icon

Mám sú kúpiť takéto plavky?

23. máj 2023

Ahojte, čo hovoríte? Myslim si, že by mi sadli na postavu ale pride mi to mierne vulgarne. Netušim. Chcem počuť Váš názor.

Mám sú kúpiť takéto plavky?
Strana
z2
ankare
23. máj 2023

Vulgárne a škaredé. Hlavne ten vrch je otras.

ankare
23. máj 2023

@vanessad15 však Ty budeš umelá kráska? Čo máš porobene na sebe? 🫣

vanessad15
23. máj 2023

@ankare Mám urobené pery a prsia. Nehanbím sa za to😀

kvetinka75
23. máj 2023

inak keď vidím tento štýl nohavičiek, tak mi napadne Irenka z českého filmu. A hrala tam k...u. Takže asi tak to pôsobí. Ešte tie štekle a bude to idálne

vanessad15
23. máj 2023

@ankare Ale vidno, že zakomplexovaných ľudí tu bude veľmi veľa vzhľadom na tieto komentáre.

adka_bh
23. máj 2023

Nerieš iných, úplne v pohode plavky, kľudne si ich kúp. Sú aj viac vystrednejsie a odhaľujúce plavky 💁‍♀️ V zahraničí pri mori ta nik nebude riešiť a na nejakom miestom kupku ti môžu byt všetci ukradnutí a muži si aspoň pozrú peknú ženu a zakomplexované sliepky z koníka budú tlačiť dalsi langos 😅

mima1608
23. máj 2023

Absolútne nevkusné a ani dobrá postava to nezachráni

kik2022
23. máj 2023

Za mňa je najhoršie asi to, že keď sa namočia, tak budú pravdepodobne presvitať (čiže to akokeby bola nahá). A taktiež zospodu vytŕčajúce prsia nie sú v pohode.

babulkomale
23. máj 2023

@adka_bh mne osobne sa nepacia a urcite si nemyslim ze vo svojom veku so svojou postavou by som mala mat komplexy. Ale to neznamena, ze tuzim strkat niekomu na kupku svoju vaginu pod nos, ked si budem sadat na deku.
Ale ano, vsimla som si, ze miera, súdnosť, vkus, etiketa a podobne vyrazy sa stali cudzimi slovami aj pojmami.

mk1111111111
23. máj 2023

Deformuju nepekne prsia, nevyzera to vabne. Ani chlapom sa to nebude pacit, na rozdiel od nohaviciek, to by u chlapov preslo. Ak si chcela vediet, ci sa budes muzskej osadke pacit, tak taka je odpoved.

domkakvet
23. máj 2023

Ano su vulgarne.

simca06022011
23. máj 2023

myslim, ze bez plavok by to bolo uz lepsie :DDD tieto su strasne

simca06022011
23. máj 2023

inak s tymto ked nebodaj skocis do vody, tak si hned minimalne bez toho vrchu 🙂)) fakt, ten vrch by som si ani nedavala, na co? 🙂

mariska1989
23. máj 2023

No a ešte povedz že stoja 40€ a je vyriešené 🤣 určite nie a to fakt môžem mať postavu ako modelka . To rovno čelenku čo má ísť látková na hlavu dať cez prsia 😆. Ale rozhodnutie je na tebe ty musíš vedieť či chceš či nie ja osobne ako píšem nie

thoughtfulweirdo
23. máj 2023

Vôbec nejde o to, že niečo odhaľujú. Tento typ vytiahnutych trenclov proste deformuje postavu, každú, aj krajšiu než má modelka. Nemôžem si pomôcť, mne v tomto ženy vyzerajú ako trpaslíci na chodúľoch, proste oproti hlave neúmerne krátky trup a neprirodzene dlhé nohy. Jemne povytiahnute nohavičky môžu pomôcť opticky predĺžiť a zoštíhliť nohy, ale je potrebné to udržať pred hranicou nevkusu, inak to spôsobí presný opak.

marca12
23. máj 2023

Na opalovanie fajn,nohavicky maju pekny strih,ale do vody si ich neviem predstavit.

alexka89
24. máj 2023

Veď to už v baywatchi sa nosili takéto vykroje ale ženy na to mali postavy...ak máš aj ty tak si v kľude daj takéto plavky len ten vrch by som zamenila za šnurovaci a farbu na dáku tlmený zelenú alebo cervenohbede do tmavších farieb skôr ladiť.

dada153
24. máj 2023

Je to fasa ze by ti sadli ale verim ze vies zaujat aj inak. Urcite si krasna zena co nepotrebuje tento typ plaviek aby si ta niekto vsimol 🙂)

Strana
z2