icon

Mám krajšie fotky z blízka ako z diaľky. Prečo?

27. sep 2020

Neviem ako u inych ale ked si robim selfie zblizka som tam uplne ina, ovela ovela krajsia ako ked ma niekto vyfoti z dialky. Preco je to tak? Normalne sa hanbim si dat fotku na fb ze si ludia pomyslia ze vsak to ani neni ona. Pritom nepouzivam ziadny retus, filter nic, len sa cvaknem v dobrom svetle.

acer11
27. sep 2020

Inak dosť intímna téma...a mať tak tvoje problémy a ministrov plat

moonlight1210
27. sep 2020

Uhol z ktoreho fotis (staci kusok nahor/nadol), dopad svetla, sirka zaberu, ktory vie telefon nasnimat a udrzat linie, natocenie tvare (vsetci mame stranu, ktora je krajsia)...

Ja mam take “carovne” pochlebovačské zrkadlo v kupelni 🙂 . Velmi jemne predlzuje, takze tvar tam mam uzsiu, stihlejsiu a tym padom sumernejsiu. Upravi to jemne pomery a to staci.
Vyzeram v nom dobre.
V inom vyzeram zas inak.

janetinka27
27. sep 2020

mozno je to sosovkou fotoaparatu,ktora je okruhla a skresluje.

miadi
27. sep 2020

No mat tvoj problem 🤣Ja som zas naopak krajšia z dialky v šere 😂 rob si pekne selfie a ludom sa potom postav velmi blizko nech vidia ze si to ty taka ista ako na fb 😆

whatever1
27. sep 2020

😂👍

lintu
27. sep 2020

To, ze sa na nejakej fotke pacis sama sebe, neznamena, ze sa na nej pacis aj ostatnym.

ankare
27. sep 2020

Práveže úplne naopak. V selfie mam zdeformovany ksicht. 🤷‍♀️ Najkrajšia som odfotena z dialky, v tme, s vrecom na hlave. 🥰

arianna25
28. sep 2020

Lebo zblizka si nastavis fejsik a z dialky je to real.

alana1
23. aug 2021

ved pridaj fotku z blizka a z dialky a zhodnotime 🙂