Mám stiahnuté hrdlo a dusím sa. Nemám koronu?

23. jún 2020

Od noci mám stiahnuté hrdlo a dusím sa (nekaslem ale zle prehltam) svrbia Mae dutiny aj celá tvár (som aj alergik ale nemávam stále také stavy) a od dnes obeda ma bolia svaly a cítim akoby zimnicu aj horúčosť naraz. Cestovala som to je pravda ale iba po Slovensku (busom). Nechcem ísť zbytočne k dr veď možno to nič nie je. Ako sa vlastne taká korona prejavuje zo začiatku ? Úplne prvé príznaky viem že kašeľ aj teplota

sasa1310
23. jún 2020

ťažké prehĺtanie, ako keby si niečo mala v hrdle. Necitlivosť na čuch a chuť, hnačky, silné bolesti hlavy. Kašel, bolesti kĺbov. Niektoré príznaky byť nemusia

cammille
23. jún 2020

Mozes mat kasel, nemusis, mozes mat teplotu, nemsusis. Rovnako bolest hlavy, svalov, moze a nemusi byt. Niekto nema priznaky ziadne, niekto ma len miernu nadchu. A niekto to ma vazne.
To nie je tak, ze to ma nejaky presne definovany priebeh. Ako kazda ina choroba, lisi sa to od cloveka k cloveku. Takze nikto ti nepovie podla priznakov, co ti je.

nafka0483
23. jún 2020

Takze k lekarovi nechces ist, ved mozno to nic nie je ale my ta tu mame uistit ze nemas koronu? :D A ako? My netusime co ti je, na to su predsa lekari.

sara07
23. jún 2020

však chod na test a bude to, zavolaj svojej mudr a nech to ona rieši

dskjhfdlkdjhl
23. jún 2020

Myslis, ze existuje test na dialku?

gladys_07
23. jún 2020

Pane. Boze. Toto je novy level "Myslite ze som tehotna?"

Ak sa citis zle, chod k lekarovi, Ak naozaj mas koronu, mozes ohrozit vsetkych, s ktorymi sa stretnes.

sovica
23. jún 2020

Ak to myslíte vážne a nerobíte si srandu, zavolajte svojej obvodnej lekárke a nenechajte sa odbiť. Objednáte sa k nej na vyšetrenie - ihneď (možno je to len obyčajná alergia, ale nemusí byť). Ak Vás nebude ochotná vyšetriť, nech Vás rovno objedná na vyšetrenie Covid-19. Ak by to nebola ochotná urobiť, tak si skúste preštudovať link nižšie. Sú tam uvedené aj odberné miesta v SR:
https://korona.gov.sk/poziadat-o-vysetrenie-na-...
https://www.old.korona.gov.sk/covid-19-patient-...

matapo
23. jún 2020

...zavolaj lekarovi, objedna ta na test, teraz je to v pohode, objedna ta aj v ten alebo na druhy den, pojdes normalne, nikoho nenakazis, vsak sa testuje stale vonku, pristupuju inak k ludom kt. idu od lekara a aj s priznakmi alebo len pricestovali odniekial. testovanie je v pohode, mamho za sebou, trva chvilku a pojdes domov. vysledok budes mat este v ten den pravdepodobne, ja som mala na druhy den rano...

hettinka
23. jún 2020

Z krištáľovej gule citam, že na 50% koronu nemáš

zuzka0605
23. jún 2020

mas alergiu

mogaa
23. jún 2020

Práve preto sa korona tak ťažko diagnostikuje lebo príznaky sú rôzne - od uplne bezpríznakový ľudí, cez ľudí čo majú len jeden dva príznaky(a ano je tam aj zimnica a bolesť hrdla) až po problém s dýchaním.....ak ti to neprejde zavolaj doktorke a uvidíš....korona sa dá potvrdiť len testom, príznaky sú totiž rovnaké ako pri bežnom prechladnutí alebo ako pri chripke....niekto sa len necíti uplne fit a nemusí mať žiadny príznak a po otestovaní sa zistí že má koronu😉práve v tom je to ochorenie také zákerné, že si ho ľahko zameníš s prechladnutím, alebo chrípkou

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marygk
23. jún 2020

Ahoj, myslím ze nikto z diskutujúcich ti nepovie, áno máš covid, ani nie to určite covid nebude. Nato sú testy. Treba ísť k lekárovi, ten ťa nasmeruje ďalej. Všetko dobré a veľa zdravia.

lenuliatko84
23. jún 2020

Ved si daj urobit test,tu ti nikto nepovie spravnu odpoved,len dohady

ysseba
23. jún 2020

Uistiť sa Ťa môže len test, nikto a nič iné.... 🙈

petulisko
23. jún 2020

Ahoj. Korona vírus má viaceré prejavy. Áno jeden s ních je aj bolesť hrdla. Ale nie vždy to musí byť práve tento vírus. Veď do teraz to bolo úplne bežné. Klasická chrípka. Ale skús sa sledovať, prípadne konzultuj svôj zdravotný stav s všeobecným lekárom.
Verím že to nie je korona a len si nachladnutá. Tak ti prajem aby to všetko bolo fajn.

semila001
28. jún 2020

Haha ze korona este verite tym blusom pne boze aky su ti ludia sprosty pane boze .. media klamu vsetci ..

gladys_07
28. jún 2020

@semila001 tlaci ta alobalova ciapocka?

arabela55
31. okt 2021

Dobrý deň, môžte napísať čo to bolo nakoniec a čo pomohlo ďakujem veľmi pekne