icon

Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!

renka9
11. jún 2009

Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂

bodka13
7. okt 2009

blazka...z klokočiny-tokajská

Iwka...to on taký romantik 😕 🙂

cica a čo si sa nemdívala 😕 😀

cica13
7. okt 2009

Ivi...teraz som tatulovi povedala, ze preco mi o 4 rano nepovie , ze ma lubi, tak mi na to povedal, ze si da nabuduce na 4tu budika 😀 😀 😀 😀

emily333
7. okt 2009

ste sa nejak rozbehli nestiham za vami 😉

cica13
7. okt 2009

Emily...kde sa flakas?

hasleerka
7. okt 2009

cica tak dnes o polnoci ti napíšem že ťa lúbim 😀 😀 😀

iwus bolo tutu mutu ked ti ráno o 4 povie že ťa lúbi

hasleerka
7. okt 2009

baby otvorila som deťom cukríky penové jojo dáte si ???

iwusska
7. okt 2009

cucisa ty bonzacka 😠 😀 ked budeme spolu tak si toho budika nastavim aj ja pridem ti to povedat 😀 😀 😀 alebo drgnem Jozina nech ti to povie sam 😀 😀 😀
hasli 😀 😀 😀 to my si tak bezne hovorime v ktorukolvek hodinu 😵 a on nemohol spat lebo ho bolela noha z basketbalu

hasleerka
7. okt 2009

iwus a ty si tiež o 4 nemohla spať 😀

iwusska
7. okt 2009

hasli ved ma mm zobudil 😀 😀 😀

cica13
7. okt 2009

Hasli....neopovaaaaaaaaz sa!!!! Odstreliiiiim ta 😀 😀 😀 😀 😀

A penove Jojo...ble......to nemlubim...eeee

Ivi....no som zvedava 😵

iwusska
7. okt 2009

cicus sak uvidis z piatka na sobotu...ta budem strasit o 4-tej rano 😀

bodka13
7. okt 2009

ja mám tušáka,že vy dve ani nezaspíte čo bude kvakotať 😀 😀 😀 🤐 ...myslite na mňa 🤐

iwusska
7. okt 2009

bodka az sa ti ckat bude 😀 😀 😀 😀

hasleerka
7. okt 2009

čaute kočendy končím ... ideme pre Mišku do škôlky a potom pre Zuzku ... som zvedavá ako dopadla, prihlásila sa na dopravnú súťaž ... snád nebude ruka v gypse 😀

cica13
7. okt 2009

Bodecka....nemboj, ved ti aj na skype napiseme 😵 😵 😵 😵

bodka13
7. okt 2009

babulky idem práčku vyprázdniť a potom do školy pre Davidka 🙂 ...a ešte by som mala aj niečo uvariť,no nič ma nenapadá 😢

cica13
7. okt 2009

Bodecka...zrob im mastny chleba s cibulou 😀 😀 😀 😀

bodka13
7. okt 2009

ale to si tato nemôže zobrať ako obed do roboty ☹

emily333
7. okt 2009

cicus bola som na zahrade a vyberala som si mrkvicku a este petrzlen mi treba 😉

cica13
7. okt 2009

Emily...a ako ju uskladnujes? Davas ju do piesku?

emily333
7. okt 2009

cicus az tak vela jej nemam ale dakedy sme davali do piesku 😉 este som bola dokupit dlazbu cervenu a po 5km som sa musela vratit domou pre eurace joj mam dnes den uz aj rano som km nabehala autom pre papiere k marodke 😠 no ale aj skleroza je dar bozi ☹

emily333
7. okt 2009

este som zabudla janko dostal 1ku z chemie 😵 😵

aadula
7. okt 2009

ahojte, vy ste toho riadne popísali...som mala čo robiť aby som vás doštudovala 😝 😀

blažka vitaj 🙂

iwuška...to čo ste o 4.tej ráno vy porábali 😀 😀 vy beťári 😉

mm je nejaký na skapatie..asi chytil nejakú vyrozu...bolia ho kĺby a nevládze..tak som ho nepustila do nočnej...som mu kázala nech zavolá šéfovi..a ten blbec mu povedal, že si to dobre načasoval..na dnes mal nejaké plány s nimi...somáááár..akoby za to mohol, že ho niečo teraz chytilo

ja idem robiť teraz brokolicovú polievočku krémovú na zajtra...a asi urobím len vajcový chlieb na večeru...a mm bude mať sucháre 😅

cica13
7. okt 2009

Emily...ak to neni tajne, kolko vas ta dlazba vysla? My tiez do buducna rozmyslame na zahorie aspon pruhy na auto urobit 😵

emily333
7. okt 2009

cicus vela kupovali sme este aj za koruny a vyslo nas na 30 tisic a teraz asi na 550eur ale to iba dlazba

cica13
7. okt 2009

vedela som, ze je to drahe....ale nemala som vobec predstavu, ze kolko

emily333
7. okt 2009

siva stoji u nas 9,5eur a cervena 11,5 meter stvorcovy 😉

aadula
7. okt 2009

halo halooooo 🙂 som musela vypnúť telku, spíme so Saminom v obyvke keďže náš ocino je nejaký teplotový ubolený, aby sme nechytili nič od neho...a tak som tu po tme ..len pri svetle pc 😀

andreah70
7. okt 2009

ahojte ja trošku pracujem a popritom pozerám modré z neba prišla som nakuknúť o čom klábosíte, poobede ste sa riadne rozjeli 😀 ste toho popísali 😀
adi tm skoré vyzdravenie 😉
iwus ty sa nezdáš o 4 ráno 😀 ale je od tm pekné že ti pri tom aspoň povedal že ťa ľúbi 😀 mm by strach nedovolil zobudiť ma o 4 ráno 😀 ja som potom zúrivá 😀

aadula
7. okt 2009

andy..u nás je to podobne..tiež sa potrebujem vyspať 😀 a zúrila by som...jedine...ak by ma zobudila len povedal..ľúbim ťa...tak to by šlo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