icon

Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!

renka9
11. jún 2009

Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂

hasleerka
12. sep 2009

no ja sa lúčim, idem do pracovne ale spať, bo mi ostalo dáko zle ... papa

lilu18
12. sep 2009

vy uz mate novy tv?lcd?? 😕

andreah70
12. sep 2009

dobrú hašli aj ja sa asi premiestnim do postele a budem pozerať odtiaľ dobrúúúú

lilu18
12. sep 2009

tak teda dobru..co uz s vami??? ☹

emily333
12. sep 2009

ahojte este je tu niekto? 😉

jankabambulka
13. sep 2009

dobré ránko- ahojtee - konečne mám PC. deň mi nešiel NOD a odpálilo mi to PC kompletka. údaje sú síce zmazané mnohé ,ale nemusím kupovať nový..
neviem či Vás dočítam, ale snáď ste všetky OK. ak mal niekto meniny, narodeniny - želám dodatočne všetko naj naj naj
včera sme boli na celodenný výlet Lešná, Přerov a všetky tri deťuchy mám teraz tak v hnusnej nádche ako čert. dvojky nespali celú noc , čo sa budili na to , že sa im dená dýchať. kruci dosť čo miško nespinkáva v noci a ešte toto do toho. inak v pondelok musíme s miškom k dokine aj skrz to, že asi pred 2mesiacmi mal nábeh na bakteriálny zápal mozg.blán a teraz bez ničoho nič , či je unavený alebo nie tak padá. či to je dôsledok tej chorob alebo čo?? ktovie, ja sa len modlím , aby bol ok, lebo ten chlapec za ten svoj vek /rok aj 5m/ si užil toho až až až. vraj spravosdlivosť, kruci tých ľudí čo žijú v "getách" sa ani parom nechytí.... gŕŕŕ

emily333
13. sep 2009

dobre ranko 😉 polievocka sa vari aj mesko uzlen zemiaciky osupat 😉 Janko sa zacal ucit sam od seba zeby uz dostal rozum 😵

tatolu
13. sep 2009

Čaveste vospolok.
Mne sa zemiaková polievočka uvarila. Bude aj na zajtra 😀 , hádam 😉
Drahému som zahlásila, že k včerajšiemu prívarku treba dorobiť zemiaky. Tak sa snaží.
Kostra na hojdačky už stojí v našej záhrade aj dve hojdačky sú pripevnené. Kostru treba už iba natrieť farbou a hojdačky lakom. 😝

Jani veľa síl 😉

andreah70
13. sep 2009

ahojte ja už mám skoro hotovo ešte naparím knedľu robila som slepačiu polievku a sviečkovú.......Dominik chcel k sviečkovej brusnice tak som ho poslala kúpiť skoro ma piclo malá 2 dcl flaška stála 2 € 😝 tušim som si mala radšej zavariť 😠
Jani hodne síl a radej choď s ním k doktorovi veď to nie je sranda a určite z ničoho nič nepadá. Moc držím palce aby to nebolo nič vážne. 🙂

hasleerka
13. sep 2009

ahojte, tak my už aj papáme, teda skôr deti (aj susedka) a mm ... ten sa dnes činil, aj zemiačky oškrábal 😀 😀 😀

emily a čo drahý, už je to udobrené???

lilu, áno tak sme nakoniec to lcd kúpili

aadula
13. sep 2009

ahojte, ja dnes nejak nestíham 😝 tiež už máme navarené...len rýchlovka lebo doobeda som musela ešte kvety ísť kúpiť k Márii /svokre/ a zbehla som do Kaufláču a potom rýchlo variť...takže máme polievku trošku kuracieho mäska som tam dala a zeleniny veľa a kuracie soté s ryžou 🙂

keď sa malý zobudí, tak ideme svokre gratulovať a potom ešte k mojej starkej na hody pozrieť...ale to len na chvíľku lebo mm má nočnú..tak sa samozrejme zas musíme ponáhľať 😝

emily333
13. sep 2009

kuk kde ste cely den je tu nejak ticho ☹

aadula
13. sep 2009

ahojte, my sme pred pol hodinkou dorazili...sme boli svokre gratulovať, potom na tých hodoch mrknúť..ale nič moc... a už sme aj zážitok mali... vyšli sme hore výťahom celá rodina na 11posch. a náš Samo po ceste postláčal gombíčky prvé a druhé /máme zberací výťah/ nechcelo sa mu von z výťahu..tak sa tam vrátil a Paťa, že "ja ťa tam zavrem" ..som nestihla povedať, že nie...a milý Samko sa už viezol nadol ..hrozne som sa bála aby si ruku nestrčil do dverí...našťastie nie..my sme s mm leteli dole schodmi...ale akonáhle prišiel na prízemie...užaj sa pohol výťah hore..mm to akurát nestihol.../lebo Paťa hned volala výťah späť/ a tak sa vyviezol späť hore... som ho na 4. posch. videla ako stojí pri dverách a cucká čajík...vôbec neplakal...ked vyšiel hore, že už bol zas vzadu vo výťahu...a pekne vypochodoval... Takto si my užívame s našimi deťmi..stále sa niečo deje

emily333
13. sep 2009

adulik asi mu bolo malo vozenia v aute tak sa chcel este vozit 😉

aadula
13. sep 2009

emily, to hej..len sme mali šťastie, že nezačal rukou chytať dvere ..lebo výťah šiel...mohol sa zavesiť... a bol úplne ticho

emily333
13. sep 2009

ved hej to nie je sranda ja ked som bola na chir. z prstom tak tam bolo dievcatko co mu nozicku pricvaklo ☹

aadula
13. sep 2009

emily a rehabka pomáha?

emily333
13. sep 2009

sa mi vide zesi hej 😉

aadula
13. sep 2009

ja by som teraz potrebovala masage...normálne som unavená z toho behu po schodoch ...v lodičkách a s kabelou 😅

emily333
13. sep 2009

sa tu rehlim sam z toho ako som si ta predstavila 😀 no zas az tak na smiech niesi 😵

aadula
13. sep 2009

emily 😀 no teraz to je už smiešne... , ale jedno mi to nebolo 😉

emily333
13. sep 2009

trosku som zduchla mala som navstevu 😉 kde ste?

lilu18
13. sep 2009

tu smeee 😀 Ako herecky??idem kuk co noveho

lilu18
13. sep 2009

uff.Adulka,samko je ine zihadlo 😨 vivi sa do vytahu sama nodvazi,asi preto ze my nemame

aadula
13. sep 2009

lilu ahojček 🙂

lilu18
13. sep 2009

ahoj adulka 😲 Kocky co sa da z karfiolom robit ked nemam vajcia?? 😵 myslim jedlo

aadula
13. sep 2009

lilu bez vajec ma nič nenapadá..vyprážaný..vajcia...zapekaný vajcia.... placky vajcia 😀 ..jedine ak udusíš a šupneš na to smotanu a bude karfiol na smotane 😉

aadula
13. sep 2009

teda skôr uvariť potom dusiť 😀 😀 😀

sa dnes lúčim, nejak mám dosť dobrúúú 🙂

lilu18
13. sep 2009

..hm..tak diky

ste ma tu samu nechali?? ☹ Dobru Adulka 😔

emily333
13. sep 2009

adulik dobru 😔 lilu a polievocka ta nenapadla 😉 krafiolava 😉