Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!
Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂
áno Iwuš zavoňala 😀 😀
vyhnala som Dominika od môjho PC že sem idem nakuknuť a dobre som urobila tu sa koláče ponúkajú 😀
čakám kedy mi zavolá Nika išla sa kamoškám z hádzanej pozrieť na stužkovú, prvý krát som jej dovolila niekde takto nadlho, len musíme ísť pre ňu lebo jej nejde odtiaľ už žiadny bus.
ani nehovor 😒 my sme mali už stretávku zo školy po 20 rokoch 😝 takže ja som stužkovú už mala hodne dááávno 😀 😀
stuzkova??to je co?? ani pamat mi nesiaha 😀
dakujem za strudlu bola mnamky..si prosim recept 😀 😝
dobru nocku 😔
ahoj emily 😉
lilu dobrú nôcku 🙂
ja sa lúčim tiež volala Nika frčím pre ňu dobrúúúúúúú 😔
dobré ránečko, som si prišla kávičku vypiť a potom hádam niečo aj porobím 😀
stužková 😀 😀 navždy sa zachová v pamäti stužková 😵 😵 😀 😀
dobre ranko kavicka vypita polievka sa vari uz som aj cesto na rezance urobila 😵
tak stužková - super spomienka ... za dva dni bude tomu 19 rokov https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
dobré predpoludnie 🙂
hasli, adulka tušim som vás všetky navnadila 😀 , ale ja sa ani nenazdám a pôjdem na stužkovú Nike 😀
emily ty si teda šikovnica, šikovná robíš rezance do polievky to by sa mne nechcelo 😀
ja už mám uvarené rajčinová polievka, mleté rezne zo syrom a ryža, kto si prosí nech sa obslúži sám 😀 😀 za chvíľu odchádzam s Nikou na zápas
pa prajem príjemnú nedeľu
hašli 😀 ja mám podobnú spomienku ...tiež 4.A SEŠ...len roky 1989-1993 😉
sme sa cez týždeň s kolegyňami rozprávali o stužkovej...síce Paťke je ešte zš..ale ja som za to, aby namiesto stužkovej mali výlet k moru..príde mi to praktickejšie 🙂 ...ale to je ešte fakt pár rokov... 😀
ahojte,aj ja mám na rok 20 -te výročie ukončenia SPŠCH v B.Štiavnici,mala by byť stretávka 🙂
tiež ako hašli1987-1991
adula ukáž aj ty oznamko 🙂 ... ja neviem ale výlet k moru si môžu urobiť kedy chcú a stužková predsa patrí k maturite ... a je to predsa ja pre rodičov
doseti veru my sme jeden ročník, ukáž aj ty oznámko
aadula len aby si dcera nepriniesla z vyletu dietatko ako kamoska tiez mali vylet k moru... 😀
trosku som vam tu nakukla 😀 Peknu nedelu prajem 😉
my sme už po obede
zeleninova pol.,pečené mäso+zemiaky a ešte cestoviny so syrokrémom(deti by to jedli furt)
malý sa za chvíľú zobudí tak bude jesť,a MM s ml.synom išli do Lidla na nákup
idem asi urobiť kávu
Aduli...aj podla mna je blbost ist miesto stuzkovej k moru......ja mam na stuzkovu nezabudnutelne zazitky 😉
Pozrite na Raza, to uz ani pravda neni ako vyzeral
https://www.youtube.com/watch?v=wbZ59ql-3esdoseti hej dala som to do mobilu a cez pc ... riadne ten Ráž pribral po tej nehode
cica aj ty nám ukáž svoje oznamko
Hasli...keby som ja vedela, kde to oznamko je, tak vam ukazem.......niekde u maminy ho mam, mozno sa raz pokusim ho pohladat 😀

lilusik ty mi stacis 😵 😵 😵
u nas sa podava strudla 😝 a ostatne mozu lutovat 😀