Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
Bodecka....ale dobre si tie fotky nafotila...co chces, su super....my mame tiez doma 3v1 ale naskenovat neviem ☹ ☹ ☹ ☹
ale niektoré som hádam aj na 5x...stále to chytalo taký odlesk 😒 ...mám už v pc aj krpcov od narodenia-to sme mali ešte obyčajný foťák...musím to hodiť do albumu,len ich je dosť veľa-možno 70 😒
ja som tak fotila v sobotu, ale foťákom mi to nešlo..to som už niekoľko krát skúšala...ale mobilom to celkom pekne išlo 🙂
som na porovnanie včera hodila nejaké fotky 🙂 https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...
😕 asi všetky odfukujete po dobrom obede so svojimi drobcami 🙂 tak vám len pošuškám,že som konečne upratala kuchyňu=poutierala až hore,normálne horolezecký výkon 😀 😀 😀 a teraz idem na rande 😉 nebojte,nikto iný okrem mm ma už nechce 😢 😀 😀 😀
...papa večer,snáď som vás ďatlovaním nezobudila 😵 😵 😵
my sme boli na pizzu a kupili lcd za 400 eur len to teraz neviem ponapajat tak asi budeme iba pozerat aky je peknucky 😀
emily sa vytešuješ novému TV 🙂
som sa aj ja pohrala s fotkami tak vám môžem ukázať tie moje deťúrence keď boli malé 🙂 http://sk.fotoalbum.eu/andreah70/a323096
uz som napojila ale nejde mi to cez dvd no ale ide to supeer 😀 ked mm je antitalent 😠 nestiham kuk na foto bo uz mame navstevu a grilujeme ale vecer kuknem 😵
pred hodinkou som hrozno doďobkala..a teraz ma pučíííí 😝 Samino tu ešte v mojich šľapkách pobehuje 😀 nejak sa mu nechce spinkať a to ho tu už hodinku lámalo.
idem mrk fotky od andy 🙂
dobrý večer hviezdy 🙂
...steny v detskej sú zašpárované,police a lampy navŕtané...zajtra maľujeme plafón 😵
idem pozrieť fotečky 😉 a napapkať sa 😀 😀 😀
bodka sa mi to páči ako ste rozbehnutí..a Levice nie sú tak ďaleko ...vám to tu pripravím a môžete tu pokračovať 😀
dnes boli krpci na Bobyho ranči a obehli všetky hypermarkety v Lv 😀 😀 😀 ...nevidela si ich 😀 😀 😀
pekné fotky andy 😵 ...prečo mi komentár k fotke nedalo hore 😕 mám ho iba pod foto 😒
dalo sa prezit, ...teda sme to popri robote prekecali, zazotkov za dve tyzdne bolo kopec
a ty si kde bola celý deň 😕 😀 😀 😀 ...určite si s iwkou klábosila 😀 😀 😀 ...alebo si bola lilu tie kabele prehrabať nech vieš čo nakúpila 😀 😀 😀
aspoň vám to rýchlo ubehlo reni 😉
Sevas Reni..... 😀 😀 😀 aspon ti to rychlo ubehlo v robotke?
Ja sa desim aka bude dnesna noc, lebo tatulo prestahoval cmucikovi postielku Filipovi do detskej, zatial zaspal tu v obyvke na gauci, lebo to tam montoval, tak ho pojdem preniest do postielky a budem v noci trpnut 😢 😢 😢
chuuuda Dadko ☹ , no co, uz je paholok velky , musi si aj on zvykat...
a ta Lilu...uz viete co nakupila, 😀
Bodecka...figu borovu som kalbosila s Iwkou 😀 😀 😀
Boli sme po obede vonku, vlastne uz navecer, sme sedeli v lehateckach na plazi, popijala som nejaky miesany napoj, co mi MM kupil a riadne mi treskol do hlavy.... 😀 😀 😀 decka sa hrali pri nas v piesku. Potom sme isli do Orange..kupila som si do jedneho zbytocneho mobilu Prima kartu, nech mi moze Iwus volat, ked uz ma na orange zadara....urcite budeme teraz pred dovcou vela volat a dohodovat sa urcitych veciach k dovolenke.
neboj Cmúčik to zvládne 😉 ...to len my-maminy sa strachujeme viac ako je treba 😒 😢 on je šikulko 😵
a prečo sa tato tak rozhodol?

Ahojte baby. Prosím vás hlasujte za mojho synčeka a moje krsňátko na stránke www.hamanektv.sk Fotky maju názov Tobiasková mňamka a druhé foto Samkuv obedíček. Prosím prosím