Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
Hasli..mas hriato?
Andy, knedlu mam uz kupenu, ale iba taku malu a poprosim maminu, nech mi na nedelu urobi domacu 😝
🙂 🙂 🙂 všetko najlepšie našej Renke 🙂 🙂 🙂 veľa zdravia,šťastia a lásky 🤐 😵 🤐 😵 🤐 😵
ahojte večernice 🙂
idem si vás aspoň prečítať 😉 a potom haji-beli do posteli 😔
lilu dobrú ... cica áno urobím a podelím tie dve štamprle, tak kto má chuť (__) (__) (__) (__) (__)
Bodulienka vitaj moja, teraz mas perny vikend... ☹
Nas tatulo ma nejaky novy program na upravu fotiek, tak teraz sa tu s Filipom sulaju....robia hovadiny na fotkach 😀 😀 😀
ahoj Cicúšik 😵 😵 😵 ...veru ťažký víkend ☹ ...ukáž nám nejaké foto nech sa aj my šúľame 😀 😀 😀
Hasli...super,že sa ti robotka rysuje 😉
dobre dievčence , tak na zdravie a ja tiež pomaly idem do hajan ... ahoj bodka dovalila si s z práce???
čakajú poctivo na teba ??? no ja ak tam nastúpim budem sa vracať okolo 22,00 tak to už budú hádam drichmávať
Hasler tak len dúfaj ,že budú lebo mňa aj vtedy čakali 😉 😵 a až potom spokojne zaspali 😵
jasné Cicuš 😉
dobrú nôcku 🙂
Dobré ránko, deti už sú oblečené, v peci zakúrené, iba ja straším v pyžame 😖
A u nás večer začalo pršať a prší aj teraz 😉
Na včera som chlapov odvolala, takže keby som nebola zas hrrrr, tak sme mohli mať dom pod strechou 😠
kuk nikde nikto ☹ Zuzi vsetko najlepsie k narodeninam hlavne vela vela vela zdravia 😵 😵 . este lenosite, ja uz varim v plnom prude 😀
Zuzi, aj ja sa pripájam k Emily 😉
No, skoro ma oblial pot 😔, nevedela som vás náisť na 1. trane 😀. Som sa zľakla, že sme boli vymazané 😀 😀 😀
Ale našťastie som iba nevidela 😝

este v pracovni nepracujem, ale bola som sa v kupelni pripravit, MM je este v robote, o chvilu pride, a mozme ist na panske 😀 😀 😀 ...ale Kristinka este nespiiiii, kuka to pomotanu Hanu 😀