Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
bodecka,mne to nejde,raz sa mi jedno srdiecko podarilo a dost,asi mi klabosnica strajkuje,alebo mam malo vodky v sebe🙂
kamošky moje 🙂.... idem sa ja prezliecť do spacieho úboru,na nohy teplé ponožky a zakrútim sa do paplónika
ďakujem za vínko...nabudúce niečo aj ja nalejem 😀 😀 😀
😔 dobrúúúú noc 🙂
bodečka a čo tak zdrháš ☹ --- no tak dobrú nôcku ... zuzi tak cin cin ... pošli červa ku mne, nech mňa riadne vyžerie, tebe už netreba, ved sa stratíš
no s tým nemám skúsenosti ... ja som tak bola skôr na varené vínko a šup pod periny a potiť sa ... mm by si ešte k tomu šlahol paralen, ale to ja sa bojím
ako drobci, už sú v škole???
VIANOCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE k nam prisliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀
krasne zasnezene ranko, u nas je tolko snehu ako na Vianoce, poobede idu babule robit snehuliaka 😵 😵 😵
ahoj iwus ... tu sa to tiež tvári že sneží ... Zuzka celá natešená že si môže dať nové čižmy, sme včera boli kúpiť
dobré ránko, tak u nás sa ani netvári, že by snežilo 😀 ale fučí a je hrozná zima 😠
Dobre ranko, sice hnusne studene a fucive..... ☹
Iwusiiiik posli nam sem sneh, som ukazala Filipovi tu mmsku a az mu smutno bolo, ze mi tu pomaly sneh uz ani nepozname a musime za nim do hor chodit ☹ ☹ ☹ ☹
Idem s Davidom do Babyfitu a taaaaak sa mi nechce, ked si predstavim, ze v tej zime a hlavne v tom hnusnom studenom severeku slapat pol hodinu s kocikom.....brrrr...az mam husiu kozu 😠
dobre ranko 😉 iwus ty kde byvas na severnom pole? 😀 aj u nas je kosa 😠 ja o chvilu idem na urad prace a odniest tacky do cukrarne a hajde domkou do teplucka 😉
😵 😵 😵
cicus Filipkovi odkaz, ze si ho uzije cez Vianocne prazdniny 😉 😉 😉
hasli aj my musime este Natalke cizmy kupit, sak kto mal vediet ze tak skoro nasnezi????? 😀
emily byvam od severneho polu vlavo 😀 😀 😀
babulky ale fakt je u nas krasne, vobec nefuka a krasne snezi, ja mam z toho radost, horsie je to uz z dopravou, este stale mame letne gumy 😖
iwus pošli večer fotečky ako máte nasnežené ... aj krbík odfot a my si už len každá doma vínko uvaríme, to bude romantika
nám ostali jedny čižmičky z minulého roku ... my sme išli, že ešte nejaké jesenné topky dokúpime a ono už všade čižmy, tak sme ich kúpili .... ale Miška išla ešte v botaskách
hasli 🙂 uz som ti poslala 😀
mojim babam su vsetky cizmy z minuleho roka male 😠 takze musim vsetkym pokupovat....Ninka dnes isla do skoly v yettovkach 😀 😀 😀

bodka aj ty máš naliate, natiahni rúčky cez mreže 😀