Mám neobmedzené možnosti a som obklopená/ý príležitosťami
🙂 ahojte,som mamina troch detičiek, umelecká a citlivá duša 🙂 , toho času pri detičkách mi veľa nezostáva,ale tak asi ako každý človek potrebujem trochu vypnúť a načerpať nové sily 😝 a pred cca.2 rokmi som si na facebooku založila stránku s citátikmi po jej prerušení ( kvôli plneniu si materských povinností detičky majú 10, "skoro" 3 a "skoro" 1 rôčik 😉 som si uvedomila, že síce ma detičky napľňajú ,ale potrebujem aj presmerovávať energiu a "rásť" aj ja 😉 popri svojich detičkách-lebo tie teda rastú veeľmi rýchloo 😀 a tak som Vás chcela poprosiť, ak ste na tom niektoré maminky podobne, motivujú vás citátiky a vaša dušiška pri nich pookreje ako tá moja 🙂 pridajte sa k mojej stránke, každučký jeden"lajk" ma poteší, povzbudí a motivuje 🙂
názov facebookovej stránky: Mám neobmedzené možnosti a som obklopená/ý príležitosťami
ďakujeeeem
@secret mozno by nebolo od veci,keby si nejaky ten citat hodila aj sem.Snazim sa byt pozitivny clovek,ale obcas sa mi tej "duchovnej "potravy nedostava.
Mohla by to byt celko pekna diskusia,bez toho,aby sme preklinali svokry,vyhadzoval chlapov,alebo somrali na deti. 😉
@anatalia77 .... 😀 ...nie,tu na konovi to nie je mozne.Neverim tomu.
Nemyslim konkretne teba.....ale tu sa pozitivny pristup a take ,,mam na salame" neujmu lebo tu niektore zenske beru vsetko tak vaaaazne.
@lyzzy budme pozitivne a verme,ze sa najde par ludi,co bude ochotne aj napriek zlemu dnu debatovat o duchovnych veciach.
@anatalia77 ...ok 😀 ....ja som natesena a pripravena 😀
Trosku duchovneho cvicenia mi prospeje 😀
@lyzzy no to je pravda,pokial som plna nenavisti,tak budem vsade vidiet,len to zle.
Je to o uhle pohladu.
Mne osobne sa paci kniha Miluj svoj zivot,alebo Sanca na novy zaciatok.
@anatalia77 ....necitala som ich.
Ano presne tak.Sme tim,cim chceme byt.....nase myslienky su zakladom vsetkeho.Vsetkych cinov,ktore vykoname.
dievčatá,
odporúčam prečítat si tento článok http://www.cas.sk/clanok/276902/chcete-byt-stas...[300662750097129]&action_type_map=[%22og.recommends%22]&action_ref_map=[]
je v nom vela zaujimavych rad/veci, s ktorymi sa ja osobne do velkej miery stotoznujem.
tak teraz len v rýchlosti ( večer, v noci 😉 bude viac času, keď budú deti búvať) 🙂 odpovedať
...každopádne ďakujem veľmi pekne za vaše odpovede,alebo aj návrhy 😉 mohla by som neskôr pridať niečo aj sem
mne osobne to pomáha, ale ja som odmala inklinovala k literatúre, či už básniam, úvaham, citátom čítala podobne ladené knihy ako spomína @ anatalia77 🙂
@lyzzy " či už to zvládneš ,alebo nie v oboch prípadoch máš pravdu" 😉
Krásny a slnečný dník Vám všetkým prajem 🙂 😎
@mima4 velmi dobry clanok!
Aj v tomto pripade sa potvrdilo,ze v jednoduchosti je krasa.
@anatalia77
veru, a bolo by fajn, keby sa nim aj ludia riadili, lebo vacsina ludi vo vseobecnosti (a aj tu na konikovi to pekne vidiet) su nevdacni, len zavidia, su neprajni, zmyslanie negativne, hladaju dovody, preco sa to neda... tito ludia sa nikdy v zivote neposunu dalej, vzdy budu zit v tej svojej skatulke, v urcitom psychickom "vazeni".
@mima4 ano su aj taky,alenajdu sa aj ludia co maju potencial na pozitivnejsie zmyslanie,ale obcas na to treba cas.Ja som tiez vzdy nebola happy,aj teraz mavam dni,ked to na mna pada,ale to je zivot.
@secret ja som si /keď som bola ešte mladá/ všeliaké citáty zapisovala do takého pekného zápisníčka a každému komu sa dostál do rúk sa veľmi páčil. Väčšinou to bolo aj niečo z poézie a také citáty, ktoré mi tak zostali na dlhšie v pamäti.
Napr. Vidieť možno len srdcom. Podstata je prostému oku neviditeľná. /z Malého princa/, alebo
... a milovať. Neújsť nikdy z boja, nebáť sa rán, že snáď sa nezahoja... /J. Smrek/
Bude mnoho príležitosti to napraviť. /V.Havel/
alebo Ak si úspešný získaš falošných priateľov a skutočných nepriateľov, ale aj tak buď úspešný.
Na dobro, ktoré konáš sa zabudne, ale aj tak konaj dobro.
Čestnosť a úprimnosť ťa urobia zraniteľnými, ale aj tak buď čestný a úprimný.
Čo si celé roky budoval sa môže za jednu noc zrútiť, ale aj tak buduj. /Matka Tereza - to je dlhšie a celé pekné/
alebo z náboženstva: Pán Boh nám nedáva niesť tažší kríž než unesieme.
Veľa pekných citátov je o láske. Napr. Láska na zemi nebo stvorila. /Sládkovič/.
Ak sa budú páčiť napíšem aj viac.
@mima4 naozaj super článok ! 🙂
@mpg jéé, áno presne aj ja som mala, takéto zošitky 🙂 😵
vo všeobecnosti je to naozaj bohužial tak, že človek skôr svojim egom človeka poľutuje,akoby ho mal pochváliť 😒 ale snáď sa čoskoro ľuďom podarí pochopiť, že závisť, nenávisť a neprajnosť voči druhým nám v ničom nepomôže, skôr nás samých poškodí "rozožerie" zvnútra a naplní sa aj želanie 😉 @ ajky006 nech sa všetkým darí 🙂

@secret ...paci sa mi tvoj prispevok aj tvoj postoj k zivotu 😀 ....vo vela veciach sa podobame.
Ale like ti nedam...z uplne prozaickeho dovodu...nie som na FB.Sorry 😨
Ale za postoj a pozitivnu energiu davam palec hore 😀