icon

Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!

renka9
11. jún 2009

Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂

aadula
3. sep 2009

jeej emily babičke všetkooo najlepšie 😵 🤐

hašli, presne..zrazu je tu ticho...neviem nič robiť a preto sedím tu...o desiatej idem po neho ...som nervozna a pritom by som nemusela byť keď neplakal..., ale tak asi je to normálne 😉 tak dnes si asi aj Miška uvedomila, že už nebude toľko s maminou...ale keď začnú s nimi robiť rôzne veci..kresliť, modelovať a básničky ...tak sa im tam bude páčiť 😵

lilu18
3. sep 2009

haslerka..to je super ze tam mate taku obetavu uc. to vela urobi

adulka..len aby si ju ty hned neposielala naspat 1tr a este aj expres 😀

Iwuska akooooooo???

ideme von lebo uz ani Kitty nezabera 😒 😀

aadula
3. sep 2009

lilu, však o pol rôčka pôjde aj ona do škôlky 😉 či až o rok?

iwusska
3. sep 2009

ahojte 😵
tak u nas je to striedavo...ked som vcera po nu prisla, tak sedkali v jedali na tych stolickach pre trpaslikov a samozrejme prve co mi uc. povedala ze sa ziadneho jedla ani nedotkla...tak z toho mam najvacsie obavy, ale ze na to ze tam bola prvy den tak to zvladla super 😵 , potom sme isli na slubenu pizzu a k nasim a to ste mali vidiet to prehovaranie...sadla si starkej na kolena a rozplakala sa ze ona chce byt u nich, a starka jej ze je chorucka mozno si pojde po lieciky a nemal by jej kto navarit a Misenka ze ona nemusi vobec papat a ze ju bude cakat aj so starkym kym sa nevrati...no mojej maminke nebolo viac treba, aj slzicka bola ☹ aj oni to dost prezivaju, ved ju mali rok...potom este plackala aj doma a dnes rano pri obliekani, ale ja som jej stale rozpravala, ostala som s nou asi 1/4 hod. v triede a ked som odchadzala tak mi aj zakyvala...takze tak

tatolu
3. sep 2009

No ja som Lukyho chcela tiež do škôly dať, ale tiež nemajú miesto. Chcela som aby bol viac v kolektíve. Skúsim sa popýtať ešte v okolitých dedinách.

aadula
3. sep 2009

iwuška tak to je na dobre ceste 😉 ona si pomaličky zvykne, musela byť zlatá ako starkú presviedčala

emily333
3. sep 2009

dakuujem za blahozelania robila som jankovi poriadok v skriny lebo si chudak nema co na seba 😠 joj uz zacina vymislat 😠

aadula
3. sep 2009

emily, to je dobre, že len teraz začína..to moje vymýšľa už roky 😠 a dnes ma riadne vytočil znova ráno

iwusska
3. sep 2009

adulik ti poviem, keby si pocula tie argumenty co vysli z tej malej hlavicky, uz sa len tak lahko neda odbit, len toho jedenia sa bojim...zbytocne vyhodim 22 € mesacne a nic nezje, aj dnes my povedala ze ona sa domka napapa 😒
emily babicke vsetko najlepsie, krasny vek 😵
tatolu keby ti Lukyho zobrali do skolky aj ty by si si trochu oddychla, on by mal zmenu...mozno sa nieco uvolni...alebo ho daj k nam, u nas beru od 2 rokov a este maju volne miesta 😉

iwusska
3. sep 2009

boze to co som napisala samozrejme ze malo byt mi povedala 😠

aadula
3. sep 2009

iwuš ani som si nevšimla tú chybičku 😉 možno bude pár dní štrajkovať, potom pomaličky začne papať 🙂 a mimochodom ako ste sa mali na dovolenke? teda okrem tých dní keď chorôbky zavládli

bodka13
3. sep 2009

ahojte 🙂
doma je také ticho ☹ ...Davidko dnes išiel už s taškou....tvári sa tak zaskočeno ale tvrdí že všetko je ok a dokonca povedal že aj pani učiteľka sa mu páči 🙂 ...som zvedavá kolko vecí budeme hladať v škole 😀 😀 ,lebo ho vôbec nezaujímalo keď som mu hovorila kde som mu to uložila ...tiež sa bojím jedenia ☹ v škôlke tomu veľmi nedal a tu sa s ním nikto nebude dlho baviť a presviedčať ho 😒 ...ostáva aj v družine asi hodinku,aby sme vedeli akú bude mať vychovávateľku 😕

aadula
3. sep 2009

som počula detský plač, ma hneď trhlo...a to náš malý sused..ho počuj..majú otvorené okno a ja balkon 😝 , asi sa pomaličky poberiem po malého ...

