Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
aj ja sa pridám k tým čo mieria do postele...aby som sa ako tak ráno prebrala...a ešte neviem čo bude v noci..malý zas mrnkal..., ale sa mi zdá, že sa mu len niečo snívkalo
No ja som prekladala akosi opozdene 😉 😀
Emily, to je super, že budem mať s kým zajtra klábosiť. Celý deň kukám, ktor píše a v tých mojich témach nikto nieč. A večer, keď už MM po niekoľký krát ma upozorňuje, že on už spí (ako keby som ho nevidela 🤐 ) 😀 , tak sa to tu rozprúdi a ja som tu zas nie 😢
Bodi, aj ja chcem vedieť 😉
Ale zajtra asi napíšeš viac dojmov. Tak možno vydržím 😉 🤐
ja mam hrozienko date si 😉 zajtra mi treba zbehnut do skoly za jankovou triednou ale o desiatej mi stacii ist 😉
adulka ☹ tak dobru noc..ber si aspon bananik v coko so sebou do postele 😲 😔
tatolu// ved nekric a tm moze v klude spat a ty s nami papkat 😵
Aj keď sa mi moc nechce, idem do tej postele 😒
Zajtra treba zas odhadzovať tú hlinu, tak sa idem trochu natiahnuť. 😔
Dobrú nôcku.
Zajtra sa na vás teším 😵
no bambulky je to obchodu so spodným prádlom vo veľkom nákupnom centre....zmluvu nám dal na neurčito so skúšobnou dobou 3 mesiace a robím krátky a dlhý týždeň celodenky=12stky
krátky t: po,ut-volno st a štv-robím pia,so,ne-volno
dlhý t: po,ut-robím st a štv- volno pia,so,ne.robím
mňam 😝 to jablčko je dobréééééééééééééééééé 🙂
bodka ta cest praci 😉 tak uz si zamestnana zo spodnym pradlom aj ja by som robila len ci by som aj vyplatuu videla neviem 😀
to uz ste isli hajkat ?ten mm prepol na nejaky hororovy film tak som sa prestahovala inde a teraz pocuvam ze si inde prepol 😠 😠
no vidím že som už prišla asi neskoro ... bodka, super že máš robotku, nech sa ti tam páči
napisem jej az zajtra, bo si chcem zistit presnu cenu tej obalky, do ktorej balila.... maju ich tu u nas dole v Sevte 😀
a nemá tam aj fotku ... inak ja ked som predávala veci, tak som ani obálku neúčtovala ... proste som určila cenu a hotovo
no rada by som vedela čo je to za akú ... hod do IP jej meno, pozisťujem od kámošiek z rozkvetu
Hasli uz mas? Idem ja haji beli, dala som si jedneho bavoracika, tak ma to berie 😀
Dobru nocku!
dobre ranko 😉 dobre ze som si zapla pc a uz mi mm volal ze zabudol nejaky papier tak mu ho mam odniest a este som ani kavicku nedopila ☹

emily pekne od teba..tak podme hryzkat. Dnes mame nakrajane jablcko cervene a zlte a este na kolieska bananik. komu sa ovocna misa nepaci moze si vyliat na to roztopenu coko 😀 😀
berte siiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😝