icon

Mama má voľno

madeleine
23. feb 2019

Dámy, inšpirovaná fantastickým vianočným darčekom, ktorý som si nedávno vybrala a vychutnala do poslednej minúty mi často vŕta hlavou, koľko žien by bolo šťastných tak ako ja, že sa po niekoľkých rokoch materstva dostali samé k sebe :D ... otázka znie:
🌞🌞🌞
Zrazu si získala deň voľna s kreditkou v ruke. Deti si vzal manžel na starosti, vieš, že to zvládnu a naozaj, naozaj to bude dnes iba o tebe... čo by to bolo? Pusti fantáziu na špacír a snívaj, plánuj, programuj.
🌞🌞🌞
Potom to nezabudni povedať v správnej chvíli partnerovi, manželovi alebo Ježiškovi a verím, že vesmír sa o všetky správne želania postará! Prajem Vám krásny deň a teším sa na Vaše inšpirácie!

Strana
z2
tatianka7
24. feb 2019

@dudos aj ja mam pocit, že žiješ na inej planéte 🤣🤣 . Manžel kamionista, všetci starí rodičia v robotach a tri male deti.. V dobrom závidím-je to krásne, že to máte tak super 😉

montemotherone
24. feb 2019

Tak mňa takáto potreba chytí len občas. To už musím byť fakt vyčerpaná, preťažená... Som so svojou rodinou rada. Sú všetko, čo mám. Najradšej prežívam všetko s nimi 🙂 Takých chvíľ, kedy môžeme byť konečne spolu a v kľude je málo. Ale samozrejme občas si doprajem nejakú kaderníčku, kozmetičku... len sama so sebou 🙂 Alebo vybehnem na nejaký workshop 😉 Čo sa týka času a priestoru, ak sú manželia na deti sami, je to ťažšie, ale treba sa snažiť nejako to zariadiť. Rovnako tak čas, ktorý venujú sebe ako páru. Nemusí to byť raz za týždeň, či za mesiac, ale tak raz za pár mesiacov, to už sa nejako dá... ak obaja chcú 😉

mishkamishka
24. feb 2019

My sme tak mali. Raz za pol roka tyzden "bussines trip", specialny program pre manzelky (pamiatky, nakupy), kym chlapi pracovali - v mestach v Europe. Boli sme tak napr. v Rime, Ljublane, Zahrebe... Vsetko super, pamiatky, vecere, recepcie s black tie... Odlet bol v pondelok, navrat v piatok. Pravidelne ma vo stvrtok chytila depka zo smutku za malou, hoci som vedela, ze je s nasimi a je o nu dobre postarane.. Vlastne otazka bola na jeden den. Prvy den ma veru depka nechytala, to som si uzivala 🙂

dudos
24. feb 2019

@tatianka7 určite je to ťažké takto fungovať. Ja som cez týždeň na malého a domácnosť sama. Manžela vidím zhruba hodinu denne v bdelom stave. Chodí neskoro v noci domov. Syn ho vidí ráno zhruba hodinu, keď ho manžel vedie do škôlky. Ja začínam v práci skorej ráno. Poobede venujem malému a domácnosti. Neviem si predstaviť byť na tri deti sama. My sme pre to ostali zatiaľ pri jednom. Sestra má tiež tri deti, je to náročné všetko zladiť aby fungovalo normálne.

merry1001
24. feb 2019

@frenkiss hľadali niekoho kto robí magnetky z fotografii 🤓

bellovag
24. feb 2019

@dudos ja to mám doma podobne🙂 Manžel sa o chlapcov 4,5 a 2,5 na 100% postará...ako píšeš vrámci možností sme si zachovali svoju slobodu🙂 V lete som bola úplne sama týždeň na Malorke a manžel bol s deťmi..do práce som nastúpila ked mal malý 10 mes,...chýbala mi práca, kontakt s ľudmi, manžel ma úplne podporil...pravidelne chodím do kina, divadla...ak sa dá ideme spolu 🙂 kaderníčka je samozrejmosť 1x do týždňa🙂 je to môj relax 🙂

Strana
z2