Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
uz som nasla, jupiiiiiii, tak uz mozete kuk, je ich len zopar, ale budem priebezne doplnat, to len aby ste boli v obraze 😵
Iwuš...to čo si sa ako pomenovala 😕...som normálne nevedela kto to? 😀 😀 😀
ahoj emily 😵
iwuš cicuš ste tu riadny rozruch narobila s tými fotkami 😵 fakt sú suprové ..keby tu bol ten prst hore..tak ho dám aspoň 6x 😉
dobru noc, idem aj ja haji, lebo malý sa dosť prehadzuje, tak nech aspoň niečo pospím
dopozerane..kraaasne fotecky..uplne morom dychaju az sem citit 😀
som vas aj zabudla ponuknut ..mame cigansku a cervene vinko 😀 😝 kto si da?
som vás prečítala ale to tu žilo cez ten futbal..........ja som sa trošku venovala Dominovi hrali sme karty ešte má zvýšenú teplotu a mm a Nika sú ešte v bare................Nika tam pomáha 😀 asi z nej bude krčmárka
Lilusik...tak ty uz zdrhas.....dobru nocku!!!
Adi...Dominovi prajem skore uzdravenie! Nejako casto je chory.....ci sa mi to zda?
cica on býval chorý do 6 rokov z mesiaca som s ním bola vždy aspoň týždeň doma potom akoby uťalo chorý nebol vôbec ak nerátam operácie očí a zlomené ruky a kľúčnu kosť /ale to sú iné choroby/ a teraz mal angínu keď sme prišli z dovolenky a teraz ju má opäť ☹
hasli v skole nebol len v piatok, vo štvrtok som ho poslala myslela som že mu nič moc neni 😀 hold krkavčia matka 😀

ten mm sedi na gauci ako na trestnej lavicke ani sa neoprie 😀 😀