Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
adulka vsetko len to najlepsie, zdravicko, stasticko a hlavne koooooopec lasky cmuuuuuuuuuk 🤐 🤐 🤐 a vitaj v klube 😉
emily ja tu zajtra budem tak ta zajtra vycmukam 😀
zuzi aj ja uz mam navarene, pozehlene, upratane, este muskatiky musim vonku poliat a poobede ideme svokrovi gratulovat, zajtra ma narodeniny 😵
iwusik,ja sa nechcem chvalit🙂,ale uz som zasadila aj fialky,co som si na brigade listocky pobrala🙂,tak som posadila 20 kvetiniek🙂a to som este zavarala,ale uz mam pokoj🙂,deti precvicovali,tiez nevedia spat,maju volno a od piatej su hore🙂,ale som rada,ze sa do skoly uz tesi aj erik
pekný deň dievčence 😵
Adulka....všetko najlepšie,veľa zdravíčka,šťastíčka,lásky,radosti z detičiek a mužíka,a vééééľa euráčov 😉 🤐 🤐 🤐
my sme práve dopísali z Davidkom čiarky a kopce 😀 ....majú obedňajšiu prestávku a potom ešte dokončia čo treba-hlavne Dadko musí písať,lebo mu to nejde ☹ ...škoda že nieste u nás,by ste ma isto do blázninca poslali-musím písať aj ja 😠 😀 ale odbieham od neho,aby si nevykol že budem pri ňom celý čas sedieť 😉
iwuška ďakujem 😵 a svokrovi všetko najlepšie prajem ..takže tiež panna 😀
emily a tebe k meninám tiež gratulujem ..zajtra budem asi mimo...tak pre istotu aby som nezabudla 😉
bodecka, napodobne,akonahle mam ruku na erikovej,tak je to celkonm v pohode,ale akonahle ju dam prec, tak pise koniny🙂,ale tiez som povedala, ze ho nemozem stale drzat za rucicku🙂
...som to tu friško pobehala 😀 😀 ...idem obed ohriať 😉
zuzi...nedržím ruku,lebo vtedy on ceruzku uvoľní a vlastne píšem ja 😕 ....poskladáme papier a píšeme obidvaja=súťažíme,že kto urobí krajšie čiarky a kopce,no a musím mu k tomu komentáre hádzať lebo inak hneď má slzy v očiach že mu to nejde a jeho nie sú také pekné,... 😒 musím písať aj ja škaredo a trasľavo 😀 😀 😀
...o chvíľu som späť 😅
bodecka, tak to mam ja ,ked mu pustim ruku,akonahle sa mu niecio nedari,tak ziape,ze to nevie a zahodi ceruzku 😠 ,ale co uz, povedala som, ze nemusi byt dokonaly,hlavne,ze nmu to akosi pojde
pekný večer ... kukám že už je bábätko na svete, blahoželám ... nemáte niečo na ukludnenie, ide mi hlavu roztrhnúť a deti by som tiež pretrhla
no hasli mam cervene vinko 😉 aspon budem mat z kym oslavit bo mm je zarity abstinent 😀
hašli..mm by povedal, že to je z nedostatku se.u 😀 😀 ...ale ja by som si dala iste ibalgin 😉
adula no ja zase na tabletky nie som, takže asi budem musieť zájsť k mm do spálne nech s tým niečo on urobí
ahojte......emily červené môže byť ja si dolejem colu...........sranda aj môj je zarytý abstinent 😀 😀
nám ešte ostalo z krémeša a svokra mi doniesla penové pusinky..tak sa núkajte 😀 a mám len broskyňovú vodečku a biele vínko 🙂
tak nalievam na krsniatko (__) (__) (__) (__) cin cina este som zabudla ma 3,60 a 52cm 😵

Aadul, keď však v kuchyni vytiahne na 30, nie je to ktoviečo 😝 😀
Ale prechodné obdobia prežívame potom celkom v pohode, keďže my kúrime ústredným kúrením s pevným palivom. 😉