bodečka, je to pre neho veľká zmena, žiadne spanie v škôlke..sedieť ceslý deň ... a desiata..to Paťa často domov donesie.. však počkaj..príde domov a nebude sa vedieť dojesť 😉

iwusska
3. sep 2009

bodecka mame to tazke s tymi nasimi drobcami, vela veci prezivame tazsie ako oni ☹ ale oni si rychlo zvyknu
aduli bolo super, HR je nadherna krajina a ja sa tam urcite vratim 😵 a co sa tyka Misenkinho papania tak tomu moc neverim ze zacne, lebo ona je slaby jedak ☹

bodka13
3. sep 2009

no babulky robotu som na internete žiadnu nenašla ☹ ...idem aspoň na predavačky poposielať žiadosti 😠

keď bude po príchode domov pýtať maškrtu to bude znamenie že je hladný 😉 😀 😀 ...keď on sa mi zdá v tej škole taký stratený 😒
pri Maťkovi som takéto pocity nemala,on bol taký zodpovednejší a Dadovi je všetko jedno 😀 😀 hlavne že vymýšľa 😀

aadula
3. sep 2009

Samko zvládok aj dnešok bez plaču, pekne papal, sedel na nočníku 🙂

bodečka, to preto, že je mladší a títo drobní naši sú asi väčší miláčikovia, tak máme o nich väčšie obavy...Davidko je malé slniečko zlaté...si ho učiteľky iste obľúbia a dohliadnu na neho 😉

lilu18
3. sep 2009

obeeeeed 😀

lilu18
3. sep 2009

docitane..
Iwus//Misenka uz robi prve krocky vpred,ked vyjednava.Uz to bude len lepsie a lepsie. Poslem Vivi ked u vas beru uz od 2r 😀 Aj papat ju v MS nauci

Biodka //to mi je luto a co hladas?/nieco konkretne al.len co ta zaujme??

lilu18
3. sep 2009

kde steeee?? vsetko pojem 😝 😀

aadula
3. sep 2009

lilu 😀 a čo dobrého si varila?

lilu18
3. sep 2009

spenat,zemiacky a take tocene masko plnene vajickom 😀

aadula
3. sep 2009

lilu hmmmm by som si dala ..my máme len vajcové halušky a zo včera zemiakovú polievku..mne dochádza fantázia na varenie...vôbec neviem čo na zajtra 😝

lilu18
3. sep 2009

zajtra?/budu lapacinky 😀

aadula
3. sep 2009

lilu, ja budem musieť tie šúlance v sobotu urobiť..ale zajtra sa mi nechce... ani lapacinkovať 😀 možno nejaké zapečené cestoviny..alebo by som si dala vyprážaný karfiol 😵

hasleerka
3. sep 2009

ja som tiež myslela že dnes spravím tie lapacinky, ale som kúpila lístkové cesto a spravím pizza štrúdlu ... škôlka dnes dopadla dobre, už sa teší na pondelok, vyprávala že si tam aj papučky musí nechať ... a dnes ju musím pochváliť, konečne sa najedla sama, celý tanier polievky, som ju išla dokrmiť a veľmi milo ma prekvapila

aadula
3. sep 2009

hašli, Miška je šikulka a asi sa bude všetko pekne rýchlo učiť 😵

lilu18
3. sep 2009

hasler.super,,len tak dalej cmuk

adulka len porob,necham sa pozvat 😉

bodka13
3. sep 2009

liluš...hľadám čo dobre zaplatia a veľa sa nenarobím 😀 😀 😀asi budem nútená zobrať hocičo,nemôžem čakať veľmi dlho,lebo na UP som už od pol júna ☹ ...a prosím si špenátik 😝

aduli...Saminko je macher 😵 😵 😵 ...keď mne je asi najviac ľúto že už mám školákov a žiadneho prítulníka 😒 😢

hasler...a zajtra nejde do škôlky 😕

Iwus... Miške=duracelke držíme pršteky aby to zvládla a nech im to v škôlke ukáže 🤐 😵 😵

lilu18
3. sep 2009

bodka ,mas nalozene 😝 😀 ..ked taku najdes posikuj aj mne 😀 jedina podmienka zarobit a nenarobit 😀

jankabambulka
3. sep 2009

ahojte
babenky ako zvládate deti po tridsiatke- lebo ja akosi ťažšie, som skôr vyčerpaná...
hasle- ahojky tu sa stretávame 🙂