icon

Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!

renka9
11. jún 2009

Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂

cica13
9. aug 2009

Andy dobruuuu 😉

Bodka....po rokoch by ta ta postel omrzela.... ☹ ☹ ☹
Idem ja do sprchy a do hajan, som unavena...ved kalsika...vikend bol pracovny na Zahori 😀 😀 😀 ale zacina to tam konecne vyzerat,len skoda, ze je pomaly konec leta...aspon pre nas, o tyzden a par dni ideme na dovcu a vratime sa, ked uz bude skola ficat ☹ ☹

bodka13
9. aug 2009

dobrú andy 😔

idem aj ja dospať noc 😔 ...len žiadne kinderko sa nepríde v noci túliť ☹ chalani prázdninujú u našich 🙂

dobrú noc cicuš 😉

andreah70
10. aug 2009

dobré ránko spachtošky 🙂
bodka dúfam, že sa pritúlilo aspoň to najväčšie kinderko ktoré máš v domácnosti 😀 😀 😀

emily333
10. aug 2009

dobre ranko vsetkym spachtoskam 😵

bodka13
10. aug 2009

dobré ráno 🙂 ...to maxi-kinderko by sa až tak túliť nemuselo 😀 😀 😀 ma zobudilo o 6 😠 😀 keď pobehoval po byte a hladal si veci do roboty 😀 😀 😀

jalao
10. aug 2009

Ahoj baby, pekne ste to tu cez vikend pohli 🙂 Ja sa hlasim z prace prave, idem na to... 😅 Dobre rano, Emily, aj Emily, aj Bodka, mne sa teda rano blbo vstavalo...bol to narocny vikend..

bodka13
10. aug 2009

ahoj jalao 🙂 s úsmevom do práce 😉 😀 😀 ...si doma veľa pracovala alebo ste boli niekde na víkend?

jalao
10. aug 2009

ahoj bodka, ja som to tu v piatok spominala, ze v sobotu sme boli od rana do vecera prec, MM bezal maraton v Rajci, tak sme tam mali narocny den cela rodinka aj kamosi sa pridali podporit ho. Hlavne, ze stastlivo dobehol, hoci bolo horuco, bala somsa, ze bude upal, ale fakt! A vcera sme sli na kupko do Rajeckych Teplic, vecer prisli nasi este gratulovat...no fakt narocny vikend 😖

tatolu
10. aug 2009

Dobré ránko. 😉
Tak aj ja mám o jedného beťára menej. Včera poobede išiel na výlet o 20 km ďalej 😒
Je to ale aj pozitívna správa. Svokrovci tu nebudú každý deň 😉
No kázala som ho doniesť v piatok verer, aby som ho vybalila, poprala a pobalila veci na výlet do Kubína. No nepáčilo sa im, keď som chcela piatok. 😕 Uvidíme, možno si zapamätajú. No teda svokra, lebo svokor tu ani nebol.

bodka13
10. aug 2009

😔 som si to asi nevšimla...blahoželám maratóncovi 😵 ...na kupku ste si aspoň trošku oddýchli 😉

tatolu 🙂 ...ten tvoj beťárisko je riadny vandrovník 😀 ...nie je mu smutno,že nie je pri tebe?...náš Dado má 6 a včera aj slzu vyronil 😢 aj chcel ísť k našim,ale keby som tam zostala aj ja 😒 a pri odchode zahlásil"ja by som chcel ísť s tebou domov"...sa mi zdá,že ostal nejaký moc cecavý=taký mamičkin 😀 😀 😀
...a svokrovcom to pre istotu ešte pripomeň 😉

jalao
10. aug 2009

ahoj Tatolu, bez jedneho betara je hned doma citelne volnejsie, ved nie v zlom, ja to skratka dobre poznam...ANo, v Rajeckych na kupku je fakt krasne. maratonec si tam unavene telo chladil 😀 Chudak, chodi ako Jofree de Peyrac, ale nedivte sa...

tatolu
10. aug 2009

No Luky sa začína čím ďalej tým viac motať okolo mňa 😔. Ale verím, že to tam zvládne. 😉
Svokrovom to nemám ako pripomenúť, lebo svokor má mobil asi iba na okrasu...

