Mám kvapavku. Čo povedať manželovi?
Ahojte , volám sa Miša, mám malého syna a dnes som sa dozvedela na gynde že mám kvapavku. Som dva roky vydatá. Doktor mi povedal že kvapavka sa dá preniesť len sexom. Ja som neverná nebola a tak to vychádza len na muža ......
Som psychicky úplne na dne, a o dve hodiny má prísť zo služobky. Ani neviem čo mu mám povedať. Prosííííím poraďte mi, nechcem byť hysterka
veru, udat by ho mala, ved sa chova k nej jak hovado, tak ked uz si dievca dajak poriesi situaciu, aspon nech mu skomplikuje zivot. aj ked takemu debilovi ho komplikuje uz aj to, ze kosele nie su vyzehlene....
a ako mu dokaze, ze navstevuje swingers party, pripadne ze spal s inymu zenami nechranene?
Neviem si ani v najhoršom sne predstaviť.... čo prežívaš, zhrozené,.... musíš byť teraz silná a bojovať hlavne kvôli dieťaťu.... Ten chlap si ťa nezaslúži... každá musíme mať svoju hrdosť.... to čo spravil to nebol len taký prešľap preto že sa opil, on vedel čo robí, však nespravil to raz... Ohrozil váš vzťah, rodinu a v neposlednom rade tvoje zdravie... Ako môžu byť chlapi taký sebci, ako môžu niečo také spraviť a tak ublížiť... Držím ti palce, nech to čím skôr preboli... Aj moja rada znie: VYHODIŤ HO... nech si ide k 20-tke, keď ,,vytriezvie,, a príde s prosíkom už bude neskoro ............. Ten chlap nemá žiadne zábrany!!!!!!!!!!!!!!
renca, ked sa to zacne, tak vsetci co tam chodili sa budu napadat ako besni psi a obvinovat jeden druheho, kto tam doniesol chorobu, takze dokazat to podla mna problem nebude...
zhrozena, ozvi sa.......
zhrozena,srdiečko...čo sa deje?Napíš,neostávaj v tom sama.
😠 fuuha, pobalit mu veci a nech ti ani luto nieje za takym kkt.
taky clovek si nezasluzi milujucu manzelku. Rychlo od neho prec. Viem, musi to velmi boliet. Vlastne neviem a ani si to neviem predstavit. Ale viem, ze v tych najtazsich chvilach musis mysliet na dietatko a na seba. Neber ohlad na neho, ani on ho nebral na teba. Neostavaj v tom sama, zdover sa niekomu. Drzim palce.
dúfam, že sa ešte ozveš, už je tu pár tém, ktoré autorka "nedokončila" ☹
🙂
ja by som reagovala presne ako zhrozená držím jej palce 😉
tak to je teda ozaj sila!!!! 😠 😠 😠 ..
zhrozena-vidim,ze si sa od toho strasneho dna odmlcala..dufame,ze sa ozves..a ako vidis,sme s tebou.. 🙂 ..drzim ti palce.. 🙂
zhrozena zrejme nasla pomoc u rodiny a pod. my sme boli ako prva psychicka pomoc, ked sa to dozvedela.
keby sa aj neozvala, verim, ze to s rozumom vyriesi a bude mat stastny zivot so svojim dietatom. 🙂
vela stastia. 😵
a hlavne sa tu docitala, ze z jej pribehu sme boli "zhrozene" viacere, nie len ona. 😒
zhrozena asi nenapise ako to zvlada 😕 stale na nu myslim a drzim jej palce
Zhrozená, veľmi rýchlo navštív právnika a ošetri si majetok... čím dlhšie budeš váhať, tým menej bude ochotný manžel Ti nechať. Napíš mi do IP, ak chceš k riešeniu majetku konkrétnejšie rady... Veľa šťastia.
....vela príbehov je tu vymyslenych...ale tento sa mi vymysleny nezda............žial......A som rada, že ste jej boli radou napomocne.
Zeny prosim vas preco sa hlasi pohl.choroba?
@lailaveve si pozri z akého roku to je 🙈
@dharmasanata aj rak to na mojom nazore nic nemeni

mamutka aj mňa to už napadlo,ale zatiaľ tomu verím.bohužiaľ tie najmenej pravdepodobné príbehy bývajú žiaľ pravdivé. 😒