Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
ok, tak pa emily,ale este pridi,jankovi daj eurace,nech ide do krcmy 😀 😀 😀 ,ved uz ma na to vek 😀 😀 😀
on je teraz spoŕonlivy ide 17.. do ciech ku krsnemu tak si odklada aj ked ni na dlho 😀
inak emily s tym vyhodenym masom si mozme ruky podat,sice som nevyhodila maso,ale zato som z 8 poschodia vyhodila mm veci na oblecenie,nechcel si upratovat po sebe a povedala som mu , ze nie som jeho sluzka 😀 😀 😀 a este raz sa to stane,tak to poleti vom oknom,aj letelo 😀
baby nám sa pokazilo auto..ja som už zúfalá a to sme chceli do Štúrova v stredu ísť..teraz tie prašule môžeme na auto dať 😠
ja som rada, že nielen ja som taká emocionálno impulzívna..síce oknom ešte nič neletelo, ale ...ale 😀 😀 😀
hašli, dosť ma to vzalo...som si aj poplakala..aspoň sa mi uľavilo...nejak sa na nás lepí smola..jeden večer sa tu radujem a ďalší smútim
aadulka// ☹ to vie riadne nahnevat//uy som isla poyiciavat lapanu od polisov abz som vam s nou mavala a yastavovala na kavco
idem pocitat co ste popisali
ak nie,tak tu mas link
http://www.stahuj.centrum.cz/komunikace/telefon...[hledano]=skype&g[oz]=4.1.0.136
tak si pripijeme zajtra na nu 🙂 ,ahoj reni
uz budem konikovatz len chvilku, lebo mm, tu stepuje, ze sem chce ist a mne sa uz nechce zapinat notas
cafte pukanky, tak som si vas precitala...
My sme grilovali, popijali...
Reni neboj, mrknem aj zajtra na vas a aj vam ulejem...🙂
Aduli, aj to kazenie aut je asi chytlave, nechytili ste to od nas?
Hasli, dnes sme obedovali v Povazskej...🙂
no cica ma neštvi a to si nemohla prezvoniť ... ved by som dobehla kuk ... kde ste boli?
jaj cica, ty si v Namestove? nejako mam v tom chaos, ja ze si isla do Chorvatska 😝
hasli, my sme stali hned na zaciatku v restike pri tej pumpe, tam to mas daleko a neboli sme sami, este aj sesterka s muzom a dcerou tam boli s nami.
Reni ja som v Lubochni, k Iwuske do Namestova idem v pondelok a do Chorvatska ideme v auguste...teraz isla Bodecka do Croatie...🙂
viem ze bodka isla, ale nejak ste sa tu medzi sebou dohadovali, som myslela ze aj ty 😉
tak krasnu dovcu 🙂
dobre ranko 😉 Cicuške vsetko najlepsie k narodeninam 😵 ja som vcera zaspala jak babetko.
dobré ránko kočenky 🙂
prišla som vás len pozrieť a idem ďalej makať.........už mám toho plné zuby. 😠 .........nechcela by som pracovať ako maliar-natierač 😀
Cica, všetko najlepšie k narodeninám, pevné zdravie a veľa šťastia, uži si prvú dovču 🙂 😉
dobré ránko, ďakujem baby za povzdubedie, ešte neviem ako dopadneme s autom..., ale ma to riadne štve stále..no čo už
ciculík všetko najlepšieeeee ti želááám 😵 😵 😵veľa zdravíčka a radosti z detí a dobre to dnes osláv 😉
lilu, my nechodíme cez vás do Štúrova 😉 My chodíme na Želiezovce a tak ...
andrejka vydržať a budete kráásni, voňaví 🙂
babulky, dakujem vam velmi pekne, vecer si strngneme.
Vonku je krasne, ideme teraz trosku von a po obede chceme ist na Donovaly do Habakuky, urobili to ako rozpravkovu dedinku, mal by tam byt aj nejaky program.
Papa zatial a peknu slnieckovu nedelu!

joj mne pc zas nejde ako maa a som tu na jankovom ale uz ma vyhana 😠 tak este neskor nakuknem 😉