icon

Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!

renka9
11. jún 2009

Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂

aadula
18. okt 2009

bodečka a čo dobrého varíš? u nás v práci kolegyňa cez týždeň zemiakový šalát spomínala..tak si ho dnes robím 😀 a k tomu pečené kuriatko 😅

bodka13
18. okt 2009

obéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééd 😀 😀 😀

máme slepačiu polievočku a fašírku+zemiakové pyré(kašu)
....a kto všetko spapá dostane bábovku 🙂

netmona
18. okt 2009

tak dobrú chuť,,dievčatá,,a možno aj po chuti,,,bože aj slnko vykuklo 🙂 ,,bobak už je zdravší, tak by aj vonku torochu trebalo ísť, lebo doma už mám dosť 😅

zuzadlo
18. okt 2009

ahojte babulky🙂

cicus je mi luto cmucika, co si spravil za bolacku,ale neboj prejde a budu aj ine,ale to su deti,ale je velmi zlaty,ako peknucko tancuje,tak som sa smiala az som plakala🙂,aj detom so to ukazala a samozrejme lenka nezaostala a tancovala tiez a pekne po cmucikovi🙂🙂

cica13
18. okt 2009

babulky, dakujem za pochvalu cmucika...🙂

Vecer, ked budem doma, vam hodim este jedno video, tam su lepsie vidiet tie jeho pohyby...🙂)

zuzadlo
18. okt 2009

no uz sa tesime cicus🙂

emily333
18. okt 2009

ahojte sok som nemohla prist nejak v noci som bola strasne choraa 😠 a rano este hlava bolii joj keby som aspon schlasstana bola tak spon by som vedela z coho mi je zle 😠 😠 cely dne som prespinkala a este som nic nepapala ☹ no mam dnes aspon ocistnu kuru 😀 😀

emily333
18. okt 2009
tatolu
18. okt 2009

Emily, bodaj by sa prilepilo 😉 - pfuj, pfuj

Ale majú to vymyslené dobre. Krstná z inej rodiny a krstný z inej. Takto budú mať darčeky od oboch rodín 😉 😀

renka9
autor
18. okt 2009

ahojte
babule, dnes v noci zomrel dalsi mamin brat 😢 , v priebehu tyzdna jej zomreli dvaja bratia na rakovinu 😢 😢 😢 😔 😔 😔

tatolu
18. okt 2009

Reni, veď si minule písala, že sta mali návštevu 😢
Je mi ľúto 😢

renka9
autor
18. okt 2009

ano, bol tu dalsi mamin brat, v piatok isli jednemu do Brna na pohreb, vcera isli do nemocnice pozriet druheho brata... a rano volala teta, ze ten co bol v nemocke tak uz zomrel 😔 ...chudak, asi na nich cakal 😔

emily333
18. okt 2009

uprimnu sustrast renka 😢 😢

aadula
18. okt 2009

reni 😔 úprimnú sústrasť, mamina musí byť veľmi nešťastná

aadula
18. okt 2009

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=14513 pečiem tento koláč..len hore som dala slivky... 😝 som zvedavá ako sa vydaril

renka9
autor
18. okt 2009

dakujem 😔

adulka, upec aj nam 😀

idem objednavat jeziskove z Avonu 😉 😵 😵

hasleerka
18. okt 2009

pekný večer .. aadula koláčik vyzerá mooooc dobre ... reni to je smutné, úprimnú sústrasť ☹

cica13
18. okt 2009

Renka....to je hrozne....uprimnu sustrast, viem si predstavit, co tvoja mamina preziva....my sme behom roka pochovali moju starenku, babku, maminho bratranca a mojho tatka 😢

Aduli...kolacik vyzera mnam, mnam.....posles mi v balicku? 😀 😀 😀 😀

emily333
18. okt 2009

ta na ubolenu dusicku som vam nakrajala torticku 😉

hasleerka
18. okt 2009

bodka ostalo ešte tej bábovky, ja som dnes na obed všetko zjedla a ešte aj viac ... som si dnes konečne tú rajčinovú omáčku urobila

cica práve som ho Miške pustila a zahlásila "oooo aký je chutný"

emily fotky sú pekné ... ale ty si išla za krstnú nie??? na jednej fotke je tm a iná pani a napísané že krstný-krstná

emily333
18. okt 2009

hasli ja som krsna iba po muzickovi😉 najprv som mala byt ja ale som povedala ze som bola len nedavno a to asi pred rokom aj 9mesiacova v tej istej rodine 😀

hasleerka
18. okt 2009

jáj tak to vy takto máte pomiešané ... a to je tm rodina???

cica13
18. okt 2009

Jááááj Tatolu, ved som skoro zabudla......Lukymu vsetko najlepsie k meninkaaaaam, vela zdravicka!!! 😲 😲 😲 😲

emily333
18. okt 2009

aj ja sa pripajam lukimu vsetko naj naj k meninkam 😵

zuzadlo
18. okt 2009

ahojte babule🙂

vsetko najlepsie lukaskovi 🙂

reni ,uprimnu sustrast 😢

zuzadlo
18. okt 2009

emily,aka kocica na krstinach 🙂

hasleerka
18. okt 2009

cica dobre že si pripomenula a mne furt chodí po rozume že poznám niakeho Lukáška, ale len susedko ma napadol ... tak všetko najlepšie

renka9
autor
18. okt 2009

jej, tatolu, Lukaskovi vsetko naj, naj, cmuuk 🙂

emily333
18. okt 2009

babenky ja som uz taka hladna 😠 ale bojim sa daco zdobnut ze zas presedim noc na wc ☹

hasleerka
18. okt 2009

kočky idem požehliť, potom ešte dobehnem