icon

Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!

renka9
11. jún 2009

Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂

renka9
autor
10. aug 2009

my sme ich tam videli veelmi malo 🙂

renka9
autor
10. aug 2009

opustam tuto trojku uz naozaj papa 😔

cica13
10. aug 2009

Bodecka, nemam skusenost....oni to myslia iba teraz po tej bitke chorvatskych fanusikov.....takze budem vediet, az ked sa vratime

bodka13
10. aug 2009

no keď musiš 😢 😢 😢 dobre sa vyspinkaj 🙂 🙂

cica13
10. aug 2009

Bodecka, aj ja ta opustam.....dobru nocku!!!!

A zaroven aj dobre ranko, uz je utorok 😀 😀 😀 😀 😀

bodka13
10. aug 2009

dobrúúú 🙂 ...idem aj ja haji-beli 😔

dobrééé ráááno dievčence 😀 😀 😀

aadula
11. aug 2009

dobré ránko maminečky 🙂

bodečka, nevidela som ich, ale dúfam, že na ten náš slávny jarmok tu uvidím aj teba 😀 😉

aj ja chcem s vami voláááááááť ☹ 😵

ciculi som zvedavá ako Davidko prespal...a v podstate aj Filipko...ja som chcela malého v zime, že preložím, ale on sa budí v noci, tak to asi necháme až na ďalšie prázdniny 🙂 do vtedy mu zúbky vylezú a vyšpekulujeme ako postele dáme 😀

reni, tuším moja sesternica niečo také robí, ale chodí do Váczu do MR ..oni bývajú v Šahách a tam nie je robota, tak chodia za hranice..keď má rannú vstáva o 3.30 😝

andreah70
11. aug 2009

Dobré ránko aj keď upršané 🙂
Sorry, že som včera odišla bez rozlúčky, ale vypadol mi net 😠
ja chcem tiež volaaaaať
dnes pracujem s mojej kuchynskej karcelárie, 😀 len neviem koľko toho urobím, lebo tu budem mať celý deň ešte aj synovca....zasa budú hádky o PC.
Niku som ledva dostala z postele , dnes majú raňajší tréning dosť skoro musela vstávať o 7,00 😒

aadula
11. aug 2009

andy tak to sa jej nečudujem ...aj naša Paťka vstáva dosť neskoro teraz

aadula
11. aug 2009

A ZUZIČKÁM prajem k dnešným meninám všeeetko najlepšie..ak sa tu náhodou ukážu 😉

andreah70
11. aug 2009

pripájam sa gratulácii Zuzkám všetko najlepšie 🙂 😵

renka9
autor
11. aug 2009

dobre ranko maminecky 😉

aj ja gratulujem Zuzickam 🙂

iwusska
11. aug 2009

ahojteeeeeeee, tak som sa k vam konecne dostala, vcera doobeda som mala co robit, kym som vas docitala a fotecky pokukala a doma mi nejde net 😠
bodecka ked som pozerala tvoje fotky, tak som sa uz videla pri mori 😵 joooooooj...si mohla dat o 2 viac aby si ich mala rovnych 100 😀
emily aj vy ste sa museli mat super, a ten pitny rezim.... 😀 😀

emily333
11. aug 2009

dobre ranko aj ja sa pripajam Zuzkam vsetko naj naj k meninam 😉 iwus ved chlapi vraveli ze sme aj na pivnom festivale a doma som ani male pivo nevypila nie to velkee 😀

renka9
autor
11. aug 2009

baby, citam, ze v Handlovej sa stalo velke banske nestastie, zomrelo 20banikov 😢 😔 😔 😔

iwusska
11. aug 2009

emily tak o pivnych festivaloch by som ti mohla rozpravat 😀 😀 😀
reni aj ja som to citala 😢 😢 😢 😢 je to strasne kolko ludi to postihlo a tie rodiny....vcera bol rozhovor s jednou mladou mamickou a plakala ze nech len zije ved maju dve male deticky ☹ ☹ ☹ hroza

renka9
autor
11. aug 2009

ja som spravy nepozerala, len teraz na centrume som to citala...hroza 😔

iwusska
11. aug 2009

pozdravuje vas zuzadlo aj lilu 😵 😵

renka9
autor
11. aug 2009

dakujeme 😉 uz si zistila, co kupila Lilu? 😀
a co je zo zuzadlom? vcera sme ju tu spominali 🙂

cica13
11. aug 2009

Halooooo.....je niekto doma? 😀 😀 😀 😀

David spal dobre, ale uvidime ako tam bude zaspavat, vcera som ho tam prekladala....tak ani nemal tusenia, ze bude inde spat 😀 😀 😀

Zuzkam vsetko len to najlepsie!!!!!! 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐

cica13
11. aug 2009

idem varit...ale tak sa mi nechce 😀 😀 😀

iwusska
11. aug 2009

reni lilu odkazuje ze nech vas to Polsko netrapi, ze nekupili nic a ze tam mate ist na vegetu 😀 😀 😀 😀
a zuzadlo maka ako vzdy 😵

bodka13
11. aug 2009

ahojte 🙂
u nás je po daždi a zamračené ako na 100rokov 😠 a tom som chcela oprať krpcom paplony a vankúše,keď nie sú teraz doma ☹

iwuska 🙂 🙂 kde si sa nám včera stratila? 😉

a čo dobré ideš variť cicuš 😕...veľké decko si rozkázalo plnenú papriku,ale to mi stačí až poobede začať variť 😅

😵 😵 😵 Zuzankám všetko najsamlepšie 😵 😵 😵

iwusska
11. aug 2009

bodecka vcera som mala co robit kym som tych tvojich 98 fotiek pokukala 😀 😀 a doma mi nejde net 😠

cica13
11. aug 2009

Bodka aj u nas je zamracene a rano prsalo... 😠
Varim brokolicovo zemiakovu polivcicku a perkelt z kuracich ceckov 😀 😀 😀 😀

renka9
autor
11. aug 2009

aj u nas poprcha, ale to trosku aj treba...pokial nieje zima.... 😉
ja robim ryzovy nakyp, Angelika sa uz zalizuje 🙂
dnes sme same doma s Angie, Kris je u nasich, MM je tiez tam na brigade, svokra ju u zubarky, svokor spi...ako nam je dobre, mala je ako vymenena, pekne sa hrajka sama, je ako med...nikdo ju nejeduje a neokrikuje 🙂 🙂 🙂

jalao
11. aug 2009

ahojte, ked uz trosku mapujeme tu meteorologicku situaciu, tak tu v PB uz asi 3 hodiny LEJE!!! fujho. 🙂 A decka su doma a bude to dnes s nimi narocne, lebo von sa teda predbezne ist neda...

emily333
11. aug 2009

nestiham citat ale u nas svieti slniecko my mame den otvorenych dveri nezajdete aj vy? 😵

bodka13
11. aug 2009

😠 vypadol nám net 😠 padne 10 kvapiek a už to blbne 😠

mňááám 😝 mňam 😝...Renka zadaj súradnice,letím k tebe 😀 😀 😀 ...aj naši sú dobrí keď sú doma po jednom😉

Iwus 😕 tak nemôžem dať foto ako boli krpci malí ☹ ...zase ťa celý deň neuvidím 😢 😀 😀 😀

jalao
11. aug 2009

saaak pockaj Emily....aj na vas to dojde!! 😀 😀 A ake ste to teda dvere otvorili?