Mám strašný strach zo smrti. Čo mám robiť?
7. sep 2010
Neviem co s tym robit, mam hrozny strach zo smrti, z blizkych, zo svojej. Z nezname, z nevedomosti. Proste strach. Nedavno mi zomrela blizka osoba a ten strach je neznesitelny. Keby som vedela, ze nic neni, proste zomriete a hovoto nebojim sa, ale bojim sa toho duchovna. A este ked clovek cita,ze dobra dusa zla dusa. Kazda dusa je nejaka. Kazdy ma aj zle myslienky, ved nemozeme zato s akou dusou sme sa narodili. Proste tajomno ma desi
Predošlá
Strana
z6
@bets čo sa tohto týka čo mi zomreli známy dlho som sa trápila ničilo ma to porom aa mi snimi snívalo babka mi niečo povedala a kyvala mi vo sne svako ma objal ujo sa usmieval a tiež kýval a odvtedy nič preto verím že sa so mnou rozlúčili je to zvláštne
Predošlá
Strana
z6

Ahoj viem ako sa citis. Su to uz dva roky co mi zomrela mama tesne pred vianocami. Bola to dobra dusa a vsetci ju mali radi no s mamou sme si neboli blizke az teraz ma to trapi. Dostala mrtvicu v 50 rokoch ja mam 31 a bojim sa ze ma to caka v jej veku. Kedykolvek ma boli hlava myslim si ze umieram. Obcas z toho byvam aj paranoidna hlavne ked som chora nachladnuta a tak snazim sa aby ludia okolo mna nevedeli ze mi nieco je. Pozeravam dokumenty o zvieratach a tam predatori vycitia zranene zviera. Akonahle citim ze som slaba ci chorlava snazim sa vyhybat ludom. Hlavne teraz pocas korony mavam z toho stavi uzkosti a paniky. Snazim sa byt na ludi mila aby si nedajboze o mne co i len mysleli nieco zle mam pocit ze by som potom isla do pekla. Neviem ci poznas scenku z harry pottera ked bojoval s dementormi ked idem vecer spat po 2 hodinach sa budim a vsetky zle spomienky sa mi vracaju. Citim sa ako v tej scenke ked z neho dementor vysaval zivotnu silu a to co ti ostalo je len bolest a strach. Bojim sa byt nahnevana aby som niekomu neublizila. Snazim sa byt na kazdeho dobra bojim sa ze mi nikto nepride na pohreb ze ma nikto nebude mat rad po mojej smrti. Nemozem sa nikomu ani zverit co by si o mne pomysleli...