icon

Mamičky nad 30 III. Pridajte sa!

renka9
11. jún 2009

Vitajte a zaradte sa !!! 🙂 🙂 🙂

hasleerka
23. nov 2009

tak aj ja sa prídem pohrať, donesiem bárbiny, babyborny a kočiare a pôjdme na vychádzku 😀 😀 😀

hasleerka
23. nov 2009

kto má chuť na pečený bôčik , fajnový samé mäsko a bez kostí

aadula
23. nov 2009

u nás sa podáva fašírka a zemiaky...a momentálne sa ešte varí kyslá zemiaková...víkendovú sme zjedli, kyslú sme už nemali teraz dávnejšie..tak nech je trošku zmena 🙂

bodečka krásne sú tie ručičky 😵

lilu18
23. nov 2009

iwusik..uz startujeeem a ryzu k tomu poprosim 😀

bocik s cim papate?? 😕 ja by som potom asi 3 dni nic nejedla 😵

adulka a samko uz riadne papa?uz sa nemota?

bodka13
23. nov 2009

Saminko spí?

baby aké mäso ešte robíte k zemiakovým plackám?...ja iba pečienku

lilu18
23. nov 2009

bodka k plackam tato lubi udenu sosovicovu polievku 😀

bodka13
23. nov 2009

to je aká?...daj recept prosím

hasleerka
23. nov 2009

bodka šošovička je super, u nás ide každý druhý týždeň s údeným mäskom

lúčim sa s vami, odchádzam do práce papa

aadula
23. nov 2009

už ho nemotá...pekne kráča..ale napr. ešte nechce tancovať 😀 ...a akoby sa bál z ľahu sadnúť a zo sedu postaviť 😒 , ale keď mu dám ruku, pekne vstane..proste tie svaly sa pomalinky naťahujú...ale tak minulý týždeň ešte len ležkal..a nechcel ani chodiť..tak toto je pokrok 🙂 a teraz spinká..len spanie sa mu pokazilo..pekne mi sám zaspával, teraz musím byť pri ňom...ktovie čo bude prvý deň v jasličkách 😝

bodečka aj ja mám k plackám rada pečienku...ale čo chodievam na obedy z práce, tak zvyknú niekedy aj kuracie mäso do toho dať..ale to mi tak nechutí

aadula
23. nov 2009

hašli, nech sa ti dobre pracuje 🙂

aadula
23. nov 2009

mne je tak dobre doma...sa mi zajtra ani do práce nebude chcieť ☹ 🤐

emily333
23. nov 2009

awojte som tu na chvilku mm bol na obedik domka a aj v meste som bola na skok 😉 idem si vas precitat

iwusska
23. nov 2009

bodka aj mlete masko sa moze dat ku plackam, aj bravcove 😝
hasli tak nech ti to v praci rychlo ubieha 😵

lilu18
23. nov 2009

adulka..tak supeeer 🙂 tesim sa ze je uz maly ok..posielam cmucik 😲 😲 😲

haslerka//nech ti to tam rychlo ubieha

bodka//no to co??u vas sa nevari sosovica s udenym??? 😕

aadula
23. nov 2009

lilu ani ja nevarím šošovicu s údeným...len na kyslo...mm nemá rád údené polievky...sa toho kedysi ešte za mladi doma prejedol 😀 ..ani vônu nemôže cítiť

iwusska
23. nov 2009

lilusik a ja varim aj s udenym, zaklad mam ten isty len raz dam sosovicku, inokedy fazulu a niekedy ziadni strukovinu, ale udeninku davam vzdy, najradsej koleno a potom ho nakrajam na kocky 😵 😝

lilu18
23. nov 2009

iwuus//citas ako sme rovnako vetu hodili??aj cas 😀

ja tu polievku len varim ale nejem 😀 😀 😀

iwusska
23. nov 2009

lilu 😀

lilu18
23. nov 2009

😀 iwus

papa vecer

bodka13
23. nov 2009

adulka to kuracie mäso my dnes kamoška spomínala...je pomleté či nadrobno pokrájané?

cica13
23. nov 2009

Halo.....sme uz doma.
Idem vas citat 😀

bodka13
23. nov 2009

halooooooooooooooo....vitaj doma 🙂

aadula
23. nov 2009

bodečka býva to na drobno pokrájané

ciculi ahoj 🙂 ako ste obišli? dúfam, že bol malý šikulko vychválený 🙂 🙂 🙂

cica13
23. nov 2009

No halooooooo
Musim sa pochvalit....Davidko dostal obrovsku pochvalu u spec. pedagogicky....veeeelmi bol sikovny....uplne z neho nechapala, vravela, ze je na nizsej uorvni zdravych deti v jeho veku 🙂 🙂 🙂 a ze mam zacat hladat pre neho skolku, ale ziadnu specialnu, ze tam by ho bolo skoda, ale do normalnej ho treba dat (len ci mi ho vezmu) a ze ked pojdem nejaku hladat, ze nech beriem Davida so sebou, aby videli aky je sikovny 😵 😵 😵

aadula
23. nov 2009

ciculi, ona iste dobre vie prečo ti to hovorí...a keď ho v škôlke budú vidieť, tak zistia, že je výnimočný 😵 a šikulko , neboj všetko to bude ok a úplne zanikne s ostatnými detičkami ...alebo bude ešte šikovnejší 🙂

cica13
23. nov 2009

Adi ved prave, ona mi potom napise aj odporucanie, lebo ho vedie od malicka, a ze ani k úsychologovi nebudeme musiet ist.....v specialnej skolke by ho tak tie decka netahali ako v normalnej.

iwusska
23. nov 2009

cicus sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim aj za teba 😵 😵 😵 😵 cmucik je nas sikovnicek, daj mu za mna velikansky cmuk 🤐

cica13
23. nov 2009

Iwusik odovzdaaaam 🤐
Len u nas na Slovensku najst skolku normalnu, kde mi zoberu dieta s DS...bude asi velky problem.... ☹

bodka13
23. nov 2009

🙂 🙂 🙂 🙂 Cicuš to sú super správy 🙂 🙂 🙂 určite si na Davidka hrdá-je to šikovníček šikovný 😵 🤐 😵 🤐 😵

aadula
23. nov 2009

prečo? však ak budú mať papier, tak by nemali robiť problémy... určite niečo nájdete v okolí