Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
a čože robila Vivka, tvrdé pristánie, mamina pofúka a bude dobre
moja Miška včul zahlásila, vravím jej pod jesť a ona mne na to "však ty ma kŕm však si moja, staraj sa"
Lilu...co ta mala herecka dorobila?
Hasli....no ty mas dobru expertku doma 😀 😀 😀 😀
maju ale drzky tie nase deturence 😀
vcera sa mala zkotulala z postele/akurat som s cicou pisala
no veru cica, musím si tie jej hlášky asi začať zapisovať ... ideme spinkať, papa večer
no to dufam nebola som tu robili sme kuchynu tak mi to ušlo že sa sem chystaš.my sa chystame do šturova v sobotu
ahojte, sme mali dnes zas rušný deň ...ráno sme šli otcovi trošku do vinice pomôcť, potom som mala nejaké vybavovačky a konečne som si trošku sadla...ešte ideme zobrať otcovi auto....naše je konečne hotovéééé jupiii 😵 a silno klopem klop klop nech nám funguje teraz dlllllhoooo 😀
cica idem fotky mrknúť
iwuš dúfam, že sa nám podarí stretnúť 🙂 🙂 🙂
halo halo kde ste všetky
emily iste ešte záhradu polieva 😉
som totál unavená dnes, škoda, že sa na žiadnu dovču neteším...by som si hovorila..ach ale si tam oddýchnem
dnes som bola do práce zobrať oznámenie, že 16.9 nastupujem 😝 vôôôôbec sa mi nechce..ale čo už...ečka potrebujeme, tak nejak to vydržíme
šup na 1.stranu 😉
raz za čas môžem hádam aj ja 😀
Idem ešte kuk na tie fotky Cmučíka. Lebo ja trúba som prelistovala celé albumy na koníkovi a tam nič 😕 Až teraz ma napadlo, že to je iný album 😀 😵
no z tou rukou sa moc nedalo ale mala je taky smejo stale sa na mna skerila 😀 no to duufam.
Teraz ma napadlo niečo negatívne z výletu:
Keď som išla do domu v Poprade, tak po mňa fotrík poslal pred Poprad Taxik, aby som trafila.
Sú trochu zmenené cesty z dôvodu novej diaľnice za Popradom, tak vraj, aby som nepoblúdila. No dosť ma to vytočilo, hlavne keď som zistila, že je tam iba taká sprostá prípojka a všade sú smerové tabule

krasne fotecky//cmucik je suprovy,mamina stavaj na dvore fontanku,zjavne sa mu pacila 😀
emily//nova tvar// kocanda a tusim aj prifarbena 🙂 aj torta vyzera dobre asi aj bola dobra 🙂
iwus//misenke cmuk na obe licka//je sikulka
reni//jejda//nech vam dovca vyjde aj pocasicko
haslerka//nech tolko nekukaju dvd ved ho zoderu a co budes mat na stare kolena 😀 😀 😀
bodka este nie je domka?/dako sa mi dlho zda byt off 😕