icon

Mám si kúpiť teraz Iphone 16 Pro alebo počkať na 17 Pro?

filipjohns
2. feb 2025

Aký maťe názor jablčkari?

denkabemommy
2. feb 2025

@filipjohns ak máš čas (čo asi máš, keď sa pýtaš), tak radšej počkaj na 17pro. Ale v konečnom dôsledku tam budú nebadateľné zmeny 😅 ako vždy

petamich
2. feb 2025

Presne ako pise @denkabemommy, ak mas cas pockaj ale ziadne zasadne zmeny by som necakala

romino
2. feb 2025

Co od toho ludia prevratneho cakate ?

filipjohns
autor
2. feb 2025

@romino Lepší procesor vylepšenia nejaké? A keď si to porovnaš tak suma bude rovnaká ako teraz proste novší model s lepším procesorom
Dáš 1320€ za 256gb verziu teraz alebo dáš za 17 pro rovnakú sumu v sep.

filipjohns
autor
2. feb 2025

Oplatí sa kúpiť aj Apple watch?

romino
2. feb 2025

@filipjohns ja som tu troska omylom v tejto diskusii, mam 4 rocny android ...🙂
Ake najde u teba vyuzitie ten este rychlejsi procesor, resp. co sa da s takou top novinkou robit co s trocha starsim nie ...ze stoji za zvazenie cakat do septembra ?

lanlan
3. feb 2025

Ten lepší procesor ti bude načo? Hrávaš na ňom hry náročné na výkon? Lebo iný dôvod k tomu nevidím.

misanthropicdann
3. feb 2025

@filipjohns nie cena nebude rovnaká, keď si počkáš na 17 tak následne aj 16 pôjde dole.
A ten procesor nemáš šancu na iPhone pocítiť.

dextersk
3. feb 2025

Kup si 16 teraz a potom 17, aj tak su to len vyhodene peniaze. Zaujimalo by ma na co potrebujete take drahe mobily, ale to ste vy jak pises ,,jablckari" . Ide len o znacku a ego

lanlan
3. feb 2025

@dextersk A najlepšie hneď Pro Max 1TB + predplatné na iCloud aby NÁHODOU nechýbalo miesto na úložisku 😅

romino
3. feb 2025

@dextersk to mas ako s internetovym pripojenim domov. Niektori ludia MUSIA mat 1000Mbit rychlost.
Pricom na ten daky netflix, youtube atd..., t.j. bezne pouzivanie, surfovanie, streamovanie - rozdiel NULOVY oproti zakladnym pausalom na optike.
Ale tak nech z tych ludi maju operatori .. a v tomto pripade Apple .. radost 🙂

karinly
3. feb 2025

Ja mám 13 pro max, syn 15 pro max a manžel si teraz kúpil 16 pro max a nadáva strašne, že mal zostať pri 15.

miadi
3. feb 2025

@dextersk Ja mam apple roky nie koli znacke a egu akoze je to len phone a ma ho kazdy druhy tak neviem preco by to malo byt o egu nie je to Hermes’ kabelka ale uzitocna vec . Mam rada tu kvalitu fotiek a laptop vydrzi ovela dlhsie ako ine znacky. Mac otvoris a hnet frcis aj po rokoch ine uz ked maju 2-3r otvoris a cakas cakas kym sa da pouzivat. Zas sa netreba tvarit ze je to nieco ako luxusne auto je to len elektronika a musel by mat clovek micro ego aby si ho dvihal mobilom. Jeden problem ktory apple ma je baterka dost rychlo sa vybija Preto clovek casom potrebuje novsi model kde mu potom baterka vydrzi 2 dni na jedno nabitie a nie len ar hodin . Autorka ja mam 16ku teraz ale Isla som z 8ky a Mne teda staci uz som potrebovala novsi model urcite by som necakala do septembra islo skor o akciu ze platim ten isty plan a mam novy phone .
@dextersk ten mobil clovek ani nemusi kupit Neviem ako na Svk ale na zapade len platis pausal Cize nie je to ziadne “ machrovanie” ze aha mam vecicku za tolko a tolko . Moj muz ma android Lebo mu viac vyhovuje vacsia vydrz baterie a cenovo to je v podstate to iste lebo ma taky pausal , je to take kratkozrake povedat si ze je to o egu . Mm mal aj iPhone ale mu viac vyhovuje android a ego ma vacsie ako ja 🤣 je to skor o tom ze kazdy ma ine preferencie a ine vyuzitie toho mobilu a kazda znacka ma svoje pre a proti,

miadi
3. feb 2025

Inak Tato otazka je trochu odveci . Pockaj si na 18ku ta bude este vymakanejsia .

mykaellle
3. feb 2025

Ja som išla z 11 na 16pro a to som bola dlho proti ajfonom, oveľa lepšie sa fotí, robia videá, ja ho používam aj ako pracovný nástroj, a nikde ho nevyťahujem, že "aha", mám. Robím projekty, strihám videá, tak mi to uľahčuje život, mám kabelku z Gate za pár eur 🙂 každý investuje do niečoho iného...

denkabemommy
3. feb 2025

@filipjohns Apple Watch sa neoplatí kupovať, radšej garmin

denkabemommy
3. feb 2025

@dextersk nie, my “jablčkari” si iPhone nekupujeme kvôli egu. Nemáme 15 rokov 🤣. Vtedy to bolo možno niečo viac, dnes je to len telefon, ktorý mi vyhovuje viac skrz kompatibilitu s Mac 🙃..