icon

Mám príšerne husté vlasy. Ako ich poriadne preriediť?

18. sep 2020
janka_266
18. sep 2020

Kaderníčkou

amelia000
18. sep 2020

Tehotenstvom 😁

sara07
18. sep 2020

dobrým strihom

janinamojka
18. sep 2020

Zlym manželstvom 🤨🤣🤣

stary_ujco
18. sep 2020

Zapalovacom...

tykat
18. sep 2020
marianeta
18. sep 2020

@amelia000 😂😂 to je zaručená metóda ako preriedit vlasy natrvalo..

sarita510
18. sep 2020

efilacne noznice lacnejsie kupis na aliexprese alebo tkz piketaz je to odstrihavanie pramenov pri extremne hustych vlasoch

poopsie
18. sep 2020

Ja som to vyriešila tak, že polka hlavy šla do hola.. undercut sa to vola

ckatka
18. sep 2020

Na toto som ešte nikoho nepočula sa sťažovať...
Ale teda k veci...môj muž má strašne husté vlasy (po mame). Svokra nosí totálne krátky strih na ježka, vraví že dlhšie to neznesie.
Manžel nosí dlhé vlasy (tak aby sa dali do copu krátkeho), s tým že si ich necháva len navrchu dlhé a boky a zadok ma masinkou vystrihane (aj tak ma ten cop hrubší ako ja co mam vlasy dlhé všade) 😂 🤦‍♀️
Čiže možno nejaký takýto strih.

22abigail22
18. sep 2020

Ja mám tiež extrémne husté vlasy a k tomu kučeravé. 😳 Nikto nevie pochopiť ako s tým námaha. 🤯😦
Pred pár rokmi som si ich dala riediť u kaderníčky. Nepomohlo. 😔

3009
18. sep 2020

nožnice na prerieďovanie vlasov

hederamonstera
18. sep 2020

aj ja mam mega huste vlasy, dala som si tiez ten undercut nad krkom...super v lete (nepoti sa mi krk) a preriedilo mi to vlasy, uz to mam par rokov a ludia si to vsimli az teraz niekedy, ked som nosila drdol :D

anjetta
5. apr 2021

Ja mam tiež extremne huste vlasy (genetika). V dvoch rokoch som ich mala tak huste, tvrde a nerozčesateľné, že ma mama vzala k lekarovi, či som OK. :D Nejake vodičky mi predpisal... a trocha to pomohlo
Tiež ma strihali nakrátko a pod. Ale potom som objavila efilačné nožnice a nedám na ne dopustit - na youtube je návod ako sa používajú... Mám v tom už prax (strihám aj mamku a sestru - tiež hustejšie vlasy) a ony zas ostrihajú mna. K tomu som si kúpila klasické kadernícke nožnice a už cca 10 rokov nechodíme do kaderníctva :D