A vy, čo idete všetky porábať?
Dovolenka sa už blíži? 😉

jalao
10. aug 2009

baby, nemam to tu komu v rychlosti povedat, klikla som si na cas,sk stranku....ten Kuli je fakt blbec...mala som ho vzdy rada, ale posledny rok co uz narobil...na titulke je s tou svojou novou"laskou" (asi zivotnou...) ako sa cmulaju, ja som na toto uplne alergicka. Nie, ze na titulky, ale na jeho chovanie 😖

bodka13
10. aug 2009

jaloa tak ty si potom krásna Angelika 😀 láska ako hrom 😉 😵 😵 😵

dievčence tu je také ticho až mi je divne ☹ 😀 😀 😀 ...idem von s havinom,vypijem kafíčko a idem predpripraviť detskú na maľovanie-povysávať a poometeť pavučiny,poodlepovať im obrázky zo steny...variť ešte dnes nemusím-podojedáme zo soboty a nedele a zajtra si mm rozkázal plnenú papriku 🙂
ale koník je stále zapnutý 😉 takže priebežne aj koníkovať

bodka13
10. aug 2009

aj ja som to len mrkla...nevadí mi vekový rozdiel medzi partnermi,ale z nich dvoch mám pocit akoby chodil s dcérou 😒 -veď ona má len 17 a on 37 😕

jalao
10. aug 2009

bodka, nie, ved nemyslim vekovy rozdiel...ale kvoli mladej babe uplne odsunut svoju rodinu...a on, co take moralne piesne vzdy spieval... pripada mi uz nechutny skratka. A ano, ja som dnes stale Angelika!!!! 😀

bodka13
10. aug 2009

nemyslela som že tebe vadí vekový rozdiel 😉
....mne vadí ako sa s ňou predvádza+vek môj názor na neho zhoršuje 😒

...ja=obyčajná upratovačka domáca idem sa vyvenčiť 😀 😀 😀

jalao
10. aug 2009

no, je to vuuuuuuul! bla.

aadula
10. aug 2009

ahojte, my sme už dorazili od doktorky, boli sme pre istotu na výter, idem si vás dočítať 🙂

aadula
10. aug 2009

bodečka ten tvoj Dadulík je taký mamičkár že? 😉

bodka13
10. aug 2009

aduli 😕 ...kto je chorý?
...je ale asi aj si to viac cuckám 🙂 nie že by som Martinka nie-aj on sa príde potúliť ale už tak inak,DAdo je ešte taký detský-škôlkársky 😵

http://sk.fotoalbum.eu/images1/200908/105890/32...
...najnovšie foto krpcov 🙂

bodka13
10. aug 2009

nie to 😕 😀 ale si ho viac cuckám 😀 😀 😀

bodka13
10. aug 2009

prečo to urobilo takú malú fotku 😕...a teraz?

http://sk.fotoalbum.eu/images1/200908/105890/32...

aadula
10. aug 2009

bodečka už je veľká 😉 Tí menší sú asi väčší mazňoškovia 😵
nie je nikto chorý, teda dúfam, ale Samina mi minulý týždeň preháňalo, trošku som mu dietu hodila a hylak dávala, ale v sobotu ho zas trošku prehnalo, tak pre istotu som s ním odišla

bodka13
10. aug 2009

a zúbok vám nevyšiel žiaden?...kedy budete mať výsledky

cica13
10. aug 2009

Ahojte 🙂 🙂 🙂 U nas svieti slniecko 😵
Bodecka, ja mam na tulenie cmucika....ten je sa tak rad tuli...ale Filip, ten uz ani za svet....asi 2 roky dozadu uz ani za ruku sa nechcel vonku drzat.... 😠

cica13
10. aug 2009

Boze ja pisem ako madar 😀 😀 😀

aadula
10. aug 2009

cica však keď sa už sziasztok zdravíš..to sa potom prejaví v písaní 😀 😀 😉

bodečka vykukla mu stolička..., ale tak detská lekárka je tu na sídlisku, sme to raz dva obehli a budeme mať istotu ...štvrtok ráno mám volať

bodka13
10. aug 2009

ahooooj cica 🙂 🙂 🙂
a Filipko ani doma?...Mates doma v pohode-sám príde,vonku je už takí iní="veľkí" 😀 😀 😀

u nás tak strašne fučíííí až sa okná pribuchujú ☹ ....normálka sa nudím 😀 ...aha čo som nahodila 😀 😀 príjemnú zábavu
http://sk.fotoalbum.eu/zelkam/a322838