icon

Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!

renka9
11. jún 2009

Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂

bodka13
26. sep 2009

bojuj a nepusti ho 😉 😀 😀 😀

zuzadlo
26. sep 2009

ze by som ho do lesa po jahody poslala? 😀

zuzadlo
26. sep 2009

poslala by som ho aj do tesca,ale to mame blizko a rychlo by sa vratil 😀

zuzadlo
26. sep 2009

halooooooooo,kde ste? 😕

bodka13
26. sep 2009

jáááj nejako sa mi oči zatvárjú 😕 ...vínko bolo nejaké uspávacie 😀 😀 😀 ...asi sa poberiem na lôžko 🙂

zuzadlo
26. sep 2009

idem aj ja,mm uz ma vyhana ☹ ,tak idem pozriet bednu 🙂 ,tak dobru nocku

bodka13
26. sep 2009

🙂 dobrú noc

hasleerka
26. sep 2009

bodečka včera som núkala burčiačik, to jediné asi bolo dobré na tom jarmoku ... som tu písala o obliečkach ako som sa trúba ulakomila ... ale som ich bola vrátiť .... no asi som tu zostala sama ☹

emily333
27. sep 2009

dobre ranko spachtosky 😉 ale je nedela tak kludne hajkajte 😵

iwusska
27. sep 2009

Krasne nedelne ranko 🙂
emily uz ti dosiel milacik? Ja som este stale sama 😖 ale uz cestuje 😵

emily333
27. sep 2009

iwus uz je doma a sa zvrta v kuchyni 😀 je nadseny aku ma doma stavbarku tak vari obedik 😵 😵 😵

iwusska
27. sep 2009

tak to je super ze je spokojny so zenickou 🙂 dufam ze ma aj ten moj pochvali....on totiz vobec netusi, ze sme malovali 😀

emily333
27. sep 2009

neboj bude milo prekvapeny a bude na teba pysnyy 😵

iwusska
27. sep 2009

dufam ze mas pravdu 😀
a co dobreho dnes kuchtite?

emily333
27. sep 2009

mame kuraciu polievku pecene mesko a kapustu 😉

iwusska
27. sep 2009

ja robim roladu z mleteho masa plnenu vajickami natvrdo+zemiakova kasa a uhorkovy salatik a polievocka klasika kuracia s rezancami 😵
aj vy budete mat mnamkovy obedik 😝 kapustu robite kyslu? a co k tomu knedlu?

aadula
27. sep 2009

ahojte mamulienky 😉

ste šikulky a manželia vás iba pochváliť musia 😵

my budeme mať tiež mäsko s kapustičkou a knedľou...a polievku mäskovú

malý mi v noci chytil taký záchvat kašľu..som sa normálne zľakla...som si ho vzala na ruky a chodila po izbe..nakoniec som otvorila okno a tam som pri ňom s ním stála..tak mu to prešlo ... potom na mne zaspinkal...teraz cez deň to nie je také hrozné... som z toho nešťastná..lebo v jasličkách si zvykol dobre a teraz tento kašlík ho trápi..neviem či ho zajtra nenechám zas doma

iwusska
27. sep 2009

ahoj adulka....davas mu na ten kasel nieco? ono sa to zvykne v noci horsie prejavovat ako cez den 😖 daj mu aj fenistil kvapky 3xdenne, malo by to zmiernit prejavy....aj mne kaslu vsetky tri ☹ , Ninka bola doma od utorka...uz to zacina, ale mam doma vakciny proti chripke tak si ich vsetkych zaockujem niekedy v oktobri a aj seba

bodka13
27. sep 2009

peknú nedeľu prajem 😵

adulka...Samko nech sa rýchlo uzdraví 🙂

Iwka ...tak bude mať tm pekné prekvapenie 😉

Emily...aj ja chcem takého čo varí ☹ ...požičiaš? 😀 😀

aadula
27. sep 2009

iwuška, dávam mu fenorin...a ten fenistil..vidíš to ma ani nenapadlo... skúsim mu to dať... ďakujem za radu...nechcem s ním zas utekať k dr. ..ved teraz bral atb....aj ked ja nie som proti atb. ked ich treba brať tak treba...ale 2x za sebou ..to je dosť

iwusska
27. sep 2009

adulka nemas za co 🤐 len nech aby to pomohlo a rychlo sa vyzdravel, posielame cmuk

aadula
27. sep 2009

som od rána poriadne ešte nezastala..akurát čo som sem ponakúkala 😀 , ale konečne idem nohy vyložiť..malý aj veľký spia...Paťka sa ide učiť..tak chvíľka kľudu 🙂

bodka13
27. sep 2009

u nás prebieha vyučko 😀 ...tak som sem trošku nakukla ale asi všetky oddychujete 😵

emily333
27. sep 2009

no moji chlapi uz prisli z futbalu bo ani nezacali a uz skoncili neprisiel im super 😀 😀 😀 a uz idu do MI na hokej a ja mam dnes pyzamovy den 😵

janbari
27. sep 2009

Emily, ako sa ti darí? A malé bobčo...sa má ako? Mliečka máš dosť....jujuj..až ti závidím... 😉

emily333
27. sep 2009

janbari 😕 😕 dari sa mi super az na to babo ☹ narodilo sa mojej kmotre a nie mne .

bodka13
27. sep 2009

emily 😕 aj ja 😀 😀 😀 aké máš pyžamo?...ja mám biele s červenými bodkami...vyzerám ako tyčinka dots alebo hrnček na granko 😀 😀 😀

emily333
27. sep 2009

ja mam moduckee 😀 😀ale bez bodiek

zuzadlo
27. sep 2009

ahojte hviezdy🙂,emily,iwusik -sikulky🙂

adulik,ak ma samiko drazdivy kasel,tak mu kup kvapky Ditustat 13kvapiek 3xdenne,nasim velmi pomohli,aj oni mali v noci zachvaty ,nech sa rychlo vylieci 😉

emily333
27. sep 2009

no nejak sa to tu dajak zanedbava ☹