Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
no musela som sa ísť pozrieť čo mám ja teraz mám Silan fresh breese a aj ten pekne voní..........ja teda avivážou nešetrím dávam najmenej dvojnásobnú dávku, potom sú veci mäkké a netreba ich žehliť 😀 😀 😀 😀
renka, dedka určite preliečia a bude zase dobre
baby ja mám teraz čierny silan a moc sa mi páči
papa hviezdy 🙂 ...s dobrou avivážou do nežehlenia 😀 😀 😀
cica...vykonám 😀 😀 😀 ...a Summer mám nenačatý,mal by dlho uvoľňovať vôňu píšu tam 🙂
dobréé ránko 🙂 ach vydržala som...nič som si nedala 😀 , ale nejak nám mesiac svietil akurát cez škáru čo okno bolo otvorené 😠 keby som ho zavrela, však skapeme 😝 a tak do nejakej polnoci som bohvie čo nenaspala.
malý mi už stihol kvetináč vyhádzať..teda zem z neho 😀 som mu ukazovala no no..tak opakoval..a kým som šla pre metlu a lopatku, vyhádzal ešte viac, teraz mi tu rozpráva nejakým divným jazykom niečo 😀
renka, dedkovi minimálne infuzie iste zaberú aby bol silnejší 🙂
tak ja teraz mám Silan Fresh Winter a veľmi dobre vonia, ale ste ma navnadili vyskúšať aj tie vaše...tak na budúce možno vyskúšam 🙂
dobre ranko ja uz som povysavala a ako citam tak adulik je uz v plnom nasadenii 😀
emily veru druhý krát som už aj ja vysávač vytiahla, a teraz kňučí ...ja neviem čo mu je...ale toto jeho kňučanie nemám rada
dobré ránko aj ja už som v plnom nasadení 😀 len mám výhodu dostanem za to aj zaplatené 😀
adulík máš doma veselo, aspoň sa nenudíš 😀
ja som zasa nemohla zobudiť deti a to im ráno dám telefony k posteli 😠 majú byť o 9,00 v tábore a každý deň chodia neskoro 😠
ahojte hviezdicky 😵 ja som tiez v plnom nasadeni, s cicusikom sme kvakotali iba chvilu 30 min. 😀
andy a to do toho tabora dochadzaju alebo som to zle pochopila? a užz ste vybrali farbu aku date na stenu?
emily ty nepracuj, musis mat kludovy rezim 😉 a urcite si tu sadru nemacaj, ja som robila na chire a aj sa som som uz par krat mala....v ktorom mieste ta to tlaci?
hasli ako je Misicke?
iwus oni tento týždeň chodia do anglického tábora /vedúcich tam robia texaskí vysokoškoláci/ a tam dochádzajú /je to kúsok od domu/ sú tam ráno od 9,00 do 18,00 večer a v piatok o 15,00 odchádzajú do klasického tábora a tam budú 11 dní.
farbu mám vybratú obyvačka olivovo zelená, kuchyňa marhuľová a chodba klasika biela, /spálňu a detskú robiť nebudeme/ vymaľovať bude hračka len musíme poopravovať stropy totižto sme na samom vrchu a rok a pol dozadu nám zatekalo, takže strop v obyvke a kúpeľni je celý vydutý, takže ho treba oškrábať a mm bude potom stierkovať strop.
ahojte klábosníčky pracovité ... ja som vstávala z postele až o 9, sa vyvalujeme
iwus Miška má teploty tak sme boli včera na pohot. , nasadila nám antb. , v noci nemala teplotu a ráno zase 37,5, takže má isto niaky zápal
ja varím špagetky so syrom
adul, Samko aký je šikovný, robotu ti pridáva 😀
andy tak to mas moje farby 😀 ja mam teraz celu halu marhulkovu ale v obyvke za TV chcem dat olivovo zelenu 😀 😀 tak to si tie detvaky dobre zamestnala 😉
hasli ja som citala ze ste boli u dr. tak som bola zvedava ci atb zabrali, posielam cmucik nech je bublinka rychlucko zdrava 🤐 🤐 🤐
ahojte koceny,
adulik, Samko je daky mrzuty vsak, toto knucanie ani ja neznasam 😠
varim karfiol, periem druhy krat, chcem ist este povysavat, poliala a pohnojila som kvety, ....Angelika sa isla hrat susedom, ale io chilku musim ist pre nu, susedky maju 4,5 a 2,5r. a varuje ich babka, takze to nieje bohvieco 😝 . Ale vykrikovali na seba cez plot, tak som ju na chvilku pustila.Chyba jej skolka...
a poobede chcem ist za dedkom a dr. sa povypytovat .
mm vcera polozil plavajucu podlahu Kristinke do izby, tak sa trochu vytesujem. Aj ked nieje podla mojich predstav, kupovali sme v Baumaxe, velmi lacnu..ale sme si povedali, ze im kupime teraz este lacnejsiu, ked ju znicia, nebude nam luto, a o nejakych 5 rocikov, ked Angelika bude rozumnejsia kupime kvalitnejsie...
a chcela by som tiez malovat, Andy ja tu olivovozelenu chcem do spalne...len neviem dievcatam aku do izieb...Kristinka chce cervenu 😝
reni ahoj, deduskovi prajem skore uzdravenie 🤐 🤐 🤐
tak to mas dobre susedky, priblizne rovnaky vek, aspon sa mala trochu zabavi 😉
iwi, ale oni su Blavačky, sem chodia s babickou len cez prazdniny, maju pracujucich rodicov, alebo cez vikendy...
ale uz sa tesim, ked budu troska starsie, mohli by byt super kamosky 🙂
aha, ja som myslela ze oni vedla vas byvaju....ani nevies mozno sa z toho fakt vyvinie priatelstvo na zivot a na smrt 😀 ake sme aj my v ich veku mavali....a ako sa ma Kris????? dufam ze maju dobre pocasie a uziva si more a slniecko 😵
iwus musela som ich zamestnať lebo ja mám v júli najviac roboty a to nielen v práci, ale aj poobede doma štvrťročné DPH tým čo im robím súkromne...........ale v auguste si budeme užívať trošku viac voľna 🙂
a oni chodia do tábora radi 🙂 😉 keby boli prašule boli by tam kľudne aj mesiac 😀
iwus díky, no či zabrali ešte neviem, akurát sa chystám že idem zas premerať teplotu
renka máš dnes voľno???.. a kedy sa asi budete sťahovať???
ja by som tiež chcela detskú omalovať, ale zdá sa mi to pri Miške ešte zbytočné
emily aj mne treba pokosit 😠 mam dnes o zabavu postarane 😀
hasli to je normalne ze ma este teplotku, lieky este len zacinaju ucinkovat 🤐
iwus, Kris sa ma OK, je tam aj kamoska tu od nas, co chodia spolu na tanecnu, takze sa nenudi a nieje jej dlho so starymi rodicmi 😀
hasli, Misenke posielame cmuuk na uzdravenie...volno nemam, idem na nocnu...stahovat sa budeme bohvie kedy, cakame na kanalizaciu 😒
andy aj Kristinka vymyslala s taborom, len nie su nato prasule 😒

lozila po mne mucha, som ju zabila a ze co ma to este stekli, pozriem a to po mne liezol kliest! potvora 😠