Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
ja čakám dokedy mi doperie pračka lebo Nika zajtra odchádza na 5 dní na turnaj a zabudla som jej oprať dresy, dúfam že jej to vyschne
bodka a netrafilo ťa z ceny ... my sme boli tiež dlho vonku, dnes som sprchovala tri deti, všetky už konečne spia ... zaspali pri telke
andy kdeže ide Nika?
hasli,,maš prazninové deti? 🙂 ,,asi mam najradšej ten čas ked večer bobak zaspí,,
to až zajtra ma možno trafí 😀 😀 ...povedal že treba vymeniť gumu na dvierkach -mám plnenú z predu a podľa neho by to malo byť ok,že vraj to tadiaľ tečie voda 🙂 inak vyzerá dobre 😉
andy...uschnú 😵
netmona no niečo také len tá Zuzkina kámoška býva o dve poschodia nižšie ... včera spali u nich, dnes zas u nás a tak sťahujú celé prázdniny 😀
ja si myslím tiež že uschnú to je taký neviem to nazvať "silonový " materiál.............idú do Karvinnej na veľký medzinárodný turnaj
bodka keď je to len guma tak by to nemalo byť drahé 😉
ahojte babenky, ja len kuk...MM ma vola do pracovne 😀 ...konecne.... 😀 😝 🤐
papa, zajtra sa mozno ukazem 🙂
nemám ani tušenia kolko to môže stáť a neviem to ani na google nájsť...tiež dúfam,že to nebude veľa 😉
dobrú andy 🙂
no veru ,,,lebo furt neskoro chodíma aj ja spať a ,,hned do práce tak bude režim 🙂
halo haloo, tak ja som si oddýchla na gauči..pokukala filmy a môžeme pokračovať..v poslednom čase mi mesiac dodáva nejak viac energie ako slnko.. 😝
cica, nie si ešte unavená, nieže sa nám zavesíš k tomu prádlu
aaaa adulka už vyšla z pracovne 😀 😀 😀
hašli...kašlem na pracovňu...asi začnem nenávidieť chlapov ...okrem mojho drobčeka
cica má kopu energie 🙂 ...veď ide na dovolenku 🤐
ajoj aduli 😉 ...tak nebudeš slnečnica ale mesačnica 😀 😀 😀
aj ja som spala v noci s 3 chlapmi 😀 😀 😀 ...moje zlaté antikoncepcie mali nočný pochod 😀 😀 😀
tiež máš muža z marsu???. bodka to bolo dobré o tých smetiach ... ja ked chcem aby ich mm vyniesol, tak mu ich musím nachystať ku dverám, inak nevie že ich treba vyniesť ... a flašu mu musím do ruky srkať 😀 😀 😀
ujko opravár je ništ-moc ☹ taký starý pánko 😀 😀 😀 ...a pračka má deravé to gumové tesnenie na dvierkach ,tak že to vymení a urobí jej celkovú prehliadku,keď mi vyrazila poistky...som teraz našla na nete,že tá guma stojí od 23 do 30€ 😒
to sú asi všetci chlapi takí 😠 😀 😀 ...jáj a keby ste ho videli ako hľadá veci -no zážitok 😀 jeho by tá vec mala hneď ovaliť,nedajbože ak je niečo pred ňou a musí to odložiť tak vykrikuje "že tu to teda vôbec nie je " 😠 😠
Bodecka.....figu mam kopu energie....nevladzem uz, padam na hubu...hladna som jak svina, cely den len na sucharoch a ciernom caji....s davidom na ocne...potom mu pozriem do ust, dasno vzadu cele navrete a vytrca tam nieco biele..samozrejme ze mu ide stolicka, preto bol taky zly...som mu praskla panadolovy cipok na noc, nech sa vyspi.
nevladzem uz, idem do sprchy a haji beli....decka chcem hned rano poslat k mame, nech mam klud. 😀 😀 😀
Idem od vas....papa a dobru nocku!!
hašli..u nás nosí poväčšinou smeti už Paťka 😝 ..ale samú od seba ju to málokedy napadne 😀
bodka...mm tiež pozrie do skrine...a kde mám to tielko..som ho mesiac nevidel...a čumí do toho namiesto toho aby sa tam prehrabal 😝

ja sa tu motám 😀 a jedným okom sledujem v telke kosti 😉
sme boli vonku a ešte prišiel ujo opravár na práčku,tak sa nám predlžilo sprchovanie+večeranie 😉