icon

Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!

renka9
11. jún 2009

Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂

aadula
14. sep 2009

ach keby som ja menšie cucky mucky mala...asi by som tiež nosila len v zime podprdku 😀 ..mne to Paťka nechce nosiť..má len lambady či ako sa to volá

tatolu
14. sep 2009

Idem hľadať ostatné doplnky ku kočíku. Pokúsim sa ho zbaviť. Teda nech mám aspon o jeden menej. 😉
Ešte mi potom ostane, 2 šprtové, jeden kombinácia, jedne s golfovými palicami, a dva staré hlboké (zn. Liberta). No to som ešte nenapísala ďalšie dva športové, ktoré som zatiať nechala u maminky 😝 😀. Tie ostatné, iba s kostrami vyhodím, keď príde veľký kontajner 😵

aadula
14. sep 2009

tatolu však ty si môžeš obchod s kočíkmi otvoriť 😀

tatolu
14. sep 2009

😀 Však ja to tiež vravím

cica13
14. sep 2009

Ahojte, uz sme doma, boli sme s cmucikom u logopedicky...pochvalila ho, ze je velmi sikovny dawnik 😵

Tatolu, ja som sa minuly tyzden zbavila jedneho kocika, co som mala od zaciatku Jane trojkolku trojkombinaciu, hrozne som ju zboznovala, lepsieho kocika asi niet, ale zavadzala mi v tomto nasom malom byte vanicka a autosedacka, tak som ho predala a musim sa este tej buginy zbavit, co som v marci kupovala a kupit novy, lebo na tu buginu ma nervy aj MM, je krasna....imidzova ale funkcnost otestujes az pri pouzivani a zistila som, ze je uplne na prd.... 😠

aadula
14. sep 2009

ciculu super..šikulko malý 😵 😵 😵

aadula
14. sep 2009

😀 cica som ťa trošken skomolila

lilu18
14. sep 2009

obeed 😝

cica supis..sikulko je 😲

aadula
14. sep 2009

lilu ahoj 🙂 a čože to podávaš dnes? karfiol?

lilu18
14. sep 2009

😀 ano 😀

citam ze kocikov sa idete zbavit..no mne sa ho dako nedari predat ☹

cica13
14. sep 2009

Lilusik, karfiol som mala v sobotu...takze si neprosim, ja dnes nevarim, tatulo sa naje niekde vonku, bo ma plno roboty a ja si idem spagety asi zrobit
😝

aadula
14. sep 2009

som si ľahla, že trošku podriemem...neviem či som 15min. ležala a som sa prebrala na to, že niečo šuští či čo robí...ani za svet som nevedela čo to je..tak som vstala....išla som si nabrať jesť...a to blbá colová fľaša pískala 😅

emily333
14. sep 2009

ahojte tak uz mam upratane ozehlene mozem konikovat 😉 dnes nevarim mame od vcera

lilu18
14. sep 2009

cica..nevadi ostane viac pre nas 😀

adulka// 😀 u nas to normalne siciiii 😀

emily.si mala pisknut ze si v upratovacom rytme/by som ti pridala 😀

cica13
14. sep 2009

Emily...aj u nas by som ti nieco nasla, aby si z upratovcieho cviku nevysla... 😀 😀

netmona
14. sep 2009

my preč na wek-end boli a tak dnes mám čo robiť, ta furt dookola 🙂 ,,,bože, daku normal prácu najsť a bude všetko o k,,,bobak nepôjde do škôlky až vo štvr. tak dúfam že nevíjde z toho

emily333
14. sep 2009

babenky vy ma chcete zodrat od roboty? ☹

renka9
autor
14. sep 2009

prsiiii 😝 , asi si idem lahnut 😔
Angie je taka soplavucka, nechala som ju cely tyzden doma zo skolky.

emily333
14. sep 2009

joj som zabudla uz mam kmotru v nemozcke a zajtra by sa nam malo narodit krsniatko 😉

renka9
autor
14. sep 2009

emily, budes pestovat 😅 , uz aby sa to na teba nalepilo.
aj ja som mala na male. 2 dni mi meskala mrcha, uz som rozmyslala, ako to bude, a myslela na teba Emily, ze ty cakas bociana a nic, a ja necakam a dosiel 😀
mne nezvykne meskat, ale MM bol na 100 percent presvedceny, ze pride. a prisla 😀 , hovoril, ze sak vie co robi 😀 . uz som skoro mena vyberala 😀 😀 😀 🤐 🤐 🤐

renka9
autor
14. sep 2009

baby, nieco som postlacala, a mam tu velike pismo, neviete co s tym??? nemyslim, ze velke tlacene, ale obrovske, ...az take nepotrebujem, davam si sice na PC okuliare, ale az taka slepa som neni. To iste sa mi stalo aj na FB, a nejde to prec, musim chodit na FB cez explorer 😠
poradte ☹ ☹ ☹ help, helppppp 😲 😲 😲

emily333
14. sep 2009

to dufam ze sa uz nalepi ed to bude moje 7krsniatko 😉 a mu nas je sedmicka oblubena 😉 renka z pisom ti neporadim ale sa mi mari ze haslerke sa take daco stalo ☹

emily333
14. sep 2009

ctrl + tocit kolieckom mysi uz som nasla so jej poradila administratvka 😉 mozno to pomoze

aadula
14. sep 2009

reni alebo si daj zobraziť..to máš hore ...súbor, upraviť..zobraziť...a tam máš lupu 😉

tatolu
14. sep 2009

Jéj Emily, vďaka.
Ja som to mala normálne v pošte 😉
To kolečko pomohlo. Neviem, či sa mi pridalo, alebo ubralo 😀

renka9
autor
14. sep 2009

uz mam pismo OK 😉 😀

tatolu
14. sep 2009

Cica, som rada, že Cmučík je taký šikovný 😉