Mamičky na začiatku tehotenstva. Ste tu také?
ahojte baby,,v kazdej teme su tehulky co uz budu pomaly rodit tak dufam ze sa kumne pridaju take co su len na zaciatku ako ja:D
Lutsine, fuha.... Ja idem dnes tiez, sa ho musim spytat, ze kolko vazi nas anjelik. To kupuj 62, urcite. Tu 56 ani nevyuzijes. Super, ze je vsetko oki, kedy Ta objednal nabuduce? Budeme uz kazde 2 tyzdne chodit, nie?
no idem o dva tyzdne 8.6.
lutsine no wauu 😉 riadny chlapisko to bude teda..ten moj mal v piatok 2050,,,,heh dufam ze nebude tucnucky,,,lebo som mu kupila krasne vecicky do porodnice 😉 chcem mu ich aspon raz dat,,,, 😀
😀 fuuu ha ja som sice iba na zaciatku ale ze vraj mam tiez velke babo na ten tyzden. Aj som rada ze je vacsie lebo dcerka ked sa narodila mala iba 1kg 😒 .no teraz prerastla svojich rovesnikov 😀
Babuľky ako sa mate? ja trcim v praci usla mi pracovna muza troska to flakam 😀 😀 😀
noo vsak uz je aj cas na obedik,,no ja som dostala na fazulovu chut,,,,,,,,,aj manzel ju lubi,a ine sa mi nehcce,,to vies leniva som strasne 😀
ja uz tiez pocitam dni do materskej,mala by som nastupovat 15.6.,dufam,ze na najblizsej poradni 8.6 ma uz vypise.
Babuľky idem ja sa tvarit dalej ze makam ale prv idem na ten obedik zatial sa majte 😀
dobru chut teda prajem 😉 lutsine podla mna vypise,aj mna dal skor,,,,o tyzden,,,,noo vsak sme sa narobili dost si mylsim
čafte kočky. aj ja varím obedík. manžel je doma, tak vo veľkom. ja mám zase niekedy až veľmi veľa energie. vtedy by som varila, upratovala a neviem, čo ešte, ale dakedy som K.O. odkedy vstanem z postele. včera večer o 8mej som si zmyslela, že idem robiť moravské koláče a do polnoci som ich piekla. ale ani spať sa mi nechcelo. 😀
dnes je taký pekný deň, pôjdeme sa niekde s mm prejsť
@vi3ka tak toto si nemala napisat, ze domace moravske kolace, jaaaj tak by som si aspon jeden dala, nejaky domaci kolacik, taku chut mam nan, ale piect sa mi nechce, ved som piekla v sobotu, nebudem zas....
no tu v BA je vselijako pod mrakom rano dost sprchlo aj hrmelo, uvidime co z toho bude...
@vi3ka som bola postavit obed na sporak, nech sa to vari, tak som sa odmlcala, juuuj ale si zlata, ze by si mi poslala, ved prave pokial by pricestovali co by z nich bolo 😀 toto mi tu tak chyba ze nemam blizko seba maminu alebo babku ktore by mi napiekli, navarili... keby sa im tak chcelo prestahovat do BA 😀
ahoj kočky 🙂
vi3ka, elko : ďakujem, aj my sa vytešujeme, ale to by sme sa aj keby chlapčeka nám ohlásili 🙂 ale to asi každá, všaaak 🙂 možno sa to ešte zmení 🙂 a bude z toho chlapček 🙂 chichi
Aj ja mám dosť veľa energie, teda super zvládam všetko okolo domácnosti, a to som rada, aj teraz idem niečo napiecť. Aj si šoférum, takže som samostatná a nepotrebujem doprovod. Uvidíme ako neskôr s väčším bruškom 🙂 ale teším sa samozrejme aj na to. Zopár ľudí ma straší, že príde leto a nebudem nič robiť a nevládať, ale ja sa aj na to teším, ako mi bude teplo, a budem v krásny šatôčkach tehulských chodiť 🙂
avila, lutsine : vy už každé dva týždne budete chodiť na poradne, taaak to je paráádička 🙂
@lutsine to ja uz budem mozno rodit 🙂
@30lenka no tak ani nerozmyslaj nad tym lebo stres ti vobec neprospieva a babetko potom moze byt zle nekludne ....
@zabkaevka no ja som chcel a zase dievca a je to chlapec a teda pipik mu uz neodpadne mi dr. s usmevom povedal....ale som rada aj za chlapca,hlavne ze je zdravy...
no baby dnes zacinam teda 37 tt, maly ma uz 3200 g a vsetko je v poriadku,uz je otoceny hlavickou dole a mame aj dostatok plodovej vody a aj odozvy su velmi dobre,za tyzden ideme zase na poradnu...
Zajtra ma caka ultrazvuk budem sa pytat co to je dufam ze uz ukaze svoju vybavicku 😀 Tak ja frcim babulky startujem metlu a dom.pekny dnik zelam vecer som tu : )))

ahojte babenky, uz sme doma z poradne, mame okolo 1,9 kg, nastastie vsetko drzi pokope,takze sa neotvarame...asi budeme poriadne velke babatko. Dnes som zretelne videla aj gulky a pisacika,takze niet pochyb, ze to bude chlapcek. Doki vravel,ze mame pocitat,ze bude mat tak okolo 4 kg....aku velkost oblecenia mam potom kupovat?