Mám 25, ale vyzerám na 15
Zdravim 😊 ako by ste brali taku narazku, ze nevyzeram na svoj vek, ale ako decko? Brali by ste to ako kompliment? Ja s tym nie som v pohode, pretoze sa mi bezne stava, ze sa mi na ulici odzdravia “ahoj”, a mne to trosku lezie na nervy. Snazim sa aj upravovat, malovat a aj obliekat, aby som vyzerala na svoj vek, no meriam iba 160 cm a som utlejsia. A potom na mna pozeraju ako na zmalovanu 15 🤷♀️🙄 Riesi niekto nieco podobne?
Moja 42 ročná kamoška šla s vtedy 18ročným synom a stretli nejakých jeho kamošov a kamoši: “ty koko*, to kde si nabral takú kočku?” Kamoška nevedela, či sa má smiať, či hnevať a chalan, že “Buď ticho debil, to je moja mama” ;). Ja kým som sa nedozvedela, že má 42, myslela som si, že má max. 25 a je čerstvo po vysokej škole ;).
Ja som mala 27 ked som otehotnela a s priatelom (uz manzel) sme vtedy sli na matriku zapisat otcovstvo. Pani sa nas tam pytala ci uz obaja mame 18 a ked uvidela obcianske skoro jej oci vypadli 🤦😁 podla mna je problem aj v tom, ze dnesne 15-16 dievcata vyzeraju ovela starsie aj na 30r a potom je to tazko posudit ten vek...
Buď rada, aspoň v 40tke budeš vyzerať na 25 😅 ja mám 27 a tiež mám zo seba dojem, že vyzerám na 16 🤣🤣a ešte ked vidím v telke 22 ročné s napichanou papuľou výzorom na starú babu tak som fakt rada, že vyzerám ako puberťáčka 😂
Ja mam skoro 34, dve deti a nikto ma neberie vazne 😀 kazdy ma oslovuje slecna, ah aka mlada mamicka ste alebo to ste kedy stihli....no cim som starsia tym viac si to uzivam, sakra zeny ved to je super 💪
Ja mám 43 a 20ročnú dcéru. V lete keď sme boli na jazere, tak tam bola partia vysokoškolákov, keď odchádzali, tak hovoria, dievčatá ďakujem spravili ste mi deň krajším. Dcére vravím, otázne je, či ja vyzerám tak mlado na svoj vek, alebo ona tak staro na ten svoj.
@marlenka222 mne sa niečo podobné stalo na diskotéke, tancovala som s jedným chalanom, mala som vtedy asi už po 20-ke, nepamätám si presne a nakoniec sme došli na to že mal asi zhruba o 5 možno viac rokov odo mňa menej, čo už mne prišiel starší 😀

@thoughtfulweirdo a raz v autobuse sa mi stalo, že si ku mne prisadol mladý muž cca 15 rokov že ...ahoj.... Pozrela som sa na neho... Mladý že... Prepáčte ,ja som myslel, že máte menej rokov.... Doplo mu to... A že ja som vás nechcel uraziť, len vyzeráte na 15 :D manžel sa smial až mu chrchle z nosa lietali.