Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
u nás tiež momentálne ide viac kyslé ako ovocie, ale kedysi to bolo naopak.........teda ale také kvantá zavárať nemusím, hoci čalamádu tiež robím z 20 kg zeleniny 😀
zuzi, ale neboj máme na tvoju dcéru 😀 Dominik totižto od začiatku roku zlomil tretie okuliare....akurát že tie prvé boli titanové /nerozbitné/ tak mu ich bezplatne vymenili za nové titanové a tie zlomil tiež a znovu mu ich vymenili...........no a teraz rozbil "len" sklá, ale tie reagujúce na svetlo /čiže drahé/
cicuš to ešte aj z dovolenky musí utekať, to mi niečo pripomína.........my keby sme nešli do zahraničia ani sa tu na SK na dlhšiu dovču nedostaneme, maximálne ta 4-5 dní 😠
pripájam sa ku gratulácii Karolovi Gottovi 😀 akurát pozerám koncert pre neho na ČT 1
andy ,my sme je dali tiez nejake titanove, ze sa nedaju rozbit,tak som zvedava,.teraz naposledy ich ohla a len koli tomu, ze ich nechce nosit-hnusoba 😠
caute//andy//teda sikulko je s rozbijanim 🙂 to abz ti peniaykz nesplesniveli..a to pivko//diky ale take nelubim 😀 mne je pivo horke 😀
cica//teda,mate to huste,ved takto sitm neoddzchne 😖
adulka/preco ma nemas na skype?ja ta mam 😀
zuzi a aj tak som ta tromfla v uhorkach, ja mam 152 cize o 2 viac jak ty ha ha 😀 😀 😀
no tak som vás prečítala ... kukám že sú tú šikulkovia na rozbíjanie okuliarov ... a to som ja bola zúfala že máme tretie, tak to sme ešte celkom dobrý
moje baby si rozložili matrace na zemi a chcú tak spať, radosť na ne pozrieť 🙂
zuzi kam ides?teraz som prisla a nesiem chutovku 😀
iwus//jezis,to zavaras aj pre nas?? 😀
haslerka//odfot ich nech aspon kuk foto ked nemozem sama vkladat 😎
zuzi//ano uz mam skype a tesim sa 😀
ako sa dobiedzate uhorkami, ja nemám žiadne,ale moja mamina zavarila asi tak zo 30 pohárov ...
lilu už som ich odfotila, tak hádam zajtra dám foto
lilu dík ja nemôžem, sa držím ako chudnem 😉
iwus dík, netreba, to čo mamina zavarila bude zatiaľ stačiť, 😉
hasler//takto mozes,nepriberies 😀 a tiez nemam ziadne uhorkz ani neviem ze uz su na zavaranie 😀 ale zato mam marhuuuul 😀 plnu komoru
andy no ja som ju tu už kedysi dávala do ponuky, že pôjde privyrábať na brigádu, týžden tam a týždeň inam 😀 😀 😀 ...
lilu, ej veru, už som si zvykla, že s nami býva ... ja by som ju len na občasné brigády poslala , na furt isto nie 🙂
ja som nezdrhla, ale čumím na Gottové narodky tak som aj zabudla písať 😀 ja ho moc nemusím, ale tento koncert sa mi páči 🙂
a vystupuje on či pre neho niekto ... minule dávali na nove, koncert k jeho 60,tim narodkám

ahojte, hlásim neskorý príchod 😉