icon

Mám rada filmy. A čo vy?

petaboo
12. apr 2011

ak medzi Vaše hobby patria aj filmy tak sa pridajte, zaujímajú ma Vaše príspevky 🙂
mám toho odpozeraného veľa bo nesledujem TV a nekvalitu ale ak je čas tak si čumnem dobrý filmýk čo mi aj niečo dá nie len "zabije" čas 😉

ani_sama_neviem
14. apr 2011

Ahojte baby ja som taky dost fanatik do hororov ak by sa t nasla nejaka fanynka horov tak mi mozes napisat zopar nejakych dobrych tipov na nejaky dobry kvaltiyn horor a to som ich uz teda videla fakt dostr.. no a aby som nezaostaval kedze si tu davate tipy na filmy tak ja vam poradim napriklad horor v moci dabla to je velmi good horor, romantiku nemusim.... tak sorry baby ak tu nedam zadny romantaak :P 😉

peepka
14. apr 2011

@petaboo no na laptopeee! 🙂 mame aj speakery k tomu seeeckooo 😀

@petaboo no salo napriklad, dalej eraserhead, blue velvet, the beyond, santasangre, lost highway, zombie flesh eathers...atd atd atd 😅

viera27
14. apr 2011

@ani_sama_neviem V moci diabla je fakt podarene. Dala som vyssie link na jedno forum, ak tam este nie si, tak sa urcite zaregistruj. Pre fanusika hororov zlata bana. Inak REC, REC 2 si videla?

ani_sama_neviem
14. apr 2011

@viera27 Jeej dakujem lebo ja som velky fanusk hoci potom sa bojim ist aj na wcko 😀 ale tak horory ma stale niecim irituju a milujem horory nad ktorymi mozme este hodnu chvilu rozmyslat a horory s tzv neurcitym koncom ktorych dej sa v pdostate neukoncil nijako ano dobre ani zle :P a nie REc ani REC 2 som nevidela je to dobry horor? Lebo ja mam rada skor take psychologicke horory krvaky moc nemusim :P a dik za stranku :P A btw. to v moci diabla to je bombovy horor a nasla som si aj na youtube A DOST SOM po tom patrala ci je to naozaj podla skutocnosti a nasla som stare noviny z nemecka kde sa ot malo odohrat a naozaj to bola pravda!! Len samozrejem neico prikreslili v otm horore aby to ludia kukaliale zaklad je pravda tkaze osm sa bala aj mesiac po pozreti :((( brrr odporucma vsetkym fakt!

ani_sama_neviem
14. apr 2011

@viera27 Jej som sivsimla ze si z DS 🙂)) ja osm sa tu len trz prestahovala ty tu byvasdlho?

petaboo
autor
14. apr 2011

@peepka lost highway, to je od kubrica ? to si musím pozrieť ... bol zvláštny aj ten film ;od neho s Kidman+Cruise ...

viera27
14. apr 2011

@ani_sama_neviem pozri si na www.csfd.cz. Tvari sa to ako krvak, potom sa prida aj kadeco ine, zaver je o drzku. A dvojka pokracuje v rovnakom tempe. U mna jeden z najzaujimavejsich hororov poslednej doby a uz ledva cakam na dalsie pokracovanie.
Hej, Emily Rose je viac menej realita. No na youtube mas aj ten zvukovy zaznam z exorcismu, ale to je dost neprijemne.
A klasickeho Exorcistu si videla?
Byvam v okrese DS, kusok od blavy, nie priamo v DS.

viera27
14. apr 2011

@petaboo To je od Lyncha. Take jeho typicke dielko. Ak ho mas rada tak vyborne.
Eyes wide shut myslis? Hej, zvlastny, to si dobre vystihla 🙂. Inak od Kubricka Osviceni, to je nieco, to co tam hra NIcholson sa len tak nevidi.

ani_sama_neviem
14. apr 2011

@viera27 No jo kuknem aj nejake tie recenzie na tne horor a mozno skouknem ho torska heh :P No tie nahravky o emily rose na you tube to bolo medzi prve co som videla hned to bolo stranse neprijemne bolo vidno ze to je trosku realne uplne sm z toho mala taky cudny pocit no proste fakt strasidelne ako ma byt :D Hej jasne kalsickeho exorcistu som videla" To by osm nebola ten pravy fanusik :D To jetiez podla man velmi dobry horor i ked stary ale dobry videla som vseljake aj remaky toho hororu aj vsetky casti a pokusy o kopirovanie no original je najlepsi 🙂 No ja som priamo z DA :/ Inac to forum som si kukala chcela som sa regnut ale oni tam na tom fore davaju nejaku povinnu otazku na ktoru musispravdivo!!! odpovedat a ja na tie otazkyneivem odpoved lebo to su dost cudne otazky ohladom nejakych reziserov ze kedy zomreli a to ani na googli nieje a bez odpovede spravne ma to nehcce regnut t si s tym mala aku skusenostak si tma regnuta ovsem lebo mne to nejde :///

peepka
14. apr 2011

@petaboo to je od lyncha, muzovho oblubenca 🙂 🙂

@ani_sama_neviem muz odporuca the beyond, 28 days/weeks later, co si urco videla, the shinning, halloween, nightmare on elmstreet, friday the 13th, the burning, city of the living dead, hellraiser, hellraiser 2, the thing, the exercist, the omen, the hills have eyes orig., last house on the left, house by the cemetery..

