icon

Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!

renka9
11. jún 2009

Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂

cica13
4. aug 2009

Iwusik...Misenke riadny uzdravovaci cmuk...... 🤐 🤐 🤐 🤐

Hasli, neboj, dnes sa vyprsi a bude potom aj slniecko... 😵

iwusska
4. aug 2009

hasli ahooooj, dakujem a cmucik odovzdam...vidis mala si byt teraz u nas s lilu, tu neprsi 😀

aadula
4. aug 2009

hašli, tak vitaj na dolniakoch 😀 od zajtra už hlásia slniečko...na dnes hlásili ešte dážď 😉

bodka13
4. aug 2009

ahojte 🙂 ...u nás sa to doobeda riadne vybúrilo-poriadna hrmavica bola 😒 ale už sa vyjasňuje 🙂
adulka k tomu,že kojené deti sú na tom zdravotne lepšie sa už radšej nevyjadrujem ☹ ...Martin bol kojený 3týždne a chorý býval až keď nastúpil do škôlky a Davidko bol pricucnutý 15mes(7 iba čisto kojený) a laringitídy mámva od 8 mes a vlastne všetko sa na neho viac lepí ☹ a s alergiou sú na tom skoro rovnako...to kojenie bolo skôr dobré pre mňa -nemusela som narábať s fľaškami a dudlami 😀 😀 😀

Ivka....Mišenka nech sa skoro vylieči 🙂 ...nejako sa jej tie chorôbky nechcú pustiť,nedajú jej pokoja 😠 ...posielame 🤐 🤐 🤐 ...a Liluške sa ako páči? 🙂

hasleer...si sa pýtala aký luster majú chalani-tak ešte šmolkoví 😀 ale mm chce do obyvky taký s vrtuľou a ten z obyvky(trojbodové svetlo) pôjde chalanom 🙂 ...a za válendami na stene nemajú nič ☹ pozerali sme niečo ale meter stál 320sk a to sa mi vidí veľa,potom sme rozmýšľali že zohnať dosky a očalúniť ich a bude to ako čelo z manž.postele

bodka13
4. aug 2009

🙂 🙂 🙂 všetko najlepšie Dominikovi 🙂 🙂 🙂 veľa zdravíčka,šťastíčka a nech sa mu splnia všetky sníčky a túžby

iwusska
4. aug 2009

bodecka ahoj 😵 Misenke odovzdam cmucik, chudatko stale ma vysoku teplotu a od rana nevstala z postele a to je co povedat na take dietatko...dufam ze ATB rychlo zaberu
andy aj od nas vsetko najlepsie k meninkam cmuuuuuuk 😵

bodka13
4. aug 2009

jáááj malinká princeznička ☹ ale zase hovorí sa že je dobre keď tie prvé teplotové dni prespinká alebo preleží 😉 moji tak vždy prvé dva dni prechrapkali,aspoň som ich nijako nemusela nútiť aby ležali a nebehali po byte 😉
....to je škoda,že sa ani s Vivi nemôže hrať ☹

iwusska
4. aug 2009

ved preto ma to mrzi dvojnasobne, ze tu mam lilusku a nemozeme byt spolu ☹ a dufam ze neochorie aj Vivi ☹
Misenka dnes skoro cely den spinka, ja som velmi rada, lebo to najhorsie prespi

aadula
4. aug 2009

bodečka, ja som Paťku nekojila a tiež nebola až tak chorá, uvidíme Samina, zatiaľ bral ATB 1x, ale akurát dnes som bola po papiere v jasličkách 😝 už sa na neho tešia..sa tam poznáme so sestričkami lebo aj Paťuša chodila

iwuška ☹ normálne mi jej je ľúto, fakt smola, že sa nebudú môcť zahrať keď si rozumeli

bodka13
4. aug 2009

😕 Samuško ide jasličkovať 🙂 ...ten prvý rok po nástupe do škôlky si odchorôbkovali obidvaja ☹ asi si museli zvyknúť aj na iné bacile 😀 ...a ty už máš aj robotku,či sa vraciaš do tej pred materskou

bodka13
4. aug 2009

cicuš ako premenujem album na foto.eu?...prosím pomôž mi 😢 😀 😀

hasleerka
4. aug 2009

ahojte... my si ideme lakovať so Zuzkou nechtíky aby sme boli vo štvrtok do podhájskej obe krásne

už neprší tak sa pôjdeme zase prejsť a voľačo nakúpiť 🙂

aj my želáme Dominikovi všetko najlepšie k meninkám ...

renka9
autor
4. aug 2009

ahojky 😉 na Angeliku sa lepi furt smola 😠 .... utekala po chodbe do kupelky , spadla a vrazila s celom do rohu pracky 😒 . Ma hrcu cez pol cela a vyzera jak posledny jednorozec. Spala potom 2 hodinky poobede a ja hodku s nou 😀

bodka k tomu kojeniu - tak u nas to plati 😉 Kristinka bola malo kojena, a furt bola chora, do jej troch rokov sme boli furt na pohotovosti, ale chvala Bohu z toho vyrastla. Angelika bola 15 mes kojena, do 6 mes vylucne, a sopliky mala, len ked jej isiel zubok. Ja si myslim, ze na to vplyva vela inych faktorov, nielen kojenie.

