Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
čafte hlásim sa na chvíľu ... máme veget, Zuzka si tu tancuje, Miška si skladá puzzle tak ja môžem ísť v kľude ukladať fotky
hasli aj ja chcem vegeeeeeet ☹ ☹ ☹
pijem kavicku a chystam sa do roboty 😝
tak papa 🙂
renka tak ten veget som zariekla, furt čosi odo mňa chcú, najradšej by mi tie fotky vytrhli z rúk ... to nemôžu byť 5 minút bezo mňa 😠
som si bola normálne ošúpať pár orieškov, vraj to pomáha na nervy ... no dúfam, že budú mať účinok
ahojte ze v raj v spravach davali ze zatvorili hranici /malu z ukrainou/ uz by mohli aj velku v nemeckom aby sme sa nenakazili ved sme len 30km od nich ☹ ☹
ahojte, kočky ani vás nečítam, len kúsoček som..akurát tam kde ste písali, že máte pocit, že sa poznáme už 100r 😉 Veri ja mám tiež ten pocit...a na stretko hrozne rada prídem ak niečo mimoriadne nebude 🙂 🙂 🙂
Dík, renka .
Ja som rada že ste ma medzi svoju elitu 🙂 prijali.
Jasne že hneď medzi vás nesadnem lebo som nová ale budem sa snažiť zapadnúť 😀 😀 😀 😀 😀
emily ja som aj včera či v sobotu na teba myslela keď ukazovali prechody cez hranice, že ty to nemáš ďaleko ... doma pekne sedkaj, až nič nedostaneš
adulka, na jar si urobíme predlžený víkend a dáme stretko na chate ... kto bude vedieť o nejakej super chate, tak dá vedieť 🙂
lekyna aj ja som si to iste myslela ale to som este necitala reknik prispevok 😉 veru uz ma tam skoro nik nedostane budem domka a pri vas 😵 😵
Ahojte 🙂 práve som vyliezla z vaňe 😅 dala som si taku rýchlu horúcu "vyvolavačku" 😀 večer sex dúfam,že to pomôže 😵 😀
bejbyna ešte počkaj do zajtra, ak by som ťa stretla ... či bývaš ďaleko od centra???
Bejbynka - ee nepomôže 😉
Ja som chodila po schodoch, skákala som raz na jednej, raz na druhej nohe a aj tak museli vyvolávať 😀
Príde to, keď bude mať 😉
Neboj, však už to nejak vydržíš 😵
bejbyna ja som to urobila pri jankovi a ani som nevedela ze urychluje 😀 😀 /mala som ho na druhy den poobede./ ale predtym som este po hrebienku v tatrach behala 😵 😵
bejbyna ideme do nemocnice, prídeme o 7,45 na autobusové ... sme objednané na 9,00 a vraj tak od 10,00 budeme mať čas až do 12,00 .. tak sa budeme asi túlať pri štvorcovom námestí
inak sme aj na FB a tam mám aj fotky zo ZA
cafte herecky.....o chvilu nam ide Superstar 😉
Bejbyna, este tu par dni s nami vydrz....pokecame a potom mozes ist rodit 😀
hasleerka netuším čo budeme zajtra robiť mám tu na návšteve maminu zo Holandska tak sa jej venujem stále

Bejbyna, tak Jurka som si nevšimla 😉 Dodatočne všetko najlepšie malému veľmému človeku 😉