ani_sama_neviem
14. apr 2011

@peepka ahojk, no vacsinu co si mi napisalasom z videla ale su tam aj take co som este nevidela tak ptm kuknem diki :P

petaboo
autor
14. apr 2011

@viera27 áno ten film 🙂
a z novšíx filmov sa Ti páči ... čo, aké filmy ?

viera27
14. apr 2011

@petaboo este jeden typ ti dam, http://www.csfd.cz/film/21437-obcan-x/ ,to u mna vela zanechalo. Aj ked je to TV film a je to vidiet, krasna sonda do ruskeho rezimu.
A z novsich? Co ja viem, ja pozeram vsetko. Napriklad kazde Vianoce a Velku noc u nas bezi Pan Prstenov a Harry potter ako podmaz 😀 .
A z tych kvalitnejsich pomerne novsich (menej ako 10 rokov 😀 ) nie hororovych som naposledy videla Smrt ceka vsude, Black Swan, Gran Torino, Hotel Rwanda, Americky zlocin - to bolo tiez tvrde a smutne a urcite genialny film je Sedm zivotu alebo Stesti na dosah s Willom Smithom.

viera27
14. apr 2011

@ani_sama_neviem take otazky to pyta? No ja si to uz akosi nepamatam, ale vsak skusaj dalej, mozno na niektoru najdes odpoved napr. na csfd ak sa to tyka filmov.

viera27
14. apr 2011

ak pojdete na csfd a date Rebricky, hned prvy je ze Nejlepsi filmy. A uz len idem od najlepsieho dole, ze co som este nevidela 😉

ani_sama_neviem
14. apr 2011

@viera27 no len tam su otazky typu kedy zomrel rezise nejakeho filmu ktory napisal ten a tne a proste uplne zapltene veci su tma co nemas sancu najst ani googli :/ skoda no :D hehe

viera27
14. apr 2011

@ani_sama_neviem posli otazku, najdeme. To by v tom bol cert!

ani_sama_neviem
14. apr 2011

@viera27 hihi no dikes za pomoc leob fakt chcela by os sa tma regnut ebo vyzera to byt zaujimave to forum no tka t ti kopirujem otazku teda : V kolika letech zemřel režisér,
který se proslavil sérií filmů
o nemrtvých templářích? Napište číslo.

a dikkk :P ale pochybujem ze to niekde najdes :D hehe

ani_sama_neviem
14. apr 2011

@viera27 diiiik moc skusim hned dam vediet ci to tam pasuje hihi :P

ani_sama_neviem
14. apr 2011

@viera27 no neslo to :/ no neva bohvie preoc im tak zalezi na tje odpovedi kks

viera27
14. apr 2011

@ani_sama_neviem mas IP, nech to tu nezahlcujem

ani_sama_neviem
14. apr 2011

@viera27 jj dik ale nic tam nepasuje neviem co chcu aby tam clovek dal kks bohvie ako sa t luda registrovali tam :DDD

viera27
14. apr 2011

@ani_sama_neviem inak aj toto je zaujimave, blog len o hororoch a inych psycho filmoch. Recenzuje, sleduje vsetky novinky a vklada trailery a navyse kazdy tyzden robi mapovanie po vsetkych TV programoch, ze ake zaujimave filmy dalsi tyzden kde davaju http://strasidelnyblog.blogspot.com/

ani_sama_neviem
14. apr 2011

@viera27 no jo akurat kukam to je dobra stranka ty si nejaka zbehla v tomto poznas vela stranok dobrych heheh :P

petaboo
autor
14. apr 2011

@viera27 Sedem životov sa mi zdala byť pekná blbosť bo to bolo teoreticky nemožné uskutočniť 😉 prstena tiež ľúbim, to je klasika, navždy zostane

viera27
14. apr 2011

@petaboo na druhej strane jediny film, co rozplakal mojho manzela od cias zabitia Vinnetoua 😀 😀 😀

petaboo
autor
15. apr 2011

moja polovička bola smutná pri Samurajovi toho videl asi tak 12x a ešte bol smutný z Hotela Rwanda

viera27
15. apr 2011

@petaboo Samuraj? To som este nevidela. Myslis ten od Takeshiho Kitano? A dobre to je?

petaboo
autor
15. apr 2011

@viera27 Posledný samuraj som zabudla, neviem od koho s Cruisom, nemám ho rada, brekeke herec :o/
Bože a tá mentalita japonskýx žien, hrôôôôza, európsak žena by tam zahynula, tak isto aj moslimky, JUJ,
som rada že som európanka + neveriaca 🙂