Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
emily to co za pisomku 😕 dobytok sa fixuje? no prezrad spravnu odpoved 😀
bodka co rodicko? prezila si aj deti? 😵
iwus ulej predsa//ved oslavujeme nie?/
adulka,foto je pekne len malinkate..uz mam roky treba mi vacsie obrazky pozerat 😀
cica//cmucik sa potapal? a ty? aka bola vodicka?
lilu ja som to iba zbezne precitala tak to je ked je zviera poranene a odpoved je fixačna klietka a eszte nejake slucky 😵
ahojte hviezdy 🙂
na chvilku vas kuk,mam deti opat chore, nespala som uz neviem kolko, lenka az chrapci, obaja maju atb, dnes boli nejake vysledky,maju vysoky cholesterol a maju znizenu imunitu, idem s nimi 23 oktopbraimunologovi,tak cakam dalsie lieky☹
emily..uf tak uz som mudrejsia 🙂
zuzadlo..joj ten Dr.znie hrozivo 😨 vysoky cholesterol? to z coho? este na take daco maju kopec casu 🤐
po kom? tak ziadne chipsy,hranolceky ...zdravu vyzivu//zeleninku ,ovocie////uz aj nukam mame jablkovo/hroznovu misu 😝
pekne snicky im prajem..tak niekedy zdedime aj to zle,s tym nic nenarobis ale prisna dieta iste ano 🙂
ahojte kočky ... no konečne som sa k vám dostala ... idem aj počítať, som zvedavá koľko toho je 😉
tak to mas lilu pravdu,ved mam 171cm ,tak musim nieco nabrat,ale musis dobehnut aj ty🙂
emily chodníček pekne pokračuje ... zuzi a čo chrobáčikovia, ešte majú teplotu???
lilu a čo Vivka, chodíte do tej škôlky na hodinku???
lilu,aj ked nosim tehly vo vrecku🙂
hasli,ajoj, teplota sice nie je ,ale lenka len chrci,tak idem zajtra ku doktorovi,nech ju pocuvne
haslerka som ta pozdravila a nehodilo to sem ☹ tak znova ahoooj 😀
zuzi ja som spokojna s vahou lebo ja som krpec take male pivo nemoze mat vela kg by som sa gulala 😀
zuzi ja mám 170cm, joj a chcela by som mať aspoň tak 65kg ... babule hned by som vám aspoň 20kg poslala, si pekne podelte 😀 😀 😀
tak som rada že zapadám, budem od vás čerpať rady ak vám to nevadí, lebo vidím že deti máte staršie ako ja, ja som teraz matka v zábehu 😀

ahojte..uz fungujeme? no slava ..idem vas kuk 😵