Mamičky na začiatku tehotenstva. Ste tu také?
ahojte baby,,v kazdej teme su tehulky co uz budu pomaly rodit tak dufam ze sa kumne pridaju take co su len na zaciatku ako ja:D
@lucia.kl Gratulujem a ako sa citis?A kde si rodila? A kolko? A ako to vsetko prebiehalo? Nehnevaj sa,ze ta otravujem ale zaujima ma to. 😀
@kabulko : juuj tak to áno, doma sa treba dohodnúť ☹ aj my sme vlastne len včera mali možnosť niečo ísť pozrieť, pretože mangel inak nemá veľa času, a ešte k tomu cez deň. A tak som rada, že sme aj hneĎ v podstate vybrali. áno tak z BA sa neoplatí prísť, iba ak cez net to objednať a niekto v KE keby to šiel pozrieť. Tak držím prsty aby ste sa dohodli s manželom 🙂
Baby co ste uz na MD. Prislo vam uz vyrozumenie zo socialky? A do kolkych dni (mne povedala, ze az 30) a kedy vlastne chodi materska?
@avila mne uz doslo,,minuli tyzden,,,aj peniazky za maj mi prisli 🙂 dosju neboj sa,ja som sa bala,ze mi to nedojde,ale chvalabohu doslo...............................
@romini aj mna vsetko boli,,,,mavam tie bolesti ako pred mrchou ,ale nic co by bolo v nejakych intervaloch....ozaj baby a co sa tyka sexu,takto pred koncom moze byt sex???viem ze je dobry na vyvolanie porodu, 😀 inak nan vobec teraz nemyslim,moj muz si uz zvykol povedal ze teraz ho nebude mat dobre dlho 😀 chudacik
ja už som vam všetkym 2x odpisala a vždy mi to všetko zmizne 😠 😠 tak budem odpisovať neskôr, už sa mi zle sedi
@avila matersku plati socialka jednu aj druhu a mala by prisť najneskôr do 20 dalšieho mesiaca, ak neprišla a nemaš ani vyzrozumenie tak si tam skoč, asi bude niekde problem aby si ho mohla riešiť. a obe materske ti zarataju do jednej a bude chodiť spolu aj mne tak chodi aj vyzrozumenie prišlo ako jedno na obe - spolu suma.

@dydynka dakujeme. doma zvladame, zatial spia a budia sa len na krmenie a aj to som zaviedla v nemocnici, že najprv jedna prebaliť a nakrmiť a potom druha - vždy ta, čo sa zobudi prva, dnes v noci spali skoro 5 hodin v kuse, som bola hore len raz 🙂
po pôrode sa citim dobre, keby ma nebolel zadok tak ani neviem že som rodila 😀