icon

Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!

renka9
11. jún 2009

Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂

bodka13
9. sep 2009

ale škodíš si 😉 ...som robila vyše roka iba nočné aked som už nešla večer do nočnej tak som nešla spať,ale navečer sa mi už zatmievalo pred očami od únavy

gooool...vyhrávame 2:0

zuzadlo
9. sep 2009

tak vam zelam dobru nocku,musim sa ist venovat svagrovi,mm este nie je dom z prace,tak niekto sa jusi ☹

andreah70
9. sep 2009

dobrú zuzi 🙂

bodka13
9. sep 2009

zuzi 😕 ...zase švagrovi ? 😀 😀 😀

emily333
9. sep 2009

hmm svagrovi? no nono 😉 😀

bodka13
9. sep 2009

😕 ste išli spať?

tak teda dobrú noc 😔

emily333
9. sep 2009

bodka dobruu 😔

bodka13
9. sep 2009

a ty si kde bola schovaná? 😀

papa 🤐

emily333
9. sep 2009

na farme 😀

andreah70
9. sep 2009

emily aj ja som tam bola som ťa nevidela, normálne už závislačím 😀 😀

andreah70
9. sep 2009

kočky dobrú 😉

emily333
10. sep 2009

dobre ranko 😉 este hajkate ? 😉

andreah70
10. sep 2009

emily nehajkám bola som už s Nikou u doktrorky dala jej antb. má tiež hnisavú angínu ako Dominik.......ten je už našťastie ok poslala som ho do školy.

emily333
10. sep 2009

ta to ste sa rychlo vybavili u doky 😉 prajem skore uzdravenie 😉

cica13
10. sep 2009

dobre ranko!
Andy, Nike skore uzdravenie!
My ideme akurat s Davidom na odbery na endokrinologiu.

zuzadlo
10. sep 2009

ahojte klabosnicky,mam chvilku, kym sa pojdem nachystat ku doktorke

zuzadlo
10. sep 2009

andi,skore uzdravenie 😉

zuzadlo
10. sep 2009

tak sa lucim klabosnicky,idem sa dat do pucu,pa 🙂

emily333
10. sep 2009

dnes su preventivky? 😉 ja som prebrala ponozky a vybrala mesko urobim svieckovu a k tomu zemiaciky jano este nechodi na obedy tak musim este varit ☹

hasleerka
10. sep 2009

ahojte kočky 🙂

hasleerka
10. sep 2009

bodka, robotu mi úrad neponúkol, to mám ísť k tomu známemu, už som to kedysi spomínala ... volala som s bývalou kolegynou , ona unho robí (inak ak to vyjde, tak budeme už 3xkolegyne) ... že sa s ním rozprávala a že sa mi ozve v oktrobri alebo novembri a že ma na skúšku vezme, že so mnou počítajú ... tak už len aby som bola šikulka a budem robiť skladové hospodárstvo, robota čo ma baví - na počítači

aadula
10. sep 2009

ahojte, ja som tiež ráno na preventívke bola už o 6.00h 😝 , totiž moj doktor ordinuje tak skoro 😀 ,brali mi krv a zajtra budú výsledky..ostatné je zatiaľ ok.

andy, tak sa ti detičky prestriedali? aspoň, že v škole to nie je ešte až tak rozbehnuté a nebudú musieť veľa doháňať 🙂 Nika nech sa lieči a oddychuje 🙂

hašli sa priznaj..už sa tešíš do práce že? 😀

hasleerka
10. sep 2009

jáj adulka veru už sa aj celkom teším, ešte tak mesiac pooddychujem a šup sa tam

musím dne malú hašlerku pochváliť ... už neplakala, ale som ju podplatila ... ked bude pekná, kúpim jej kufríček ako má Zuzka

iwusska
10. sep 2009

ahojte 🙂 adulka davno som ta nevidela 😀
hasli tak nech ti to s tou robotou vyde, nech dame buduci rok to stretko v HR 😉 😵 a ako mala skolkarka? dufam ze uz lepsie
andy tak som mala pravdu s tou retazovou reakciou, marodikovi cmuk na uzdravenie a vy si davajte pozor nech to neskoci aj na vas
cicus vybozkavaj cmucika a nech ho to moc nebolka a hlavne nech su super vysledky 🤐 🤐 🤐
emily a a aky bol vysledok pri preberani ponoziek ? 😀

emily333
10. sep 2009

hasli aby si nevyhlasila bankrot takym podplacanim 😉 iwus no jak furt v minuse 😀

iwusska
10. sep 2009

emily to ako u nas 😀 😀 😀 ale iba ponozky mm zahadne miznu 😨 😀

andreah70
10. sep 2009

kočky díky a nestrašte ráno som si dala céčko preventívne a večer si dám slivovičku 😀 aby hrdlo prepálila 😀 tiež preventívne

iwusska
10. sep 2009

andy nasad si megacecko s riadenym uvolnovanim, mne to uz velakrat pomohlo.....a tu slivovicku tiez schvalujem 😀

andreah70
10. sep 2009

ja som si dala megacéčko 500 😉

emily333
10. sep 2009

to sa nehanbite uz od rana mysliet na chlast 😀 😀