icon

Mám kúpiť kovové alebo drevené stoličky?

cokoemma
3. okt 2015

Akú máte skúsenosť s chromovými stoličkami a koženkou? Je to dobrá kúpa? 🙂

jeennyv
3. okt 2015

My mame doma taketo stolicky...je jasne, ze ked mas tu kozenku svetlej farby, tak treba sa viac starat osetrovat, lebo trosku zajde ako sa vravi, otlaci sa od sedenia, ale inak nepozorujem ziadne negativa mame ich asi uz 10 rokov..len treba davat pozor pri kupe a velmi pozorne prekontrolovat tie chromovane casti, lebo neviem akym procesom sa to robi ale niektore kusy mali ten chrom nepekny, raz to tak zakamuflovali, ze sme boli menit stolicku atd... ale ked si svoj tovar na predajni prekontrolujes zodpovedne tak ja ziadne vyrazne negativa nevidimm...vies, ale kazdy kus, byt, prostredie je ine, tak na materialy vselico vplyva...co jednemu vyhovuje inemu nemusi.....

seahorse27
3. okt 2015

My mame kovove so svetlou kozenkou a nie som spokojna, kozenka zacala zhruba po 4-5 rokoch praskat a svetla farba tiez nie je nic moc - vsetko na nej vidiet. Podarilo sa mi raz kvapnut na nu tekvicovy olej a neda sa to nijako vycistit...Planujeme ich vymenit, ale este som to nejako neriesila...asi kupim kozene a tmave, hoci potom sa naozaj budem citit ako v krematoriu, lebo dost veci mame doma tmavých, tak som to chcela tou svetlou trosku ozivit...ale pri detoch je to velmi neprakticke...

stepanka274
3. okt 2015

My mame chrom s ciernou kozenkou a som velmi spokojna, mame ich skoro 10 rokov a stale dobre vyzeraju, kupovali sme v kike , vtedy pisali material ze tkzv textilna koza, sedime na nich denne a nikde nepraska ani sa nesupe ako ekokoza, tot moja skusenost