icon

Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!

renka9
11. jún 2009

Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂

cica13
5. sep 2009

Aojte, u nas svieti slniecko od rana, ale je riadna zima.... 😠 😠

Andy, aj ja pretriedujem Davidove vecicky a neviem co s nimi.....
Decka su u maminy a ja si mozem v klude robit a dovybalovat, tatu 😠 lo isiel kuk do roboty....a na vecer pojdeme asi na zahorie...

aadula
5. sep 2009

už aj u nás slniečko vykuklo, ale je chladno

šúlance hotové, dávajte taniere 😀

jankabambulka
5. sep 2009

ahojte
včerajšia oslava 60-tky -úplné fiasko ☹
aasula - šúlance sú moje druhé najobľúbenejšie jedlo a hlavne orechovééééé
čo sa týka školky - ja som za to, aby sa deti dali prvý poprípade aj druhý deň na 4hod. a potom na celý.
ja som to tak mala s jasličkami pri staršej - a videla som to ako výhodu., tie maminky čo vozili celý týždeň /najskôr po 2hodinách potom po 4h .../ sa horšie adaptovali...
cica- hoď vecičky na mmb - ja som už tiež niečo popredala, nie je toho moc ale čosi - "keď neprší , tak nech aspoň kapká"
emily- tie svadobné fotky čo tam máš - je kto?? mňa naši aj chlap stále nútia, žeby bolo na čase, aby sme sa zobrali- no ja mám strach /už som si tým raz prešla/.

aadula
5. sep 2009

janka sú strúhankové 😉 my chodíme postupne do jasličiek..v stredu na hodinku a tak sa to po hodinke pridáva, mne to takto vyhovuje a malý je spokojný, neviem si predstaviť, že by tam zrazu ostal na dlho..takto je to postupne a zatiaľ klop klop sa mu páči 🙂

cica13
5. sep 2009

Jani...vela som uz predala na MMB, hlavne take ako mikinky, gatuse, ale bodynka tam nejdu a tych mam plno....uz by mohol niekto v mojom okoli otehotniet 🙂

Adulik...uz letim na tie sulance 😝 😝

zuzadlo
5. sep 2009

halo hviezdy
cicus,vitam ta
jankabambulka, ja som do toho skocila uz druhy krat a uz je to 15 rokov,aj ked su nejeke nezhody,ale tie su vsade,inak to nejde 😉 ,ale funguje to normalne

zuzadlo
5. sep 2009

ja neviem co s tym erikom bude,snad sa to bude zlepsovat,ucitelka vravi,ze su obaja aj s lebnkou sikovni,ale pokial nepride ucitelka,tak erik reve,az je modry,v piaitok vela nechybalo a uz by dostal ☹ ,ale udrzala som sa,snad sa to zlepsi,ale vcielok uz mame dost a aj ulohu si vcera spravili 🙂

zuzadlo
5. sep 2009

no vidim, ze som tu sama ☹ ,kde ste hviezdy?

iwusska
5. sep 2009

kuk 😉

zuzadlo
5. sep 2009

no ajoj iwusik 🙂

emily333
5. sep 2009

ahojte uz ste napapanee? 😉

iwusska
5. sep 2009

no cav, davno sme sa tu nestretli 😵

cica13
5. sep 2009

Iwusik.....ty uz mas net?

aadula
5. sep 2009

halo aj ja som tuuuu

andreah70
5. sep 2009

čaute pukanky 😀 😀 😵 😵 sme sa postretali

zuzadlo
5. sep 2009

emily,dala som si polievocku 😉 ,to mi staci
ahojte dievky 🙂

aadula
5. sep 2009

http://peniaze.pravda.sk/rodicovsky-prispevok-d...
pozrite ..toto jedna kočka do decembroviek hodila...prisahám, že mňa všetky výhody obchádzajú..dúfam, že aspon ten rodičovský mi nechajú ked nastúpim do práce 😝

iwusska
5. sep 2009

jeej ako sa to tu pekne rozbehlo 😀
ja mam momentalne v dome 4 deti a s 😀 om na ne sama, tak som buchla dverami a mam klud 😀
cicusik uz mam 😵 konecne

emily333
5. sep 2009

ja som mala iba kavu o chvilu ideme k babke na holubky-plnena kapusta 😉

netmona
5. sep 2009

aadul...aj man všetky obchadzaju jak sa dá,,ani to pôrdne som nemala len 4tis. no nedarí sa 😨

zuzadlo
5. sep 2009

adulik,ja som bola doma na predlzenej,podavala som si ziadost,lebo erik bol velmi chorlavy,ale zamietli mi to,ze kludne moze navstevovat MS,potom som si dala predlzit koli lenke a zamietli aj to,tak som potom sice na predlzenej materskej bola,pokial lenka nedovrsila 6 rokov-teraz 19 augusta,ale s tym, ze som nepoberala ziaden rodicovsky prispevok

andreah70
5. sep 2009

iwus to si dobre vyriešila 😀 😀 hlavne že ich nepočuješ 😀 😀
adi som zvedavá či to bude pravda takých návrhov už bolo 😒 mojej segre by to bodlo 🙂

iwusska
5. sep 2009

andy 😀 praveze som ich aj tak pocula tak som im pustila Hanu Zmontovanu a su ticho 😀 😀
aduli ja som prispevok brala az do Misenkinych 3 rokov aj ked som chodila do prace, ale nesmela byt v skolke

aadula
5. sep 2009

to hej, zatiaľ som podľa starého zákon a budem dostávať rodičovský ..len čo bude od nového roka 😝

iwuš, vidím, že Hana má rôzne priezviská...mm ju volá Mantavá 😀

aadula
5. sep 2009

cicuš vybalené?

iwusska
5. sep 2009

adulik este aj zmotaná 😀

zuzadlo
5. sep 2009

nasa lenka ju vola hana montovana 😀

cica13
5. sep 2009

Adulik....uz mam vybalene...hram sa teraz s fotkami, idem na Facebook nieco hodit

iwusska
5. sep 2009

nech sa vola ako chce ja ju moc nemusim a zacinam chytat koprivku ked o nej len pocujem 😠 😀

iwusska
5. sep 2009

cicus preco na facebook???? ☹ 😢 tam to ja neuvidim...na ten fotoalbum .eu nemozes?