Mamičky na začiatku tehotenstva. Ste tu také?
Ahojte baby,,v kazdej teme su tehulky co uz budu pomaly rodit tak dufam ze sa kumne pridaju take co su len na zaciatku ako ja😃

•
25. apr 2010paula a normalne krvacas ci len take slabunke?
0
😃 ahojte baby,,,tak mi sme boli vcera na vylete v blave bo mi byvame u svokrovcov na bytovke a mame pre seba jednu izbu,,tak teraz mame problem sem dat postielku,,tak rozmyslame ako to tu ulozime aby sa sem zmestila,,,tak sme rozmyslali nad rozkladacou pohovkou na spanie ale vsetky su male,,,tak sme skocili do megaca,,,,zjedla som 3 čisburgery :-N no a teraz mozme rozmyslat dalej co a ako,,,,uz zacinam mat s toho nervy,,,bo drahy ide v maji na tyzden prec do bulharska co som na neho zato nahnevana ale co uz,,som zvedava ci dovtedy nieco vymysli 😃 som sa ale dneska rozpisala 😃
ahojte kocky,
ja som mala nekludnu noc, najskor som sa zobudila, ze ma boli brucho, bo som mala total plny mechur a potom babo kopalo o stodvesto, tak som nemohla znova zaspat, az nad ranom... a teraz jak sedim v praci, taaaak by som spala...
dydy moj manzel tiez vcera odisiel na sluzobku do Srbska na 10 dni, je mi smutno, ale bohuzial praca je praca, takze sa nanho nemozem hnevat a navyse jemu sa tiez nechcelo ist od nas..... esteze chodim do prace, aspon mi to rychlejsie ubehne... ty mas aspon vyhodu, ze tam mas svokrovcov, tak nebudes uplne sama 🙂
ja som mala nekludnu noc, najskor som sa zobudila, ze ma boli brucho, bo som mala total plny mechur a potom babo kopalo o stodvesto, tak som nemohla znova zaspat, az nad ranom... a teraz jak sedim v praci, taaaak by som spala...
dydy moj manzel tiez vcera odisiel na sluzobku do Srbska na 10 dni, je mi smutno, ale bohuzial praca je praca, takze sa nanho nemozem hnevat a navyse jemu sa tiez nechcelo ist od nas..... esteze chodim do prace, aspon mi to rychlejsie ubehne... ty mas aspon vyhodu, ze tam mas svokrovcov, tak nebudes uplne sama 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli