju občiansky odo mňa..
Keď pridem niekde tak sa ma pytaju kde študujem na akej strednej 🤦♀️🤦♀️ človeku to už vadí ale neviem to nijak ovplyvniť
To poznám, naposledy odomna pýtala predavačka občiansky keď som mala 29 🙄 keď som bola 1x tehotná bolo dosť situácii keď na mňa ľudia pozerali až pohŕdavo, v obchode s detskym oblečenim ešte som nemala veľké brucho predavačka sa ma pýtala či to pre brata kupujem, vtedy som sa až hanbila že takto vyzerám a čo si asi ľudia myslia že chudera stredoškoláčka sa nechala "nabuchat" - mala som 25 a roky vydatá... Potom keď som kocikovala tiež to bolo miestami rozpačité, ale čo mi ostávalo zvykla som si na pohľady a otázky. Raz k domu prišiel pán niečo sa chcel opýtať a keď som vyšla ja pozdravil ma a opýtal či môžem zavolať otca, mala som 33 😂😂😂 to mi už lichotilo, občas s respiratorom ma predavačka ešte osloví tykanim. ako roky pribúdajú aj mi to už lichotí, keď vidím niektoré ženy rovesníčky ako staro vyzerajú hovorím si že som na tom ešte dobre. Gól je keď idem s deťmi a starší ktorý je veľký takmer ako ja ma osloví mama 😁 rada je ozaj zvyknúť si a zmieriť sa, o pár rokov za to budeš vďačná, dovtedy sa nauč ignorovať blbé poznámky a keď sa dá kľudne si kúp polovičný lístok
@katkaaaaaaaaaaaa a kolko mas? Ja by som ti 30 tipla.
@stanulienkat 28
Pohodička ja 28 .... Išla som s mojou 9 ročnou dcérou do školy niesla som jej tašku .... Stavila som sa v trafike a pýtali občiansky ....tak som sa pousmiala a tak ma to potešilo 😁😁😁😁 veľa ľudí povie že vyzeráme spolu ako sestry

Haha 😀 mňa zas keď pozdravia na ulici 18r chlapci dobrý deň tak sa vystrašim že už som asi ozaj zostarla 😀