Mám veľmi mastné vlasy
poradte please nieco/sampon,masku,vyzivovy doplnok,domaci recept/ na strasne rychlo sa mastiace vlasy, dakujem
úplne najobyčajneší, najlacnejší brezový šampón a snažiť sa čo najmenej si umývať vlasy. ako často si ich umývaš teraz?
@williamska1 po tomto najobyčajnejšom šampóne mi masnejú ešte viac...😉
@deti95060810 tak mne to napríklad pomohlo lebo prakticky je to najlacnejší šampón a je v ňom najmenej vecí, ktoré by mohli zaťažovať vlasy a tým pádom by nemali byť tak skoro mastné
ja Vám viem dodať v okolí Trnavy ak by ste chceli z tejto spoločnosti.
Mne najlepsie pomaha sampon s brezovym dechtom. https://www.babuska.sk/p/611/sungitovy-sampon-p...
Normalizuje funkciu mazových žliaz, zmierňuje mastnotu pokožky hlavy, posilňuje vlasy. (skopirovane zo stranky produktu)
Ale ja mam aj lupiny. Po nom mam vlasy krasne zdrave a leskle.
Pouzivala som rozne sampon ale tento je fakt uzasny
Dobry deň, ja mám ten istý problém a skúsila som vselico.bezsulfatove, take onake.no ale nic nepomahalo ani umytie bez balzamu.teraz som našla nejakú americku kozmetiku.vyskusala som sampon.Nie je najlacnejší, ale som spokojná.postupne mi vlasy začínajú menej mastniet.
A skúšali ste od elseve extraordinery clay? Je to na mastiace sa vlasy a majú aj takú masku ktorá sa dáva pred umytím vlasov. Hlavne používat šampóny bez silikónov a kondicionér len na končeky. Ja som sa na to vyprdla a začala používať suchý šampón 😂
Aj ja mam ten problem. Teraz pouzivam tuhy sampon od Ponio, skus pozriet. Inak pouzivam Dixi zihlavovy, alebo cajovnikovy. Pre mna naj spomedzi roznych ostatnych... Ja sa snazim predlzit interval umyvania aspon na 2dni, aj ked neznasam si lahnut na cisty vankus s neumytymi vlasmi. Mam pocit, ze vsetok smog atd zvonka si beriem na nich do postele.... Takze roooky som si umyvala pri sprchy VZDY aj vlasy.. Jaj a tiez by sa mali co najmenej chytat rukami, to tiez masti...
Ahoj, skús vyskúšať niektorú z týchto https://www.wellness.sk/domaca-maska-na-vlasy-a...
Mne pomohol tuhy sampon od Musk - maju webstranku vlastnu a najdes ich aj na sashe.sk
Ja som si musela umyvat kazdy den-dva (ano, neodporu a sa casto umyvat ale ked musite v praci nejak vyzerat tak sa onak neda....) a teraz staci aj kazde tri - styri takze pre mna to bolo velke vitazstvo 🙂
Ked som bola mala tak mi zaberal aj zihlavovy alebo brezovy odvar - oplachnut iz umyte vlasy a nechat posobit - len som na to chytila alergiu...

Tea tree šampón 🙂 alebo Tea tree olejček nakvapkať do normálneho šampónu