aadula
4. aug 2009

Samko mi začal hnačkovať, len pukne a už je to v plienke ☹ dala som mu hylak, uvidíme do zajtra či niečo pomôže, horúčku nemá, asi som to zariekla 😔

bodečka, idem naspäť do práce

renka, posielame cmučkanec na hrču 😵

tatolu
4. aug 2009

Ahojte dievčence.
Viem, zandbávam vás, ale keď vy toho vždy tak veľa popísmenkujete 😉
Dnes svokra odišla o hodinu skôr. Takže som chvíľu pri PC.
Ešte som sa k čítaniu ale nedostala.
Iba kukám, že Mišenka nám ochorela. A tiež malý Samko má problémy. Detičky rýchlo, rýchlo sa vyzdravte 😉

aadula
4. aug 2009

k nám zas mieri čierňava 😝

tatolu ďakujeme, teraz je dve hodinky kľud, ho sledujem ... som mu čierny čaj urobila, myslela som, že ho nevypije, ale on ho pije 😅 ..síce som mu dala úplne malú trolilinku cukru 😉

cica13
4. aug 2009

Aduli....posielam ozdravujuci cmucik 🤐 🤐 🤐 🤐

Bedacka, uz mas nahodene fotecky?

Tatolu...zijes????? Pekne od teba, ze si sem mrk 😀 😀 😀 😀 😀

renka9
autor
4. aug 2009

prave sa prehrmela burka cez nas 😖

k horuckujucim detom sa pridala aj Kristinka 😒 , zatial ma len mierne zvysenu, nedavala som ani nic od horucky, ale boli ju aj hrdlo...

adulik, nema to Samik zo zubkov?

aadula
4. aug 2009

ciculi ďakujeme odovzdám mu 🙂

renka tak aj Kristinka ochorela? ☹ to tieto teplá hnusné robia svoje 😠 prajeme skoré uzdravenie 🙂
veď to, že na decembrovkách veľa mamičiek píše, že deti hnačkujú keď im idú očáky..a on má v kuse ručičku v pusinke, navreté Ďasienka, len to, že zakaždým keď sa napapal, tak aj ho prehnalo, ešte zajtra počkám či hylak zaberie a až potom budem riešiť

netmona
4. aug 2009

aadula,,no ten hylak to je des, je to strašné horké až ble,,nam ani ten nepomohol ,,museli sme vyhodiť mlieko a za týžden blolo dobre,,a to len zuby boli na vina

bodka13
4. aug 2009

konečne nám ide internet 😠 ...tu bola od 20:00 taká hrmavica,až elektrika vypadávala ☹

bodka13
4. aug 2009

teraz čítam že máme ďalších maródikov ☹ ...všetkým rýchle vyliečenie 🙂
...aduli náš Dado keď hnačkoval a mal vodový soplík hneď som vedela že bude ďalší zúbok 😉

ja že koho sa to naša cica pýta na foto 😀 😀 😀 veru už som aj bedáčka,chcela som aj spomienky pofotiť(svadobné,čerstvo narodené deťúrence) a vybil sa mi foťák 😠 no a potom zase hrmavica a net nešiel 😠 😠

netmona
4. aug 2009

jaj,,bodka,,tak to je smola,,ja mam asi podobný den dnes,,ale net ide 🙂 ,,,tak ta grmalica aj tu pride ,,tak čakám 😨

bodka13
4. aug 2009

aha net si zmenila foto 😅 ...a vy ste v Ba nemali ešte dnes hrmavicu 😕

netmona
4. aug 2009

no bodka,, lejak bol až 2x a riadný ale žiadna búrka

bodka13
4. aug 2009

idem haji 😔 ...ten náš krpec furt nechrápe 😠 😠 😠

dobrú noc hviezdičky 🙂

tatolu
5. aug 2009

Haló vstávať 😉
My sme hore už od 5.00.

iwusska
5. aug 2009

dobre ranko 😵 ja som dnes domka koli marodikovi, ale idem ju pochvalit, uz nemame teplotku a zacina vystrajat takze som stastna ze ATB tak rychlo zabrali a samozrejme vase ozdravne cmuciky 😵 😵
lilu nas bola pozriet aj vcera, aj ked sa Vivi s Misenkou nehrala, aby nahodou....dnes sa vybrali na trhy do Polska, som zvedava s akymi dojmami dojdu 😀
tatolu a co tak skoro?

tatolu
5. aug 2009

Ja neviem, čo sa im deje.
Dvojkám idú asi zuby. Už niekoľko nocí sa budia od 1.00 v rôznych intervaloch, nezávisle od seba.
Ráno sa proste Táňa postavila a začala sa dožadovať vstávania 🙄

Som rada, že maródikovi je lepšie.
Potom napíšte, žo Lilu pokúpila. 😉 Ja som straaaaašne zvädavá 😵

iwusska
5. aug 2009

tatolu 😀 😀 😀 aj ja som zvedava 😀 😀 povodne som mala ist s nimi, ale ked je mala chora tak sa neda 😖
dufam ze tam chudaci nepobludia...
tak to sa asi moc nevyspis, vsak? cestou do Sturova prave ked sme prechadzali cez Zvolen, som rozmyslala podla coho si si dala nick a normalne som na to prisla 😀 😀 😀 skoda ze sme si nemohli aspon zakyvat ☹