icon

Mamičky nad 30 II

iwusska
9. apr 2009

Tak pokračujeme......

lilu18
29. apr 2009

😀 tak to uz si na lacno 😀 akurat ti len vytravi po zeleninke. 😀 A co pijeme? dajme teraz lebo vecer tu nie som ☹

iwusska
autor
29. apr 2009

niesom 😀 som napapaná 😀 😀 ty večer školičkuješ, však? 😖
ja by som si dala vermutík ( bože a v pracovnej dobe 😀 😀 😀 ) a ty?

lilu18
29. apr 2009

vermutik mozem 😀 s ladom 😝

veru-vecer skola a este chcem do banky zbehnut 😎

daj z tej zeleninky nech ochutnam 😀

iwusska
autor
29. apr 2009

zeleninku som už všetku spráskala, keby si skôr zakričala 😀 😀 😀 bola na masielku 😝
a do banky ideš čerpať? 😉

aadula
29. apr 2009

už som tu aj ja 🙂

lilu fu tak to by ma naštvala sestrička keby mi takto rozprávala 😠 a to vôbec nie je pravda, že od dudla krivé zuby...nabudúce jej povedz..nám to zubná technička čo k nej chodíme s Paťkou na strojček hovorila, že to je dedičné a nie od cumľa...a plienku..keď vieš, že sa ti pociká predsa jej nebudeš dávať dole...uf..som sa normálne rozčertila

iwuska ja mám vermutík..(_) nalejem 😉

lilu18
29. apr 2009

cerpat a vkladat 😀

uz mam pohar 😀

lilu18
29. apr 2009

adulik-diky ,to vies bola som z toho vyvedena z miery ☹

aadula
29. apr 2009

lilu my máme super sestričku našťastie...je to mužova sesternica síce..ale je to papuľka...taký náš ročník približne je...a ona to vie skvele s deťmi...Paťka má hrozný strach už teraz ako je väčšia z injekcie..a ona ju vždy tak ukecá, že ani nevie kedy jej pichal 😀

iwusska
autor
29. apr 2009

adulka ahoj 😉 dám si, aký máš? (.) mne stačí do takého 😀

aadula
29. apr 2009

iwuš biely bianco tak ok dáme menej..a šup aj citronik a trocha ľadu 😀

aadula
29. apr 2009

lilu si sa pustila teda do nejakej ďalšej aukcie?

Samko je dnes ako čert..od kedy vstal len mrnčí..teraz momentálne spinká, ale je fakt ako dnešné počasie...zamračené a sem tam slniečko 😝

iwusska
autor
29. apr 2009

aduli tak ti pošlem toho slniečka, my ho máme požehnane 😀

lilu18
29. apr 2009

idem uzmala place ☹

adulik,nie dnes nemozem na aukciu,to som len hodila co som vcera vyhrala 😀 a sa tesim,hadam sa malej zapaci aj tatovi som triculo-aka som dobra 😀

lilu18
29. apr 2009

aj ku nam iwus posli slunicko- 🙂

aadula
29. apr 2009

iwus, u nás vykúka, ale akoby taký divný tlak bol..nemam takéto počasie rada..

akurát robím obedík...vyváram cestoviny a mne a Saminovi robím brokolicovú omáčku a Paťka bude mať mortadelu k tomu so syrom 🙂

lilu18
29. apr 2009

strng strng--aspon tycinky si idem k tomu vziat 😀

aadula
29. apr 2009

juj tak aj MM by sa tričko zišlo..len to musím počkať kým príde a vyberie si sám, už som trošku popresondovala kde čo je, tak už pôjdeme len kuk a môže si vybrať 🙂

lilu18
29. apr 2009

zaspala-chuda o dr.sa jej aj sniva ☹ a to ideme v pond.na kontrolu k dr.kde sme vojta cvicili ☹

aadula
29. apr 2009

lilu zlatko malé ☹ ... a vivka mala problémy s nožičkami?

lilu18
29. apr 2009

ani nie,len mama mala problem v hlave a vivi s otacanim-trebalo ukazat,nakopnut 😀

lilu18
29. apr 2009

kocenky idem nieco postudovat a obedikovat-uclovecit a ficim pa zajtra-posluchajte tu 😀

iwusska
autor
29. apr 2009

lilusik papa 🤐 🤐 🤐 🤐 a nech ti to rýchlo ubehne, budeš nám tu chýbať 😖

aadula
29. apr 2009

lilu a samé jednotky nech máš 🙂

aadula
29. apr 2009

a kde je naša hviezdička cicaaaa... tá iste šla ešte na nákupy od tej logopedičky 😀

cica13
29. apr 2009

Cafte....uz soooooom tu.... 😲 😲 😲 😲 😲

emily333
29. apr 2009

avojte ja uz mam pre janka marodku a aj tricka som si kupila v tescu takze mam vydareny den 😉

zuzadlo
29. apr 2009

no ahojte hviezdy 🙂 ,idem vas trosku kuk

cica13
29. apr 2009

Logopedicka nas pochvalila.....hlavne cmucika...povedala, ze mame doma sikovneho chlapceka a len tak dalej.... 😵 😵 😵

Vcera sme sa boli tulat po Auparku....trosku sme s detmi tatina vyzmychali, aha, co sme kupili cmucikovi v H&M: https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
Filipovi tiez perfektne trojstvrtaky a maminka si taku mikinku...farbu taka medzi cervenou a ruzovou 🙂 🙂

cica13
29. apr 2009

ahoj zuzi...dlho sme sa nestretli 😉

zuzadlo
29. apr 2009

tak cicus gratulujem 🙂 a gatusky aj siltovka super 😉